- Konu Sahibi askprensesi
-
arkadaslar bugun esim ayrilma kararini verdi.cok kotu oldum telfonlada konustum dayanamadim agladim.arkadaslar ben esimi cok sevmisim simdi anladim ne pahasina olursa olsun onsuz yapamiyorum buraya iki konu acmistim esimle tekrar konustum yanliz bana sartlarin oldugunu soyledi haftaya bilidrcek kizim kapida babasi birakinca baba diye arkasindan bakti dogruyu anlamak icin gercekten cidi ayri kalman gerekiyor baktim sartlar agir bilemiyorum ne diyecegim ailem ayrildigimizi biliyordu ve boyle haber supriz oldu bidaha olmuyor desem iyice kariscak offfffffffffffffffffffffffffffffff yardimmm sevmiyorum sandim ama gercege binince insan degisiyor....senağlamasenağlamasenağlama
sizde haklisiniz bazen kendi kendime soruyorum durup durduk yere problem yasamayiz benimde hatalarim oldu valla sastim bende ne yapacagimi bilemiyorum
Ben kadınların neden böyle dengesiz adamlara katlandıklarını şuna bağlıyorum; yalnız kalma korkusu daha doğrusu yalnız yaşama korkusu. Ne aşk ne sevgi ne de çocuk için, en baş neden bence bu.
haklisiniz canim benim tek korkum yanliz kalmak bide annem seni kimse almaz cocuklusun vs gibi sozler etti iyice sinir oldum evlenemzsin diyor bana inanki oyle psikoljim bozuk ki ne dusundugumu bende bilmiyorum caresiz gibi sanki bitircem diyen ben birden degistim ailesi hep problemli zaten bide sart cikti sartlari bir bilsem ona gore davranirim.bir boyle oyle demekten biktim ya evlilik duzelirmi devam edermi bilmiyorum o umutla bakiyorum her iki tarafinda hatasi oldu.bir saglikli karar versem hic arkama bakmiycam pisman olmak istemiyorum cocuklari bile istiyor bakamasam annem istersen ver diyor ailem maf oldu dusunmekten uffffff boyle durumu olupta evliligi nasil sonuclandi bana fikir verin akc gundur uyku uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?