Yapabileceğim bişey var mı

Bright crystal

Balık kadını
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
5.001
5.053
398
arkadaşlar , bi konu hakkında danışmak istiyorum.
Ben çok bilindik bir internet sitesinden iki ürün aldım, yıllardır alışveriş de yaparım hiç başıma böyle bişey gelmemişti
Kutu geldi, aslında olması gerekenden küçük olduğunu fark ettim ama o an aklıma gelmedi kargocuyu bekletmek,
1. Ürün çıktı,2. Ürün (park yatak ) çıkmadı. Ama kutunun üstünde iki ürününde faturası var. Kaç yere aradım söyledim, almışsınız görünüyor diyorlar, az da değil 300 küsür lira . Havaya mı attım parayı ben şimdi, çok canım sıkıldı
Kargocunun tutanak tutması gerekirmiş, kim kargocu gitmeden paketi açıyor ki, kargoyu alıp içeri geçtim paketi açtım, paketi açıp mı kargocuyu göndermeliyiz , bu kadar alışveriş yaparım hiç böyle olmadı

Evet alirken paketleri tam almaniz lazimdi kargoyu bekletip acma hakkiniz var.Iki ayri paket yapip tek fatura yaptilarsa kargoda olabilir paketiniz oraya sorun.

Genelde her ürunü ayri paket yaparlar.bende hic kargocu bekletmem paketleri sayarim. bence siz kargo ile gorusün.yurtici yse de allah yardimciniz olsun.

maalesef kargocular açmak istemiyorlar
kaç kere ürün geldiğinde kargoyu açmak istedim çirkefe bağlamayınca açtırmıyorlar
kargo şirketini arayın kesinlikle
getirdikleri ürünler arasında olması gereken park yatağın çıkmadığını söyleyin
bana imza attırdınız eğer ürün çıkmazsa şirketinizi şikayet ederim deyin

YOK aynı paketin içinde olmalıymış , çünkü fatura bir gelmiş,iki ürününde adı yazıyor
Malesef yurtiçi kargo, bende hiç sevmiyorum
Yarın olmazsa kargo şubesine gideyim , aradım başka paket Yok tek paket geldi diyorlar

Çok canım sıkıldı ya, çantasıyla katlanıp geldiği için aldandım küçük kutuya
O kadar araştırdım, bekledim, park yataklar arasında karşılaştırma yaptım en sonunda seçtim, başıma bu geldi
Bu kadar yıl aynı siteden alışveriş yaptım, çok da güvenilir bi site, nasıl böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…