• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yap yada yapma diyin :S

İyi akşamlar kızlar,

Umuyorum konuyu bilen birileri bu saatte online dır çünkü acayip ihtiyacım var.
Olmuyor ya, aramıyor konuşmuyoruz. Kardeşi vardı falan görüşmedik , iş çıkışı kahve bile mi içemez insan. İstediğim kesinlikle o ! Ama istediğim asla böyle bir ilişki değil. Kişiliğime ters, kişiliğimi değiştiremiyorum, ki çalıştım yapmaya çalıştım, ama yok patladım ya bitireceğim.
Konumun tamamını yada birazını bilen bi fikri olan, şu aşamada nasıl bitirmem gerektiğini bana söylesin nolur. Hiç bişey bilmiyorum.
Bildiğim artık taktik yapmak istemediğim, istediğimde arayıp konuşabileceğim. ay sıkmayım ay bunaltmayım, ay işi vardır yok gücü vardır diye düşünmeden ulaşabileceğim bi ilişki istediğim. Bu değil... Yoruldum.
Ve onsuzluğa da daha önceden alıştım bu sefer çabuk atlatırım.
Olmayacak, kesip atmam lazım.
ne diyim nolur fikir :50::50::50:

Kızlar,

ZORUNLU EDIT:::
ARTIK YAP YADA YAPMA DEMEYİN CANLARIM KONUNUN ASLI SON SAYFALARDA , SONDAN OKUMAYA BAŞLAMANIZI RİCA EDİYORUM.

Ayrıldık , sevmediğine de eminim. Ama ona göndermek istediğim bir yazı var son kez.. whatsapp tan foto şeklinde o yazıyı atıcam tepkisini merak ediyorum. Ve kötü bir tepki olursa da inanın şuan kadar üzülürüm en fazla ve en iyisi içimde kalmaz. Yoksa acaba larla yaşayıp durucam..
Pişman olurum belki ama inanın deli gibi tepkisini merak ediyorum ya. :((
Yazıyı sizede atayım bakın Eki Görüntüle 1086145

Yap veya yapma diyin ona göre karar vericem.
yaptığının pişmanlığı mı yapmadığının pişmanlığı mı sizce??

CANLARRR,

KONUYU SONLARA DOĞRU OKUYUP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM. TŞK.
KONUYA SON MESAJLARDAN DEVAM EDİYORUM...

bak bu konuda çok ciddiyim at çünkü yapmadığın birşeyin pişmanlığı yaptığın bişeyin pişmanlığı yanında hiçtir emin ol en azından atıp merakını gidermiş hislerini öğrenmiş olacaksın ve yoluna devam edeceksin ve sakın yaptığın şeyden utanma sevmek bunları yazmak ayıp değil ne olursa olsun at derim burda çok atma diye gurur yapanlar olacaktır ama bu durumları bizzat yaşamış biri olarak hep attım ve pişman değilim gurur birşey kazandırmıyor kafandaki soru işaretlerini gidermiyor

bak bu konuda çok ciddiyim at çünkü yapmadığın birşeyin pişmanlığı yaptığın bişeyin pişmanlığı yanında hiçtir emin ol en azından atıp merakını gidermiş hislerini öğrenmiş olacaksın ve yoluna devam edeceksin ve sakın yaptığın şeyden utanma sevmek bunları yazmak ayıp değil ne olursa olsun at derim burda çok atma diye gurur yapanlar olacaktır ama bu durumları bizzat yaşamış biri olarak hep attım ve pişman değilim gurur birşey kazandırmıyor kafandaki soru işaretlerini gidermiyor

hee atti atti cocuk kendini brad pitt saniyo su an

Allah aşkına sondan okuyun nolur şuan her cevaba ihtiyacım var orda yazdığı halde hala neden yap yada yapma diyorsunuz yalvarıyorum ya sinirlerim bozuluyor. Şuan çok kötüyüm.

ay dinlemiyosun ki.. neyi yapma dediysek gittin onu yaptin.. cocugun popo everest daginda.

Tamam haklıydın mı diyim huzurlu mu uyucaksın?
Ne yapabilirim. O mesaj için pişman değilim. yada tekrar başladığım için yada tatil için. En azından olmadığını gördüm.
Ohhh ben sana demiştim demeyin, dediğniiz gibi olmadı.
Onu yaptım diye değil şuanki durumum. Çok çok başka keşke sesli anlatabilsem ne yazacağım aklıma gelmiyor kafam karışık.

