Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

acaba adet olmuyorsunda başka birşeymi bu :26:
Neden bu kadar geç kaldı gelmekte..

yok canım itiraf ediyorum
dün ortalığı ayağa kaldırmayım diye demedim size
kesildi benim leke 2 gündür yok
ama bebek de yok dün kan testi yaptırdım
otur sıfır dedi bana hemşire:26:

adet günüme daha 2 gün var kasık ağrım sıklaştı
2 günü bulmaz gelmesi

sen yinede dikkatli ol cnm..belki geç döllenme falandır.

ahh cnm sen de bnm gibi erkenden aldırdın kanı sonra popomuzun üstüne oturduk..Ben söz verdim kendime 5 gün gecikmeden idrar testi bile yapmayacam.Siz de söz verin kızlar..Yoksa erkenden strese giriyoruz kanımız boşa akıyor

benim leke gelip kesilmeseydi yapmıcaktım test, beklicektim günümü
ama adetten 5-6 gün önce leke geldi adet sandım sineye çektim, 1 gün sonra kesildi..
yerleşme kanaması diye heyecanlandım test yaptırdım değilmiş...

yine kuaför turları..alışveriş turları paklar beni

al o ayakkabıyıııııııııııııııı

Bende de öyle oluyo..moralim bozulsun hemen alışveriş yapmak istiyorum..şimdi resmen kuduruyorum kendimi dışarı atmamak için..ama napalım çalışıyoruz mecbur.saçlarımı boyatmayı düşünüyorum.karamel rengi balyaj istiyorum.ama burda boyada iyi olan bir kuaför bulamadım hala.o yüzden düşünüyorum ne yapsam diye..

Bende gecen ay kuaföre atmıştım kendimi..Madem bebek yok kendime önem verecem bundan sonra demiştim...

ben de tam kuaför arıyordum ama benimki bayan olacak ve tesettürlüler için özel yeri olacak:44:
var aslında gittiğim biyer ama asimetrik dağınık kesimde cıvıtıyolar tamam kısa küt demek zorunda kalıyosun kesimin ortasında

istanbulda olsan bizim kuaförde süheyla var :)
o çok iidir

Bende gecen ay kuaföre atmıştım kendimi..Madem bebek yok kendime önem verecem bundan sonra demiştim...

insan bi iyi hissediyo kendini ama

yine diyete döndüm
akşamları sadece kornflakes yicem
bazen kuru meyve sütle, bazen ızgara sebze yoğurtla
hem ucuz hem sağlıklı

bu arada kızlar ofisten arkadaşım geçenlerde; ablam bu ay korunmamış her an teyze olabilirim demişti..
ben de içimden; çok beklersiniz, korunmayınca olsaydı peeehhh demiştim..

hamileymiş!!! sözümü hüüüpppp diye geri yalayıp yutuyorum

poty cim crafty cim kizlar bebeleriniz hayirli ugurlu olsun canlar
nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir
ben de degisiklik yok fakat göbegimin altinda kipirdanmalar var hissedilir derecede sali doktorum var bakalim ne diyecekkk

Son düzenleme:
Kızlar gecen size eşimle aramdaki konuyu anlatmıştım ,paraları ayırma konusu..Sonra o herşeyi benden gizleyince durum daha kötüye gitti diye pişman olup özür dilemiştim.O da bana zaman vermişti.Biraz deneyelim görelim diye..Hala eskisi gibi devam ediyor.Arabayı sattı parayı ne yaptı bilmiyorum.Annesine kombi alınacak sanırım parasını ama soramıyorum ..Bu durum beni geriyo ufacık şeylerde tersliyorum bu sefer...Off nasıl çözecez bu sorunu bilmiyorum..

ya millet nasıl yapıyo anlamıyorum ya..
eşim bazen diyo biz bişeyleri yanlış yapıyoruz sanırım diye..artık bende öle düşünmeye başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…