canım daha çok gençsin tabikide sevgilin olucak tabikide tatile gidiceksin ama ben bi ablan olarak seninle açık açık konuşayım eyer sevgilinle o otele gidersen aranızda mutlaka bi şeyler yaşanıcak her ne kadar sen sadece masumca uyuruz diye düşünsen asla öyle olmıycak emin ol buna.
öncelikle buna karar ver sen böyle bişiy yapmak istiyomusun buna şu anda gerek varmı sence
benim anladığım kadarıyla sende böyle bişiy istemiyosun ki bu kadar huzursuzsun bence illede tatile gitmek istiyosan git arkadaşında kal sevgilinde oradaki oteldde kalsın yine görüşün gün içinde yine gezin dolaşın ama inan sevdiğin adamla tatil yapmak için önünde çoookk uzun yıllar var acele etme her şey yerinde ve zamanında güzel
ne kendini nede aileni üzme zaten eyer birlikte olduğun kişi senin duygularını önemsiyo ve sana kıymet veriyorsa onada bunu yapamıycağını onunla otelde kalırsan kendini kötü hissediceğini henüz böyle bi duruma hazır olmadığı ailene karşı sorumluluğun olduğunu anlat eyer sana sana değer veriyorsa inan bana bu onun hoşuna bile gider anlayışla karşılar yok eyer ısrarcı olursa bence sen gayet aklı başında bir kızsın niyetini anlarsın
Tam da bunları yazacaktım ben de.. Bu yorumu defalarca oku canım.. Her kelimesin altına seve seve imzamı atıyorum!