yapamadim

çocukları para olarak görüyorsa, para kazanmanın zorluklarını öğrenme vakti gelmiş demektir. çocukların kılına zarar veremez, dar ederler adama dünyayı. babasına bırakırsam hırpalar, bakmaz diyorsa konu sahibi zaten bırakmayı da düşünmezdi. küçük de olsa babarının bakma sorumluluğu var ve evliliğini bu hale getirdiyse gereken bedeli de ödemeli. elin bakıcısına bile bırakılıyor da babaya niye bırakılamıyor.

insan görüşünü sorduğu kişilerin önerisini alıp anlatınca, benim de aklıma yattı deyince beyinsiz mi oluyor. ne ayıp. burada görüş soranlar var, gayet normal, intikam alacağım dese bile çocuklarını öz babalarına bırakıyor, gözden çıkardığı nerden çıktı ben anlamadım.
babalık öğretilir böylelerine yoksa kendileri birden baba olduklarını idrak etmezler. çocuklarını riske atacağını düşünse bırakmayı da düşünmezdi konu sahibi bence.

beyinsiz demedim doğru okuyun.annesinin ve teyzesinin fikirlerini söylüyor ona istinaden sizin beyniniz yokmu diyorum. lütfen doğru okuyun. ayrıca aynı fikirde olmak zorunda değiliz.

ayrıca daha önce bende eşimden ayrıldım 20 yaşındaydım annemin evine döndüm,eşim çocuğumu çok istedi ama vrmedim.demedimki alsında zorluğunu görsün.benimde başımsan geçenlerin özeti var.eşi ve ailesinde.

"sizin beyniniz yokmu" beyinsiz demek değilse o zaman "beyinsiz mi oluyor" dediğime göre siz de doğru okuyun beyinsiz dediniz dememiş oluyorum çünkü sizin mantığınızla. eğer öyle diyorsanız ayıp demiyorsanız sorun yok.
ama beyniniz yok mu da zaten çok ayıp bi tabir. beyinsizden daha iyi değil yani yazdığınız.

evet herkesin fikri farklı ve kendine sizin düşünceniz öyleyse bizimkide böyle:delphin::delphin:

ayrıca "boşanıyorsanız verin çocuğu görsünler tüm erkekler günlerini" diye bir toptan tavır olamaz zaten. her olayın kendi dinamiklerine göre çözümlenmesi gerekir. sırf çocuğu için boşanmayan, boşansa da çocuğunu ihmal etmeyen babalar var, çocuğunu da karısıyla beraber boşayan adamlar da var. çocuk için açık zararı yoksa, bu ikinci tür adamlara baba olmanın öğretilmesinden yanayım.

kusura bakmayın ama sız hepsını hakedıyosunuz sıze hıcbısey demıcem ama olan o cocuklara oluyo onların psıkolojısını daha bu yastan bozmaya hakkınız yok.
bı anne bencıl olmamalı once cocuklarını dusunmelı bence

Size şiddet uygulayan adamın çocuklarınıza nasıl bakacağını düşünüyorsunuz?
Anne değilim asla da anne olmayı istemiyorum ama minicik bebeler gözümün önünden gitmedi...
Madem maddi durumunuz çok iyi, ama sağlığınızda problem var,neden bebelerinizi babasına vermek yerine evinize bakıcı almıyorsunuz? Hem size yardımcı olur hem de bebelerinizden ayrılmazsınız..

Siz çocukları eşinizi cezalandırmak için ona bırakmak istiyorsunuz bir de iki çocukla yeni kocaya gidilemeyeceği için..Yazık o çocuklara acıyorum madem böyle berbat bir evliliğiniz vardı neden yaptınız o çocukları..
Ayrılıkta bile evlatlarım nasıl yara almadan atlatırlar diye helak olacağınıza ev hayvanı sepetler gibi gidip biraz da babalarına bela olsunlar mantığındasınız.
Aklım almıyor maddi sorununuz yok,eviniz var dayalı döşeli nedir bu inat..?
Siz annesiniz o baba ama anne farklıdır anne kol kanat gerer.Baba annenin yarısı bile olamaz özveride duyguda.. bütün bunları siz bendne daha iyi biliyorsunuz..

Aynen derinsscim... Badem beni boşuyor, çocuklar onda kalsın ben rahat edeyim mantığı var konu sahibinde... Nasıl bir mantık sa....
Allah'ım böyle düşünen insanlara desteyle verirsin, kimileri de çocuk hasretiyle yanıp tutuşur, çocukları olmaz...
Anne olmayı haketmeyeni anne yapma diye dua ediyorum Allah'a....

Aynen derinsscim... Badem beni boşuyor, çocuklar onda kalsın ben rahat edeyim mantığı var konu sahibinde... Nasıl bir mantık sa....
Allah'ım böyle düşünen insanlara desteyle verirsin, kimileri de çocuk hasretiyle yanıp tutuşur, çocukları olmaz...
Anne olmayı haketmeyeni anne yapma diye dua ediyorum Allah'a....

alkisalkisalkis aynen kızlar sıze katılıyorum ve philemon canım sana da aynen katılıyorum...

Back
X