Yapabilir miyim kızlar

unutursamfisilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
462
183
83
Günaydınnn:KK68: Ya benim çok tatlı bi hayalim var. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, konu üzerinde düşünmekten günlük işlerime yoğunlaşamadım, yazıp danışayım artısını eksisini göreyim ona göre kafamda netleştireyim istiyorum. Ben, sırt çantamı alıp beni nelerin bekledigini hiç bilmeden, genel şeyler dışında hiç plan yapmadan yurtiçi seyahat yapmak istiyorum. Tek başıma. Aslında benimle gelmek isteyen arkadaşlarım var ama ben yalnız gitmek istiyorum. Hem kendimi keşfetmek adına, hem de arkadaşlarım izin aldı mı alacak mi geliyor mu kesin mi bu gibi şeyleri düşünüp stres yapmak istemiyorum. Hem ben kafama estiğinde atlayıp otobüse/uçaga farklı bi şehre de gidebilmeliyim, anında. Onlarla beraber ortak bi karar almak sorun olur. Sevdiğim kizlar, ama yalnız daha iyi hissederim daha güzel şeyler keşfederim gibime geliyor, ne dersiniz? Gitmek istediğim mekânlar daha çok ege tarafında, Alaçatı olabilir mesela. 7 8 günlük bişey düşünüyorum. 3 4 şehir gezerim diyorum. 1000 lira gibi bi bütçem olacak. Bu arada bunu haziranda falan yapmayı düşünüyorum. Bi yandan dur kızım diyorum tek başına asılan eden çok olur rahat bırakmazlar, bi yandan kendimi koruyabilirim bunu biliyorum. Ya sizce yapabilir miyim böyle bişeyi? Her türlü konuda öneriyi açığım. Gidilecek yer/bütçe vs.. daha önce böyle bişeyi yapmış olanlar varsa onlarla da bizzat görüşmek isterim :KK25:

Ayyy yerinde olmak cokkk isterdim....ve kesif icin cikiyorsam kesinlikle yanliz giderdim.

Ayyy yerinde olmak cokkk isterdim....ve kesif icin cikiyorsam kesinlikle yanliz giderdim.
Inşallah yaparım, inşallah sen de yaparsın bi gün böyle bişey :) ben de ozellikle yalnız gitmek istiyorum ama takılan eden olur mu bunu düşünüp sorun ediyorum açıkçası. Gerci egede pek olmaz gibime geliyor, canım izmirim ya :KK31:

Yapabilirsin neden olmasin.asilmazlar merak etme asilicak olan grup halindeykende yapiyo bunu.sadece alacati biraz pahali 1000 lira kasabilir seni.onun disinda kesinlikle tak cantani tek basina gez.

tek başına gitmektense çok kafa dengi bir arkadaşımla gitmeyi tercih ederdim sanırım :)
yani 7-8 gün çok uzun bir süre değil ama ne bileyim bir destek olur.. hastalık var , Allah muhafaza kötü niyetli insanlar var..
tamam gideceğiniz yerler öyle izbe yerler olmasa da..

tedbirli insanım vesselam :)

Ohhhh bi sn düşünme ve kesinlikle tek git eeğer çok iyi anlastigin bir kankan yoksa .iki kiz daha eğlenceli olabilir 1000 TLbbütçe az gibi geldi bana sonuçta yazlik yerler daha fazla para gerekebilir

Inşallah yaparım, inşallah sen de yaparsın bi gün böyle bişey :) ben de ozellikle yalnız gitmek istiyorum ama takılan eden olur mu bunu düşünüp sorun ediyorum açıkçası. Gerci egede pek olmaz gibime geliyor, canım izmirim ya :KK31:
Ben de bu koca varken cocuklaar hahahha biraz zor.....bosverr takilana makilana bakma....salla gitsin.onlar takilacak diye ozgurlugumden mi vazgececem.ohhh gezer tozar,farkli yerler farkli tatlar ......sabah guzel kahvalti,dinlenme molasi bir kahveee..ayyyy hadi beraber gidelim.ben cok eglenceli biriyim.arkadaslarim bana derki senle tatile gitmek isterimmm.....hahhahaha..

Yapabilirsin neden olmasin.asilmazlar merak etme asilicak olan grup halindeykende yapiyo bunu.sadece alacati biraz pahali 1000 lira kasabilir seni.onun disinda kesinlikle tak cantani tek basina gez.
Alaçatıda 3 gün kalsam ne kadar öderim sizce? Ve toplamda ne kadar bütçe ayırayım o zaman, 1500 yeter mi acaba? Icini rahatlattiniz vallahi teşekkürler :KK36:

