yapamadim

fikir danışan insana fikir verilmeli. sen şusun busun, rahatına düşkünsün, bunlar eleştiri belki ama ne işe yaradığını anlamadım. iyi bir anne olmadığına karar verildi hep beraber nerdeyse.
laale ye katılıyorum eğer çocuklarınıza bakamayacaksa, (şiddete başvurabileceğine ihtimal vermesem de, risk varsa alınmaya değmez bir risk) bakıcı daha mantıklı. bunun dışında okuduklarım üzgün bir insanı daha da yıpratacak üstelik bir sonuca bağlanmayan suçlamalar.

konu sahibine kızacak söylenecek olduktan sonra en temel hata en başta yapılmış zaten, madem böyle bir adamdı niye evlendin, hadi anlamadın evlendin niye çocuk yaptın, hadi ilk çocuğu yaptın sorun devam ediyor madem niye ikinciyi yaptın, hadi ikinciyi yaptın adam hala seni sevmediğini söylüyor niye seviyorsun, devam etmeye çalışıyorsun böyle bir adamla vs. yani insanlar hata yapıp yardım isterlerse böylece hatalarını sayıp dökebiliriz de.
ama artık biri anne diğeri baba iki birey var. annelik babalık el kitabıyla gelmiyor. babaya sorumluluğunu öğretmek gerek. çünkü bana baba sorumsuzmuş gibi geldi konu sahibi sadece çözüm arıyor ve kafası karışık biri. dediğim gibi çocuklara babası da bakmalı, bunu baştan atmak diye görmek doğru değil.

Ya Allah aşkına 9 aylık çocukla mahkemeye gitsen boşanmaya devlet bile anneye ihtiyacı var diye koşulsuz anneye verir.
Bütün dünyada böyledir 9 aylık çocuk anneye muhtaçtır,bebektir.. Baba ne yapacak geceleri koynuna alıp kokusunu evladına hissettirerek uyutacak mı..? Memesini çıkartıp emzirecek mi..? Anne gibi göğsüne yatırıp sadece sıcaklığıyla sakinleştirebilecek mi..? İnsan kendi çocuğunu nasıl "ceza" olarak görür..!!

Bu site bana çok şey öğretiyor inanın,bazı anneler okuyorum burada kadınlar işe ağlaya ağlaya gidiyor evladından ayrılıyor diye siz 9 aylık çocuğu babası adam olsun diye size göre başına bela ediyorsunuz kendinizce..

Anne -baba olmak için sıra testler,psikolojik görüşmeler sınavlar vs olmalı.Her sperm her yumurta sahibi ebeveyn olmamalı..

soylenecek soz yok artik kadin oldugunuzu unutturmus size esiniz bol sanslar... size sans bile mucize olur ya neyse yorum yok!!

Ya Allah aşkına 9 aylık çocukla mahkemeye gitsen boşanmaya devlet bile anneye ihtiyacı var diye koşulsuz anneye verir.
Bütün dünyada böyledir 9 aylık çocuk anneye muhtaçtır,bebektir.. Baba ne yapacak geceleri koynuna alıp kokusunu evladına hissettirerek uyutacak mı..? Memesini çıkartıp emzirecek mi..? Anne gibi göğsüne yatırıp sadece sıcaklığıyla sakinleştirebilecek mi..? İnsan kendi çocuğunu nasıl "ceza" olarak görür..!!

Bu site bana çok şey öğretiyor inanın,bazı anneler okuyorum burada kadınlar işe ağlaya ağlaya gidiyor evladından ayrılıyor diye siz 9 aylık çocuğu babası adam olsun diye size göre başına bela ediyorsunuz kendinizce..

