Konunun tamamını okudun mu?
Sanırım okumadın canım, ben hayatımda hiç bir zaman amann o gitti ex hani nerde next? insanı olamadım, olmam, olmak istemem. Yani bu benim düşüncem. O mesajı atmadım , kendimi anlatan senin tabirinle sırılsıklam aşık modlarına girmeden kendimi anlatan bişeyler yazdım kısa ama öz attım o gün. Sonra başka şeyler de oldu okumak istersen bi kaç sayfa geride

benim konu açarken yazdığım tek yanlış kelime 'sevmiyor eminim' oldu galiba bunun için özür diliyorum ama onu editlemeden ( o anki duygularım kalsın istedim) biraz aşağısında asıl meseleyi de açıkladım. Konu öyle bir anımda açılmıştı ki Allah biliyor yani idare edin onu da :)
Şuan durumlar iyi ben akıllandım, o akıllanmış gözüküyor.
Ama bence, sevdiklerine bir şans daha vermek, vazgeçmemek, çabalamak iyi ha ama şans verirken kendine yanılma hakkı daha vermeyi, vazgeçmemek ama vazgeçeceğin zamanı da iyi bilmeyi, çabalamak ama kendini de asla değersizleştirmemeyi bilerek.
En azından ben hala kalbimde o varken elimi kimseye sallamam ellisini de tanımam.
Çabaladım, kendimi bozmadım ama vazgeçmedim şuan mutluyum.
Değerli fikirlerin için çok tşkler biliyorum konu uzun ama ben her gelişmeyi yazdım müsait anın olursa biraz okursan daha iyi anlayabilirsin canımmm