• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

Bak canım şimdi buluşmaya gidiyosun ama öyle karalar bağlamış gibi değil de küllerinden tekrar doğmuş gibi:37:
Sonra oturuyosunuz o büyük ihtimal özledim moduna girdiğine göre seni izleyip duracak gözüne gözüne bakacak.
Sen o evre hep "aman biraz da şuralarıma:118:" der gibi bakıp konuşacaksın:110:.

Barışırsan da hemen yüz göz olma, kırgınlığım geçmedi daha falan yap:9:

Hakkında hayırlısı olsun canım, takipteyim:31:

Bu tavsiyeleri ben de kullanıyorum izninle :52:

Size bişey diyim mi?
Whatsapp da her çevrimiçi yazısını gördüğümde 'puhhh sana pislik kimle konuşuyosun yine eşşek herif...' diye ekrana sayıp sayıp sinirle kapattığımı bilirim ya. Sabahları da kalkıp last seen i atıyorum dün 22.30 ya ' ayyy canım ya demek ki günaydın diyecek kimsesi yok kıyamam ' dediğimi falan.
Şimdi anltınca hatırlayınca baya komik dimi?
Sen bide o zaman göreydin beni.. Ah ahh
tez zamanda eli sana 'çok özledim' yazsın inşallah hadi bakalımmm :32:

Ahhh canım benim ben neler diyorum bir bilsen. Benim şapşik whatsapp'ı pek kullanmıyor iki üç günde bir bakıp çıkıyor. Ama viber'da açık. Bide viber'ın en kötü tarafı arkaplanda uygulama açık kalınca hep çevrimiçi göstermesi. Geceyarısı bakıyorum çevrimiçi başlıyorum saydırmaya. Aslında sabah erken kalkıyor o saatte ayakta olamaz biliyorum. Artık last seen'e göre kendine acaba sevgili yaptımı yapmadımı tahmin yürütmeye başladım. :1: Ben kendim ettim ayrılan ben sonradan pişman olan ben. Şimdide insafa gelir yazar diye bekleyen yine ben :1: Sağolasın canım inşallah yazar. Yazsında 4 ay oldu hakettim artık bir özledim mesajını :1: Benim içinde yarın büyük gün. Annesi ile ablasını arayıp kandillerini kutlayacağım. Ondan heyecan yaptım :16:

Ahhh canım benim ben neler diyorum bir bilsen. Benim şapşik whatsapp'ı pek kullanmıyor iki üç günde bir bakıp çıkıyor. Ama viber'da açık. Bide viber'ın en kötü tarafı arkaplanda uygulama açık kalınca hep çevrimiçi göstermesi. Geceyarısı bakıyorum çevrimiçi başlıyorum saydırmaya. Aslında sabah erken kalkıyor o saatte ayakta olamaz biliyorum. Artık last seen'e göre kendine acaba sevgili yaptımı yapmadımı tahmin yürütmeye başladım. :1: Ben kendim ettim ayrılan ben sonradan pişman olan ben. Şimdide insafa gelir yazar diye bekleyen yine ben :1: Sağolasın canım inşallah yazar. Yazsında 4 ay oldu hakettim artık bir özledim mesajını :1: Benim içinde yarın büyük gün. Annesi ile ablasını arayıp kandillerini kutlayacağım. Ondan heyecan yaptım :16:

Ooo kaleyi içten fethetmek ha ? Süper :1:
Valla bende kesin yeni biri var senaryolarını çok yazdım.
Sana iyi şanslar. Şunu da unutma ben çok inanıyorum, olacağı varsa 4 ay 4 yıl 4 saate bakmıyor, oluyor mutlaka.

Ooo kaleyi içten fethetmek ha ? Süper :1:
Valla bende kesin yeni biri var senaryolarını çok yazdım.
Sana iyi şanslar. Şunu da unutma ben çok inanıyorum, olacağı varsa 4 ay 4 yıl 4 saate bakmıyor, oluyor mutlaka.

Valla canım ben artık tam ümidi kesmiştim. Ki dönmese hakkı. Ama ablası arayıp biz sizi hala sevgili biliyoruz, seni seviyor falan deyip nişan, düğün muhabbeti yapınca benim gözlerimde kalpler şekillendi. :1: O yüzden hazır bulmuşum annesiyle ablasını böyle sıcacık, içten banada düşkün. Bari sonuna kadar şansımı kullanayım dedim. Aynen öyle canım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Olacağı varsa elbet olur. Hazır mübarek üç aylara girdik. Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin.

Bu tavsiyeleri ben de kullanıyorum izninle :52:

Senin konunu hatırlıyorum sanki (senin arkadaşının profiline falan bakmıştı?)
Eğer o konuysa senin taktiklik bi'şeyin yok doldurma kendini ama yok içim rahat etmez dersen burnunu sürt tabii:9:

Hiç sevmiyorum şu taktik olaylarını yahu ama napalım yaptıranlar utansın.
Bakalım galiba cuma görüşücez ilk işim yazmak olacak size.
Ama şuan bile aklımda görüşmeyiz belki ihtimali var. Bunu öğrendim. Artık hayatımda her şeyde aklımın köşesinde bi ' olmayabilir' ihtimali olacak. En azından daha az hayal kırıklığım olur.