Anne -baba olmak için sıra testler,psikolojik görüşmeler sınavlar vs olmalı.Her sperm her yumurta sahibi ebeveyn olmamalı..
alkisalkisalkisişte bu yaaa başka lafa gerek yokk ben akşamı zor ediyorum inan canım oğluma kavuşayım diye inan ihtiyacım olmasa oturucam evimde çocuğumla tabiki baba da önemli ama burda baba nerde göremiyorum ben kadın ikinci kere evlenebilirmiyim diye soruyo vereyim babasına birazda o uğraşsın diyo ben çocuklarla uğraşıcam o boşanınca zevkini sefasını sürücek diyo ayy daral geldi vallahi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

iyi de iki tane çocuk var ortada. 2 yaşındaki çocuğa da mı bakamaz bir baba. bu babalık mı yani. bir çocuğun 2 yaşında da annesine ihtiyacı var 20 yaşında da. ama bu çocukların babalarının hayatından da çıkmaması sağlanmalı bir şekilde. babanın çocuklarını da boşamaması gerekiyor. bunun bir yolu da bulunmalı sonuçta. adam boşanıp tertemiz olmaya bakıyor sanki. bunun için bir çözüm düşünmek lazım. anneye verilir deyip kestirip atmak burada sorunu çözmüyor ki. üstelik babasını bakmasında bu kadar ısrar etmemin nedeni zaten bu sorunun çok genel bir şekilde hep böyle çözülmesi. baba yapmayabilir ama anne mutlaka annedir.
herkesin anne baba olmaması gerekir ona koşulsuz olarak ben de inanıyorum bu arada. sınavla olmalı bu kadar önemli bir şey ama maalesef..

konu sahibine kızacak söylenecek olduktan sonra en temel hata en başta yapılmış zaten, madem böyle bir adamdı niye evlendin, hadi anlamadın evlendin niye çocuk yaptın, hadi ilk çocuğu yaptın sorun devam ediyor madem niye ikinciyi yaptın, hadi ikinciyi yaptın adam hala seni sevmediğini söylüyor niye seviyorsun, devam etmeye çalışıyorsun böyle bir adamla vs. yani insanlar hata yapıp yardım isterlerse böylece hatalarını sayıp dökebiliriz de.
ama artık biri anne diğeri baba iki birey var. annelik babalık el kitabıyla gelmiyor. babaya sorumluluğunu öğretmek gerek. çünkü bana baba sorumsuzmuş gibi geldi konu sahibi sadece çözüm arıyor ve kafası karışık biri. dediğim gibi çocuklara babası da bakmalı, bunu baştan atmak diye görmek doğru değil.
bunları söylemek şu saatten sonra ne işe yarayacak allah aşkına bunlar olmuş önemli olan bundan sonraki hayatı biz bu evlilikten hayır gelmez diyoruz çünkü ortada bir evlilik yokk babaya bundan sonra hiç bir şey öğretemezz neyse konu sahibi zaten bu evliliğe devam edicek biz burda ne diye tartışıyosak:delphin::delphin::delphin:

sartlarini soyledi bugun bana diyorki saygili olcan annen babam evime gelmeycek para durumumuz iyi olmayacak cicek alma evlilik yildonumu dogum gunu niye kultnamadi elimden tutma su bu vs vs onun aileis girecek benimki yasaklandi ugurlar olsun sartlari duyuyum diye bekliyordum teyzemde diyorki cocuklarida ver rezil olsun diyor seni nasil birkati eleme surunsun diyor gorme hakin var diyor sana cocuklarida ati kendi hayatini aysiycak diyor nasil bir insanmis ya

bu sartlari kabul ediyormusun senn ???yada tarif arkadasimiz sen edermisin??

yanlış hatırlamıyorsam kanuna görede,(farklı durum harici)çocuklar 7 yaşına kadar anne ilgisi ve sevgisine muhtaç olduğundan dolayı direkt anneye veriliyor.

2 yaşında ve 9 aylık çocuğa bakamaz bir baba kaldı ki burada sözü edilen adam çocuklar büyük olsa da bakmaz. Nasıl bakar? verir babaneye ya da halaya falan öyle bakılır yani...

Annemin karşı komşusu çift boşandı. Kadının pek kimsesi olmadığı için çalışacağım diye babaya verdi çocuğu. Babaanne gül gibi bakıyor çocuğa ama içim gidiyor çocuk nasıl boynu bükük. Haftasonları görüyordu annesini, kadın bekar yaşamaya da alıştı mıdır nedir? gitmiş başka şehre yerleşmiş çocuk "niye gitti çok özledim keşke gelse" falan diyor daha 3.5 yaşında can mı dayanır.

