Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

allah sizi ne etmesin emi öbür topikte bi ben bide inler cinler oku oku geçmişi kimse yok diyorum bu saatte :26::26::26:

bak işte o zaman kesin olur
şımarık bu sıpalar çok naza çekiyolar canım

ya evet artık takmıcam napayım kaderde ne varsa o olur ama insanların soruları bunaltıyo bugün bi cenazeye gittim orda bile kilo almışsın bişeymi var diye soruyo herkes tam unutmuşken hatırlatıyolar

hoşgeldin hoşgeldinnnn
aralıkta alt değiştirmeye hazırlan

her daim hazırım ben
inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız olmadı ben klomenle bi dahakii ay inşallah
bu ay varya hemen regl olmayı istiyom hemen ilaca başlamak için heveslendim sanki

her daim hazırım ben
inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız olmadı ben klomenle bi dahakii ay inşallah
bu ay varya hemen regl olmayı istiyom hemen ilaca başlamak için heveslendim sanki

kıs deli belkim olmazsın regli niye çaarıyon şimdi kaç gün önceden!!!

ya evet artık takmıcam napayım kaderde ne varsa o olur ama insanların soruları bunaltıyo bugün bi cenazeye gittim orda bile kilo almışsın bişeymi var diye soruyo herkes tam unutmuşken hatırlatıyolar

yuh diyorum artık
insanlara cenazedede konuşulcak şeylermi bunlar sanki gündesin tövbe yaa
boşver canım milleti
hazır cevap veriver ağızlarının payını bi daha soramazlar bi şey

ayyy kızlar herkese merhaba bende geldiimm aranızaaa Allah ısteyen herkese nasıp etsın bebıslerı kucagına almayı aminnnn birde birşey sormak istiyorum ben adet duzensızlıgınden sonra hamıle kalanlar baslıgını gormedım yaww nerede acaba :44: benım en buyuk problemım su anda o cok dertlıyım cookk

kıs deli belkim olmazsın regli niye çaarıyon şimdi kaç gün önceden!!!

canım ya bişey sorcam hiç derdim bitmiyoki benimde
şimcik doktorcum bana klomen verdi ya bende dedimki doktorcum çtlatma iğnesi yapcazmı gerek yok dedi yumurtalar gayet iyi durumda maşallah
bi eksiklik olurmu benim tedavide
allahım bide doktora güvenemiyom size sormadan pratisyen hekimlerim benim bi cevaplıyıverin aplanıza

Ayyy merhaba hanımlar... Konu başlığı süper olmuş cidden... Benim bi kızım var ve hala kaka temizliyorum ama ikinciyi istiyorum.. sizinde dediğiniz gibi 2011 bitmeden nasip etsin işallah Rabbim AMİİİİNNNN

ayyy merhaba hanımlar... Konu başlığı süper olmuş cidden... Benim bi kızım var ve hala kaka temizliyorum ama ikinciyi istiyorum.. Sizinde dediğiniz gibi 2011 bitmeden nasip etsin işallah rabbim amiiiinnnn

amin canım
allah bağışlasın kızını ikinciyi de hayılısıyla bekletmeden nasip etsin

valla soruna cevap vermek isterdim ama benim regl her ay bekletmeden geliyo
sanırım gebelik bölümünde bulabilirsin cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…