mm o zaman mikiyi kandıralım o gelsin..annesi olmasada olur
valla oklavayla kovalar crafty duymasınnn
merahaba kızlar hayırlı olsun yeni topiğiniz şans getirir inşallah
topiğimiz beklemede!!!!
bebek istemiyor sen artık???
allah sizi ne etmesin emi öbür topikte bi ben bide inler cinler oku oku geçmişi kimse yok diyorum bu saatte :26::26::26:
istiyorum istiyorum gelmiyo birazda istemeyeyim belki o zaman gelir
yedim çikolatayı içim şiştii beaaaaa
bak işte o zaman kesin olur
şımarık bu sıpalar çok naza çekiyolar canım
hoşgeldin hoşgeldinnnn
aralıkta alt değiştirmeye hazırlan
her daim hazırım ben
inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız olmadı ben klomenle bi dahakii ay inşallah
bu ay varya hemen regl olmayı istiyom hemen ilaca başlamak için heveslendim sanki
ya evet artık takmıcam napayım kaderde ne varsa o olur ama insanların soruları bunaltıyo bugün bi cenazeye gittim orda bile kilo almışsın bişeymi var diye soruyo herkes tam unutmuşken hatırlatıyolar
cnm teyzem demiştide inanmamıştım..az önce trilaylaylom bir başlık paylaşmıştı gördünmü?adet düzensizliğinden sonra hamile kalanlar diye...bizimde öle olacak acep :26:
Birde burdada liste tutacakmıyız..
kıs deli belkim olmazsın regli niye çaarıyon şimdi kaç gün önceden!!!
mesir macunum da geldi manisadan bakalım işe yararmış bide
bende topik açarım macunla hamile kalmak isteyen gelsin diye
kıs deli belkim olmazsın regli niye çaarıyon şimdi kaç gün önceden!!!
ayyy merhaba hanımlar... Konu başlığı süper olmuş cidden... Benim bi kızım var ve hala kaka temizliyorum ama ikinciyi istiyorum.. Sizinde dediğiniz gibi 2011 bitmeden nasip etsin işallah rabbim amiiiinnnn
ayyy kızlar herkese merhaba bende geldiimm aranızaaaAllah ısteyen herkese nasıp etsın bebıslerı kucagına almayı aminnnn birde birşey sormak istiyorum ben adet duzensızlıgınden sonra hamıle kalanlar baslıgını gormedım yaww nerede acaba :44: benım en buyuk problemım su anda o cok dertlıyım cookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?