Gü nay dııııın tüm KK okuyucuları ve konumu bilen bana yardım eden meleklerr

kızlar harikaydı ya sahilde kimsecikler yokken yapılan yürüyüşler, konuşmalar... kaldığımız otelde gececi tek bir abi vardı nasıl keyifli bir adam onunla muhabbeti kurduk bahçede ayıptır söylemesi mangalımızı yaptık , başımıza bi büyük açtık , müzik vs derken 2 kişilik fasıl yaptık.. konuştuk da konuştuk.. sabah kahvaltı , yürüyüş..
Allahım en en güzellerini benim gibi anlatarak güzelliği anlaşılamayan anıları gönlünüzdekiyle yaşamayı nasip etsim, tez zamanda.
Konuya gelince onu da konuştuk açık açık.. neyden rahatsız olduğumuzu ne yaparsak olmayacağımızı.. şu anda çok düzgün ilerliyoruz bakalım sonu hayır olsun..
Çok kapalı bir kutu kendi duygu ve düşüncelerinde bunu , aramadığında sevmiyor demek olmadığını, sevmese geröekten düzgünce çıkıp karşıma söyleyeceğini vs vs bunları anlayıp kabullendikten sonra kaplumbağa hızında ilerleyen ama düzgün bir ilişkimiz olacağını anladım.
Sonuç olarak,
bu konuya nasıl başladım nerelere geldi ... ben bu çocuğu seviyorum ve Allahın izniyle + sizin desteklerinizle ben bu yola baş koydum..
Hayırlısı canlarım.Çok umutlanmadan, bitebilir i kabul ederek ama en iyisini de isteyerek devam ediyorum. Belki bir gün bu başık altından size bir tarih veririm. Olamaz mı? Olabilir.