Siz sanırım haberdarsınız şuan ne yapıyım onu söyleyin bana.. Cidden duygusal davranmıcam bu sefer evet duygularım sömürüldü çok şükür.

İyi akşamlar kızlar,

Umuyorum konuyu bilen birileri bu saatte online dır çünkü acayip ihtiyacım var.
Olmuyor ya, aramıyor konuşmuyoruz. Kardeşi vardı falan görüşmedik , iş çıkışı kahve bile mi içemez insan. İstediğim kesinlikle o ! Ama istediğim asla böyle bir ilişki değil. Kişiliğime ters, kişiliğimi değiştiremiyorum, ki çalıştım yapmaya çalıştım, ama yok patladım ya bitireceğim.
Konumun tamamını yada birazını bilen bi fikri olan, şu aşamada nasıl bitirmem gerektiğini bana söylesin nolur. Hiç bişey bilmiyorum.
Bildiğim artık taktik yapmak istemediğim, istediğimde arayıp konuşabileceğim. ay sıkmayım ay bunaltmayım, ay işi vardır yok gücü vardır diye düşünmeden ulaşabileceğim bi ilişki istediğim. Bu değil... Yoruldum.
Ve onsuzluğa da daha önceden alıştım bu sefer çabuk atlatırım.
Olmayacak, kesip atmam lazım.
ne diyim nolur fikir :50::50::50:

kusura bakma canım konunun sonunu bilmiyordum ama sadece bu yazdıklarına yorum yapacak olursam belkide şöyle bi düşünmek lazım aşk değilde alışkanlığın olmuş olabilir mi yani nasıl desem bazı insanların verdiği güven duygusu ve huzur vardır basta bunları hissedip aslında hiç öyle olmadığı halde kafamızda onunla ilgili bi profil oluştururuz onunda öyle olmasını bekleriz yani demek istediğim ondan beklediğin gibi bi ilişki olmuyorsa ondan beklentin çok yüksek diye düşünüyorum ondan kopamama nedeninde alışmış olman gibi geliyor insan alışkanlıklarıından çok ama çok zor kopar ve çok acıtır ama asla imkansız değil ayrılsanda yapabilirsin bi şekilde . her an ona ihtiyac duyman onunla konusurken cok huzurlu hissetmen ona aşık olduğunu göstermez maalesef :/

Tamam haklıydın mı diyim huzurlu mu uyucaksın?
Ne yapabilirim. O mesaj için pişman değilim. yada tekrar başladığım için yada tatil için. En azından olmadığını gördüm.
Ohhh ben sana demiştim demeyin, dediğniiz gibi olmadı.
Onu yaptım diye değil şuanki durumum. Çok çok başka keşke sesli anlatabilsem ne yazacağım aklıma gelmiyor kafam karışık.

Siz sanırım haberdarsınız şuan ne yapıyım onu söyleyin bana.. Cidden duygusal davranmıcam bu sefer evet duygularım sömürüldü çok şükür.

bi sakin ol canim.. sana neden sinirlendim soyleyeyim mi? cunku sende 8 yil onceki halimi gordum, o gunlere donup kulagimi cekmek istedim..

dediklerinin aynisini yasadim canim. boyle aglak mesajlar atmalar mi aman simdi buhranda uzerine gitmeyeyim en iyisi bekleyeyim biraz demeler mi ne ararsan var :)

sonucta elime ne mi gecti? koskocaman bir "hic"

ben sana cook net soyluyorum bu cocuktan adam ol-maz. cok net. yok kardesi gelmismisde bilmemne. kardesi gelen adamin eli kolu felc mi oluyor? insanligini portmantoya mi asiyor? cok mu zor bir hal hatir sormak kusura bakma cok ilgilenemiyorum seninle demek?

bak coook net soyluyorum baska birinin pesinde. baska birini olsun diye tirmaliyor ve bu arada seni de yedekte tutuyor. adim gibi eminim yani

yakinda kokusu cikar

neyse zaten baska biri yoksa bile bundan dogru duzgun sevgili olmaz canim. sen kisa yoldan bu cocugun kicina tekmeyi koy

arama sorma o ararsa da istersen konus istersen konusma dicem de yine aglak moda donersin diye korkuyorum :)

daha once de sooylemistim kimin pesinden kostuysam agladiysam o isten hayir gelmedi.. simdi evliyim tabi o koprulerin altindan cooook sular akti ama esime az iskence etmedim yani.