Yaa çok guzelsiniz :KK68: Karadeniz yağmurlu, oraya gelirsem sezen aksu dinleyip toprak kokusunu içime çekip depresyona girerim ben :KK48: beni mutlu eden yerler daha çok kalabalık cıvıl cıvıl yerler :) nazik teklifiniz için teşekkür ederim
Rica ederim , yağmuru cidden seven biriyseniz kesinlikle gelin derim.. =)
Dediğiniz gibi o yağmurdan sonra çıkan toprak kokusu muazzam ötesi..
Siz bir de fırtınanın olduğu zamanlara denk gelseniz, dalgaların nasıl yola vurduğunu, deniz seviyesinin nasıl yükseldiğini ,o suyun nasıl köpükleştiğini, etrafın nasıl tuzlu su koktuğunu şahit olurdunuz..
Kışın gezecek olursanız, sıkı giyinip sağlam bir şemsiye almanızı tavsiye ederim

Bence çok güzel bir hayal ve gerçekleştirebilir :) ama ilk önce gitceğin o 4 şehri seç sonra kalabilceğin yer , yemek hesaplamasını iyi yap ki bütçede sıkıntı çıkmasın. Ben şimdilik kalabilceğin yer olayını fiyat açısından biraz sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ama pansiyon tarzı yerlerde kalırsan ki güvenilir olup olmadığını iyi araştır o zaman fiyat konusunda yırtabilirsin belki :)

Benim de böyle bir hayalim var. Dünyayı gezmek istiyorum. Ve bir gün yapacağım inşAllah.:KK68: Siz de yapabilirsiniz tabi ki. :) Hayallerinizi ertelemeyin. ;)

Rica ederim , yağmuru cidden seven biriyseniz kesinlikle gelin derim.. =)
Dediğiniz gibi o yağmurdan sonra çıkan toprak kokusu muazzam ötesi..
Siz bir de fırtınanın olduğu zamanlara denk gelseniz, dalgaların nasıl yola vurduğunu, deniz seviyesinin nasıl yükseldiğini ,o suyun nasıl köpükleştiğini, etrafın nasıl tuzlu su koktuğunu şahit olurdunuz..
Kışın gezecek olursanız, sıkı giyinip sağlam bir şemsiye almanızı tavsiye ederim

ne güzel anlatmışsınız.. canım istedi orda olmayı valla :KK68:

Fırsatın varken kesinlikle yapmalısın. İmrendim şuanda ama İzmirli biri olarak söyleyebilirim ki Alaçatı haziran ayında 1000 lira bütçe az gibime geliyor. Biraz daha fazla bütçe ayırabilirsen planlarını gerçekleştirebilirsin.
Ben de mi yapsam acabao_O

ben de boyle bisey yapmayi cok isterdim, ama yurt disi.. atlayip ucaga bir ulkeye gidip oradan trenle baska ulkelere gecmek isterdim.. tek basima yeni kulturler gorup farkli insanlarla tanismak isterdim.. ama artik evliyim ve tek basima seyahat etmeme esim razi olmaz.. bizim yerimize de gezin, ege taraflari cok guzel bir tercih, ayrica gittiginiz yerler turistin cok yogun oldugu modern yerler, asilan olmaz merak etmeyin

Ohhhh bi sn düşünme ve kesinlikle tek git eeğer çok iyi anlastigin bir kankan yoksa .iki kiz daha eğlenceli olabilir 1000 TLbbütçe az gibi geldi bana sonuçta yazlik yerler daha fazla para gerekebilir
Ya şeyi merak ediyorum, Alaçatıda çok şeker evler var ya onların günlük kirasi ne kadar biliyor musunuz? Ya iki kız da eğlenceli olabilir ama ben kendimi keşfetmek, tek başıma bişeyler yapabilmis olmak istiyorum. Belki gittiğim yerlerde yeni insanlar, yeni yerler, yeni hisler tanımak istiyorum. Bu yaşıma kadar hep ama hep çok yakın bi kız arkadaşım oldu herseyimi onlarla yaptım ve artık ilişkileri daha yüzeysel, daha çok kendime zaman ayırdığım kendimi daha çok düşündüğüm yakınlıkta kız arkadaşlarım var. Çok da tatlı kizlar. Ama işte acikladim ya, yalnız da bişeyler basarabilmis olmayı istiyorum :)

Alaçatıda 3 gün kalsam ne kadar öderim sizce? Ve toplamda ne kadar bütçe ayırayım o zaman, 1500 yeter mi acaba? Icini rahatlattiniz vallahi teşekkürler :KK36:
Pansiyonda kalmalisin zaten bu isin şanindan:)kisi basi 80le 250-300 arasi degisiyo fiyatlar.ama haziranda 80 lira biraz zor.300-400 lira arasi olur konaklaman.oyle pek ucuz yemekte yok ama 1500 lira yeter sanirim.cok zorda kalirsan mis gibi gevrek yersin:)bide son bi tavsiyem ucak degil otobus kullan.geze geze git.

ne güzel anlatmışsınız.. canım istedi orda olmayı valla :KK68:
Sizi de beklerim o vakit =) Güneş çıktığında ara sıra psikolojimin bozulduğu bile oluyor..
Bünyem artık sürekli sisli puslu havalara, yağmura alıştığı için, uyandığımda o güneşin gözüme gözüme vurmasından rahatsız oluyorum bazen..
Şarıl şarıl bi yağmur yağsa , alsam kahvemi kitabımı okusam diyorum.. :KK22:

Back
X