Ve dediğin gibi cool görünmek benim işim :33::33:
Onu iyi yapıyorum bak Allahtan, hadi bakalım bende merakla bekliyorum ne yazacağım bakalım :18::18:

Malesef ben de hep sıfır taktikli bi'ilişki hayal ettim ama ı-ıh yok öyle bi'dünya diye cevap aldım evrenden.
İki buçuk yılı geride bıraktığım ilişkimde (dilimi ısırayım:nazar::9:) bi'baktım ilgi mi istiyorum soğuk davranır oldum. Çok mu seviyorum, seviyorumu çok dillendirmez oldum. Nezaman böyle oluyorum adam pervane. Ne zaman aşkığmmmm çok seviyoruğuğuğum! moduna giriyorum bi'adım geri adam.

Manyak bunlar:53: (Aman şimdi biri gelip sevgilisine manyak demiş sevmiyo demesin:37:)

Kafalar başka işliyo. Bi'laf vardır ya hani küfürlü diye yazamıyorum seven yaranamaz-mış diyeyim siz anlayın:9:

Senin konunu hatırlıyorum sanki (senin arkadaşının profiline falan bakmıştı?)
Eğer o konuysa senin taktiklik bi'şeyin yok doldurma kendini ama yok içim rahat etmez dersen burnunu sürt tabii:9:

Malesef ben de hep sıfır taktikli bi'ilişki hayal ettim ama ı-ıh yok öyle bi'dünya diye cevap aldım evrenden.
İki buçuk yılı geride bıraktığım ilişkimde (dilimi ısırayım:nazar::9:) bi'baktım ilgi mi istiyorum soğuk davranır oldum. Çok mu seviyorum, seviyorumu çok dillendirmez oldum. Nezaman böyle oluyorum adam pervane. Ne zaman aşkığmmmm çok seviyoruğuğuğum! moduna giriyorum bi'adım geri adam.

Manyak bunlar:53: (Aman şimdi biri gelip sevgilisine manyak demiş sevmiyo demesin:37:)

Kafalar başka işliyo. Bi'laf vardır ya hani küfürlü diye yazamıyorum seven yaranamaz-mış diyeyim siz anlayın:9:

demin o lafı andım valla söyleyeni nasıl bezdirmişler ki cuk diye oturtmuş lafı dimi? :)
galiba sorun kaybetme korkusu, hahhh yan cepte diyince suyunu çıkarıyorlar ama her an gidebilir i hissettikleri an yanaşıyorlar.
Valla güzel taktik aslında ya :))

Valla canım ben artık tam ümidi kesmiştim. Ki dönmese hakkı. Ama ablası arayıp biz sizi hala sevgili biliyoruz, seni seviyor falan deyip nişan, düğün muhabbeti yapınca benim gözlerimde kalpler şekillendi. :1: O yüzden hazır bulmuşum annesiyle ablasını böyle sıcacık, içten banada düşkün. Bari sonuna kadar şansımı kullanayım dedim. Aynen öyle canım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Olacağı varsa elbet olur. Hazır mübarek üç aylara girdik. Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin.

Aynen ya kızlar bu vesileyle kandiliniz de mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah..

Benimki ' iyi geceler' yazdı bu arada. :))) sağol, sanada yazdım.
Ayyyyy kalbim uzun zamandır kıpır kıpır uyucam.
Çok şükür ya.
herkes böyle yatsın, kalksın kalp mutluluğunuz hiç ama hiç eksik olmasın.

Ve cidden,
İyi ki varsınız.

İyi geceler kızlarrr

demin o lafı andım valla söyleyeni nasıl bezdirmişler ki cuk diye oturtmuş lafı dimi? :)
galiba sorun kaybetme korkusu, hahhh yan cepte diyince suyunu çıkarıyorlar ama her an gidebilir i hissettikleri an yanaşıyorlar.
Valla güzel taktik aslında ya :))

Kesinlikle:9:
Biz kızlar genelimiz ayarı kaçırıyoruz ya mesela ben biri beni dürtmedikçe hep aptal aşık modunda olabilirim:110:
Nisan ayı herkesin ilişkisi sallandı yalnız:53:

Kesinlikle:9:
Biz kızlar genelimiz ayarı kaçırıyoruz ya mesela ben biri beni dürtmedikçe hep aptal aşık modunda olabilirim:110:
Nisan ayı herkesin ilişkisi sallandı yalnız:53:

Nisanda bir uğursuzluk vardı. Mayıs hepimize şans getirsin inşallah :3:

Son düzenleme:
Kızlar,

Tekrar kandiliniz mübarek olsun. Size bir haberim var.
Biz yarın Foça ya gidiyoruz haftasonu tatili içinnnn :21:

Uuuuu bu ne hıızz :23:

Bizim Cuma tatilleri meşhurdu zaten Foça da ayrılma olayları önceden konuşmuştuk ayıptır söylemesi orada bir balıkçımız var oraya gitmek istiyordum ama olaylar malum :( yalan olmuştu.