poposunu kaldirsaydim simdi arkasindan zirliyor olurdum

Şu aşamada iyi geceler demedi uyudu 2 gecedir diye patladım duygularım dengesiz, ben dengesizim. Ben trip atabilmek istiyorum. aaa beni nasıl aramazsın iyi geceler demeden nasıl uyursun diye tatlı tatlı atışacağım bi ilişki istiyorum. ne bileyim arasın sorsun merak etsin istiyorum, kızlarla çıkıyoruz diyorum gece tamam diyor. döndün mü? naptınız? hiiiç bişey yok ne? ablası evde, bilmem ne... ne sordum nede niye sormuyorsun ? dedim. bu dakikaya kadar işte adı sevgililik olan bi şey yürütüyorduk ama adı sadece.
Şu an şu dakika bende bitti bak buraya yazarken daha iyi anlıyorum. Ne yaptığımdan haberi yok sesimi duymadı bir hafatda toplam 15 20 hadi 30 olsun mesaj. .. Olabilir belki normaldir ama ben bunu is te mi yo rum.
Onu çok sevdim, yan yanayken.. tam istediğim gibi ya tam kahretsin sadece şu huyu yüzünden. bazen diyorum aynı evde yaşasak her akşam aynı eve gitceğimizi bilsek herşey normal ama işte öyle değil resmen sesini unuttum.

Kızlar bunları söyleyip mi bitireyim yoksa hiç bişey demeden mi?
Ben şuan yine kötüyüm ve bu sefer fikrim yok sadece sizi dinlicem.

valla yine zaten is ayni noktaya gelirdi her turlu ama bu kizin gururu elinde kalirdi..

adam adam olsa boyle taktik aratmazdi zaten

keşke demicem o konuda Allahıma çok şükür iyiki o an yapmışım.
geldiğim noktada onu istemememi anlamama yardım etti onu yapmam. Yoksa o mesajı atmasam hala ilahtı o benim için, candı kandı.. Ama değilmiş.
Gözüm açıldı. yani bazen kişiliği tam uysada ilişki yürümüyor demekki o o kişi değilmiş..

Bu gece mesaj atarsam sabah okuyacak uyudu şuan GALİBA!!
atmayım mı? atayım mı? sabaha bitmiş mi olsun??

Ne yapayım yani?

Şu aşamada iyi geceler demedi uyudu 2 gecedir diye patladım duygularım dengesiz, ben dengesizim. Ben trip atabilmek istiyorum. aaa beni nasıl aramazsın iyi geceler demeden nasıl uyursun diye tatlı tatlı atışacağım bi ilişki istiyorum. ne bileyim arasın sorsun merak etsin istiyorum, kızlarla çıkıyoruz diyorum gece tamam diyor. döndün mü? naptınız? hiiiç bişey yok ne? ablası evde, bilmem ne... ne sordum nede niye sormuyorsun ? dedim. bu dakikaya kadar işte adı sevgililik olan bi şey yürütüyorduk ama adı sadece.
Şu an şu dakika bende bitti bak buraya yazarken daha iyi anlıyorum. Ne yaptığımdan haberi yok sesimi duymadı bir hafatda toplam 15 20 hadi 30 olsun mesaj. .. Olabilir belki normaldir ama ben bunu is te mi yo rum.
Onu çok sevdim, yan yanayken.. tam istediğim gibi ya tam kahretsin sadece şu huyu yüzünden. bazen diyorum aynı evde yaşasak her akşam aynı eve gitceğimizi bilsek herşey normal ama işte öyle değil resmen sesini unuttum.

Kızlar bunları söyleyip mi bitireyim yoksa hiç bişey demeden mi?
Ben şuan yine kötüyüm ve bu sefer fikrim yok sadece sizi dinlicem.

ilgi gormek en dogal hakkin tabi mic mic olmayi herkes istemeyebilir ama senin de istediklerin herkesin normal bir iliskiden beklediklerinden fazlasi degil..

bosver bunu daha karsina kimler cikacak

agla zirla ama ne olur mesaj atma sizlanma offf dedirtme kendine

canim isim var sonra konusalim de sana yaptiklarinin aynisini yap

ama eninde sonunda kendine mutlu olma sansi tani yani seni seven deger veren ilgi gostereni yani senin iliskiden beklentilerini karsilayabilecek biri ie yoluna devam et

omur boyu cekilmez ki boyle ilgisiz adam

önemli olan cocugun su an kendini ne sandığı değil içinde keşke kalmamış olması en kötü sonuc bile sonucsuzluktan iyidir acabadan iyidir

