aa kan mı vericen???
ameliyat sonrası 2 ay korunma veriyomuş genelde doktorlar...2 ay gitti oluncaya kadarda bekleyince bittimi bu yıl...o zamana kadar siz hepiniz bebeleri alırsınız kucağınıza..ben inanıyorum ve güveniyorum hepinize
veririm kızımı sana...ama bende gelirim kızımla beraber izmire...
nasip kuzum..hakkımızda hayırlısı
ama haksızlık etme kendine topiği açarken hcg değerin tavandı
ailecek geliriz
kızlar selam,birşey sormak istiyorum,
birazdan kantesti yaptırmaya gidicem,dün idarrtestim pozitif çıktı ,kan testinde eğer pozitifse bebeğin ne kadarlık olduğu belli olurmu??
kızlar selam,birşey sormak istiyorum,
birazdan kantesti yaptırmaya gidicem,dün idarrtestim pozitif çıktı ,kan testinde eğer pozitifse bebeğin ne kadarlık olduğu belli olurmu??
bende varım....
30 martta olmuştum en son..28inde bekliyorum yine..gerçi kırmızı kart bekliyorum bu ay..
orası hiiiç belli olmaz mistimmm
Zahmete girmez 3 cocuk var diyeNeden yanasmaz ???? spermler kendisinden alinacak nede olsa öyle degilmi...
yuzde bir mis canim maydonoz buhari var onu yapcam uzutuden dudaklarim ucukladi vallaöncelikle herkese günaydınnnn.Rabbim şifanı versin amaa nasıl tüpler tıkalı her 2 sidemi hamile kalma şansı %99 mu % 1 mi anlayamadım ki.
iğnede 1 dk bile sürmüyor .Sağlığın iğneden önemli hamile kaldığında 1 diş yüzünden hepside gidebilir hadi hakkında hayırlısıı olsunnn
cnm benim umut bağladığım şipermenler daha bana ulaşmadan ölüyomuş....yani bu ölü şipermenlerden bir bebek olurmu bilmiyorum..gerçi doktor eğer kısmetse zaten olur dedi ama ben pek sanmıyorum..yani aklıma bile gelmiyo desem yeridir..benim umudum ameliyattan 3 ay sonrasına kaldı...ağustos gibi dönücem inşallah sahalara..
Zahmete girmez 3 cocuk var diye
yuzde bir mis canim maydonoz buhari var onu yapcam uzutuden dudaklarim ucukladi valla
ablam aşkolsun ama sen 3 çocukla uçuk çıkarıyosan biz sıfır çocukla neler olmayalaım
Allah ol derse o %1 halt eder
tabi çaresine bak
Askim ben covuklari cok seviyorum tez vakitte sizede nasip ol sun guzelim benim cpkistiyorum rabbim yuzunuzu guldursun belki cocuk sevgisi bana 5 kardes olmamizdan geliyordurrr ne yapayim istiyorum esim hemen kisirmi oldundedi zor durum tapi
olsun da ağustosta olsun
seve seve bekleriz
bakarsın spermler hızlarını alamaz da ikisi birden girer yumurtaya
tek yumurta ikizi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?