Allahım benimle beraber bütün arkadaşlarıma bu topikte mutlu haberler paylaşmayı nasip eyle... Amin :)
çok güzel oldu yine başlığımız..
aminnnn mistim canım yoldaşım kaderdaşımm:13:
cnm teyzem demiştide inanmamıştım..az önce trilaylaylom bir başlık paylaşmıştı gördünmü?adet düzensizliğinden sonra hamile kalanlar diye...bizimde öle olacak acep :26:
Birde burdada liste tutacakmıyız..
cnm teyzem demiştide inanmamıştım..az önce trilaylaylom bir başlık paylaşmıştı gördünmü?adet düzensizliğinden sonra hamile kalanlar diye...bizimde öle olacak acep :26:
geçen ay tutmadık ama :26:
geriliyooo insan liste olunca canım ama yine de siz bilirsiniz tutalım derseniz ok
inşallah inşallahhh benim ocak-şubat döneminde adet düzensizliğim olmuştu biliyosun
martta kimyasal mimyasal ama oldu :) belkim doğrudur
liste tutalım bence önümüzü görelim :)
eğer tutacaksak benim günüm 19 nisan
Tabe kıs..Benimki hiç şaşmaz sizin için koydum onu
bence doğruluk payı olabilir..ben geçen ay olamayınca teyzem dedi.kısa sürede hamile kalırsın dikkatli ol diye..
he bu arada liste tutulacaksa benim günümde 1 nisan
bacım geçen aya kadar benimkide hiç şaşmazdı.geçen ay ilaçla olabildim.düşükten sonra bile tam günümde olmuştum yani düşün
bak hamile kalıp da adet olmadım şakası yapıp da bir nisaaaannn diye baarırsan düverim şimdiden diyim
yapma cnm test falan..bekle bakalım ne olacak.kızlar bugün benim regl günüm:d hehe hala gelen giden yok ama inat ettim test almıcam:d beklicem hıhh
gelmem topice ben ne işim var
bööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?