Aynen. Onu yaptığım için asla asla pişmam olmam hatta çok şükür ki yapmışım. Anlamışsınız beni.
Çok tşk. ler

ilgi gormek en dogal hakkin tabi mic mic olmayi herkes istemeyebilir ama senin de istediklerin herkesin normal bir iliskiden beklediklerinden fazlasi degil..

bosver bunu daha karsina kimler cikacak

agla zirla ama ne olur mesaj atma sizlanma offf dedirtme kendine

canim isim var sonra konusalim de sana yaptiklarinin aynisini yap

ama eninde sonunda kendine mutlu olma sansi tani yani seni seven deger veren ilgi gostereni yani senin iliskiden beklentilerini karsilayabilecek biri ie yoluna devam et

omur boyu cekilmez ki boyle ilgisiz adam

Yani şuan hiç bişey yapmadan sabah ' günaydın canım' mesajına hep yazdığım ' günaydın hayatım' değilde 'günaydın. '
naber e uzun uzun anlatmak yerine iyi diye geçiştire geçiştire onun noldu demesi mi uygun?

benim şuan iyi geceler demediğini hesaba katarak ona ayrılık mesajı atıp bitirmem mi?

Bu noktada bana cidden bi öneride -somut örneklerle- bulunur musunuz ?

keşke demicem o konuda Allahıma çok şükür iyiki o an yapmışım.
geldiğim noktada onu istemememi anlamama yardım etti onu yapmam. Yoksa o mesajı atmasam hala ilahtı o benim için, candı kandı.. Ama değilmiş.
Gözüm açıldı. yani bazen kişiliği tam uysada ilişki yürümüyor demekki o o kişi değilmiş..

Bu gece mesaj atarsam sabah okuyacak uyudu şuan GALİBA!!
atmayım mı? atayım mı? sabaha bitmiş mi olsun??

Ne yapayım yani?

hic bi sey yapma yav zaten atsan da umrunda olmaz

dedigim gibi baska birini zorluyor olsun diye adim gibi eminim

sakin mesaj atma o atarsa da gecistir o senden suphelensin baska biri m var diye

ama gecistir bi seyler ima etme

bekle sabret mesaj atacaksa o atsin pesinden kosacaksa o kossun

gerci hala pisman degilim diyosun da ilerde keske atmasaydim oyle mesajlar dersin

bi sakin ol canim.. sana neden sinirlendim soyleyeyim mi? cunku sende 8 yil onceki halimi gordum, o gunlere donup kulagimi cekmek istedim..

dediklerinin aynisini yasadim canim. boyle aglak mesajlar atmalar mi aman simdi buhranda uzerine gitmeyeyim en iyisi bekleyeyim biraz demeler mi ne ararsan var :)

sonucta elime ne mi gecti? koskocaman bir "hic"

ben sana cook net soyluyorum bu cocuktan adam ol-maz. cok net. yok kardesi gelmismisde bilmemne. kardesi gelen adamin eli kolu felc mi oluyor? insanligini portmantoya mi asiyor? cok mu zor bir hal hatir sormak kusura bakma cok ilgilenemiyorum seninle demek?

bak coook net soyluyorum baska birinin pesinde. baska birini olsun diye tirmaliyor ve bu arada seni de yedekte tutuyor. adim gibi eminim yani

yakinda kokusu cikar

neyse zaten baska biri yoksa bile bundan dogru duzgun sevgili olmaz canim. sen kisa yoldan bu cocugun kicina tekmeyi koy

arama sorma o ararsa da istersen konus istersen konusma dicem de yine aglak moda donersin diye korkuyorum :)

daha once de sooylemistim kimin pesinden kostuysam agladiysam o isten hayir gelmedi.. simdi evliyim tabi o koprulerin altindan cooook sular akti ama esime az iskence etmedim yani.

poposunu kaldirsaydim simdi arkasindan zirliyor olurdum
Çok tatlı yazmışsın gece gece güldürdün.............tespitlerin çok yerinde
Konu sahibi bu bir ilişki değil.......sen de kafanda bitir artık. Bir daha o mesaj atarsa kusura bakma diyeceksin ben böyle neğidüğü belirsiz şeyler yaşamaktan hoşlanmıyorum.......artık mesaj at ana da gerek kalmadı dersin.......

Back
X