Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kızlar selam,birşey sormak istiyorum,
birazdan kantesti yaptırmaya gidicem,dün idarrtestim pozitif çıktı ,kan testinde eğer pozitifse bebeğin ne kadarlık olduğu belli olurmu??

gel güzelim gel başımın üstünde yerin var

birazdan kantesti yaptırmaya gidicem,dün idarrtestim pozitif çıktı ,kan testinde eğer pozitifse bebeğin ne kadarlık olduğu belli olurmu??

cnm kan testinde çıkan beta hcg değerine göre kaç haftalık olduğunu anlayabiliyorsun..zaten testin sonuç kağıdında yazar hangi değerde bebeğin ne kadarlık olduğunu..sonucun çıkınca sen bizimle paylaş bizde yardımcı oluruz sana...

bu arada hayırlı olsun...rabbim tamamına erdirsin..

hayırlı olsun son adet tarihini söyle canım hesaplayalım
gerçi nette hesaplayıcılar da var kendin de yapabilirsin istersen

orası hiiiç belli olmaz mistimmm

cnm benim umut bağladığım şipermenler daha bana ulaşmadan ölüyomuş....yani bu ölü şipermenlerden bir bebek olurmu bilmiyorum..gerçi doktor eğer kısmetse zaten olur dedi ama ben pek sanmıyorum..yani aklıma bile gelmiyo desem yeridir..benim umudum ameliyattan 3 ay sonrasına kaldı...ağustos gibi dönücem inşallah sahalara..

Neden yanasmaz ???? spermler kendisinden alinacak nede olsa öyle degilmi...
Zahmete girmez 3 cocuk var diye
yuzde bir mis canim maydonoz buhari var onu yapcam uzutuden dudaklarim ucukladi valla

olsun da ağustosta olsun
seve seve bekleriz
bakarsın spermler hızlarını alamaz da ikisi birden girer yumurtaya
tek yumurta ikizi olur

ablam aşkolsun ama sen 3 çocukla uçuk çıkarıyosan biz sıfır çocukla neler olmayalaım
Allah ol derse o %1 halt eder
tabi çaresine bak

Askim ben covuklari cok seviyorum tez vakitte sizede nasip ol sun guzelim benim cpkistiyorum rabbim yuzunuzu guldursun belki cocuk sevgisi bana 5 kardes olmamizdan geliyordurrr ne yapayim istiyorum esim hemen kisirmi oldun dedi zor durum tapi

Askim ben covuklari cok seviyorum tez vakitte sizede nasip ol sun guzelim benim cpkistiyorum rabbim yuzunuzu guldursun belki cocuk sevgisi bana 5 kardes olmamizdan geliyordurrr ne yapayim istiyorum esim hemen kisirmi oldun dedi zor durum tapi

ay o nasıl söz
ablam kızdım bak enişteme

olsun da ağustosta olsun
seve seve bekleriz
bakarsın spermler hızlarını alamaz da ikisi birden girer yumurtaya
tek yumurta ikizi olur

allah korusun, tek yumurta ikizi öyle olmaz canım senin dediğin şekilde olursa 64 kromozomlu anomalili bie bebek olur. tek yumurtada bir sperm bir yumurta birleşir zigot olduktan sonra ikiye bölünerek tek yumurta ikizi olur. arada tıbbi bilgi vereyim dedim yanlış dua etme

cumartesi kocanın doğumgünü
isminin başharfi pasta yaptırsam ofisine teslim ettirsem erkekliğe laf getirecek bişey yapmış olur muyum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…