Bugün dedi sana bir sürprizim var hem restorandan hemde xxx den (kaldığımız yer) yer ayırttım ne dersin?
Ben şok. whatsapp aç kapa aç kapa tekrar oku tekrar kapa heyecan heyecan el titremesi mide bulantısı baş dönmesi falan bişey yazamadım :1::1::1: ??? yazdı. olabilir konuşuruz dedim.
Yapma böyle biliyorsun ki oturup konuşmaya ihtiyacımız var hem çok seversin orayı bilirim dedi.
Peki madem yarın öğlen konuşalım bu konuyu tekrar yürüyüş yapıyorum da dedim.
Peki dedi.

halayyyyyy çekiyorum şuan :1::1::1::1::1:

Bizim Cuma tatilleri meşhurdu zaten Foça da ayrılma olayları önceden konuşmuştuk ayıptır söylemesi orada bir balıkçımız var oraya gitmek istiyordum ama olaylar malum :( yalan olmuştu.

Bugün dedi sana bir sürprizim var hem restorandan hemde xxx den (kaldığımız yer) yer ayırttım ne dersin?
Ben şok. whatsapp aç kapa aç kapa tekrar oku tekrar kapa heyecan heyecan el titremesi mide bulantısı baş dönmesi falan bişey yazamadım :1::1::1: ??? yazdı. olabilir konuşuruz dedim.
Yapma böyle biliyorsun ki oturup konuşmaya ihtiyacımız var hem çok seversin orayı bilirim dedi.
Peki dedi.

Ayy canımm benim çok imrendim maşallah :)

Ayy canımm benim çok imrendim maşallah :)

Dil ısır popo kaşı ltf :))
Şaka yapıyorum yarın konuşcam ama ya sıkmadan boğmadan :26: onları da yazarım dönünce.
Ama ne bileyim içimde bir sıkıntı var gibi gibiii
neyse Allah hayra çıkarsın .

Peki dedi.

Islıııııııık:118::118:

Ama dikkat hemen yelkenleri indirme ayrılık acısını gördün, öldürmüyo.
Yani bundan kötüsü olamaz en fazla yine biter.
Oyüzden güzel günü bozmayım deme içindekileri söyle, kafanda oturtmasına, cevaplarının içine sinmesine izin ver sonra zaten tatilinin tadını daha güzel çıkarırsın. Hani sıfırlanmış gibi davran ağırdan sat, ilişkinin yönünü değiştirmek için güzel bi'şans bu.

İnşallah çok güzel geçer ve sorunlarınız çözülür. Bizimki ne zaman öğrenecek böyle sürprizler yapmayı:41: Söyleyince hemen "hep erkekten bekleyin zaten" diyo, diyorum "ben mi çiçek alıp sürpriz yapayım sana, tamam madem öyle alırım" diyorum artık. Hep başlardaymış o mumlar, şaraplar:89:

Islıııııııık:118::118:

Ama dikkat hemen yelkenleri indirme ayrılık acısını gördün, öldürmüyo.
Yani bundan kötüsü olamaz en fazla yine biter.
Oyüzden güzel günü bozmayım deme içindekileri söyle, kafanda oturtmasına, cevaplarının içine sinmesine izin ver sonra zaten tatilinin tadını daha güzel çıkarırsın. Hani sıfırlanmış gibi davran ağırdan sat, ilişkinin yönünü değiştirmek için güzel bi'şans bu.

İnşallah çok güzel geçer ve sorunlarınız çözülür. Bizimki ne zaman öğrenecek böyle sürprizler yapmayı:41: Söyleyince hemen "hep erkekten bekleyin zaten" diyo, diyorum "ben mi çiçek alıp sürpriz yapayım sana, tamam madem öyle alırım" diyorum artık. Hep başlardaymış o mumlar, şaraplar:89:

Valla ben de şaşırdım buna ama demek ki akıllandı oda ya.
Canım aynen konuşucam valla içime at at kocaman oldum. Huzur evet istiyorum ama aklımdakileri bi çözeyim de baştan sonra hasret gideririz :)
Elbet konuşucam o masada bitiricem kafamdakileri. Ama sıkmadan yapıcam bu sefer sıkmakta istemiyorum yine.
Ben ona mesaj dahi atmamaya alıştım dediğin gibi acısa da öldürmüyor. Bundan sonrası hayırlısı inşallahhh :31:

Ya başlarda ki halimi okudum da iyiki tüm gelişmeleri yazmışım dönüp dönüp okucam arada sırada.
Nasıl üzülmüşüm ya kıyamam kendime :20:

Ya başlarda ki halimi okudum da iyiki tüm gelişmeleri yazmışım dönüp dönüp okucam arada sırada.
Nasıl üzülmüşüm ya kıyamam kendime :20:

Ve bence bu konudan herkes bi şeyler öğrendi , bi ders çıkardı gibi geliyor. İşe yaradığımı hissettim birazcık.
İnşallah öyledir.

Back
X