- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
Günaydınnn
Ya benim çok tatlı bi hayalim var. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, konu üzerinde düşünmekten günlük işlerime yoğunlaşamadım, yazıp danışayım artısını eksisini göreyim ona göre kafamda netleştireyim istiyorum. Ben, sırt çantamı alıp beni nelerin bekledigini hiç bilmeden, genel şeyler dışında hiç plan yapmadan yurtiçi seyahat yapmak istiyorum. Tek başıma. Aslında benimle gelmek isteyen arkadaşlarım var ama ben yalnız gitmek istiyorum. Hem kendimi keşfetmek adına, hem de arkadaşlarım izin aldı mı alacak mi geliyor mu kesin mi bu gibi şeyleri düşünüp stres yapmak istemiyorum. Hem ben kafama estiğinde atlayıp otobüse/uçaga farklı bi şehre de gidebilmeliyim, anında. Onlarla beraber ortak bi karar almak sorun olur. Sevdiğim kizlar, ama yalnız daha iyi hissederim daha güzel şeyler keşfederim gibime geliyor, ne dersiniz? Gitmek istediğim mekânlar daha çok ege tarafında, Alaçatı olabilir mesela. 7 8 günlük bişey düşünüyorum. 3 4 şehir gezerim diyorum. 1000 lira gibi bi bütçem olacak. Bu arada bunu haziranda falan yapmayı düşünüyorum. Bi yandan dur kızım diyorum tek başına asılan eden çok olur rahat bırakmazlar, bi yandan kendimi koruyabilirim bunu biliyorum. Ya sizce yapabilir miyim böyle bişeyi? Her türlü konuda öneriyi açığım. Gidilecek yer/bütçe vs.. daha önce böyle bişeyi yapmış olanlar varsa onlarla da bizzat görüşmek isterim