Konu sahinbine diyeceğim annesinin teyzesinin lafına gitmesin. Madem ekonomik gücü var bakıcı tutsun. Daha süt çocuğu ikisi de annelerinden ayrılmak olmaz. Zaten bu boşanmalarda olan çocuklara oluyor. Pinpon topu gibi bir oraya bir buraya. Evliliklerin bu halini görünce çocuk sahibi olmadan önce kırk kez düşünmek lazım...

Bu sözü son zamanlarda o kadar çok söylüyorum ki.. içimi okudun Derinss.. vereliniortak

teskurler pozitif yorum icin siz disardan oyle goruyorsunuz herkezin farkli sorunlari vardir belki ben ansiysam oda babasi ne kadarda kotu olsa ben birlescem demiyorum madem bir cocuk anesiz yapmaz o zaman babasiz da yapamaz o zaman bosanmada iyi degil cocugun boynu oylede bukuk baba bir yerde anne bir yerde

teskurler pozitif yorum icin siz disardan oyle goruyorsunuz herkezin farkli sorunlari vardir belki ben ansiysam oda babasi ne kadarda kotu olsa ben birlescem demiyorum madem bir cocuk anesiz yapmaz o zaman babasiz da yapamaz o zaman bosanmada iyi degil cocugun boynu oylede bukuk baba bir yerde anne bir yerde

kardeş sen boşanmak istemiyorsun da biz mi zorluyoruz
tamam ya boşanma
bakma sen bu yorumlara takıl kafana göre sen

Kesinlikle doğru sölüyorsunuz bir çocuk nasıl annesiz yapamazsa babasızda yapamıyor..Bir tarafı hep eksik kalıyor..FAKAT!!! Eğer o evde dayak eğer o evde hakaret ve huzursuzluk varsa çocuğunuz için en doğrusu bu çünkü ilerde sorunlar dahada büyücek ve çocuk bu psikolojide büyücek hiç kimse istemez çocuğunun annesiz yada babasız büyümeği burdada işin içine pedegoglarımız ve psikolojik danışmanlarımız giriyor devreye sakın böyle bir evliliği çocuğum için diyip yürütmeyin karşınıza çıkıp KEŞKE DAHA ÖNCEDEN BOŞANSAYDINIZ!!cümlesini duyabilirsiniz çocuğunuzdan...

Şartları komik. Adam hepten rahata ermek istiyor. Çocukları için duruyormuş madem hakikaten çocukları sağlık sorunlarınız gerekçesiyle babasında bırakabilirsiniz birkaç gün. Zaten birkaç gün dayanabilir, kayınvalide de olsa yanında yardımcı gene sizi arayacaklardır. Anne olmayı çok fazla abartıyoruz herşeyi abartıyoruz aslında en basitinden en doğal şey olan ölümü bile her şeyi dramatikleştirmekte üstümüze yok. Siz anneleriyseniz o da babaları çocuğa babanın bakmasından daha tabii ne olabilir. Bakıcının bakması daha kötü bence.

Bencede devlet her evlenmek isteyeni evlendirmemeli.En kestirme çözüm bu.Hem önceki hem burdaki yorumları okuyorumda bekar olduğum halde rahatsız oldum da boşanırdım kesin derken siz hala 5 yılı çocuklarına vesize aldıklarını çok büyük şeyler olarak görüyorsunuz eğer evlendiyse mecbur alacak yoksa ne anlamı var ki evlenmenin.Yurt dışında yaşayanlar için çocuk parası varken mesleğimde var diyorsunuz bu durumda bile hala anneniz teyzenizin lafıyla hareket ediyorsunuz.Kusura bakmayında sizin kendi kişiliğinizle sorununuz var ve bu kadar sorunluyken siz en iyisi çocukları devlete bırakın ki tek sağlıklı yetişen nesil onlar olsun.Yeğenim 11 aylık annesiz bir dakika duramıyor siz bu çocuğu babaya vermeyi düşünebiliyorsunuz.Nasıl bir mantık ben anlamadım.Çocuk size ait anneniz de laf etse teyzenizde laf etse sizin yani.Evde kalma korkunuzuda okudumda çok enteresan geldi.Erkeksiz yapamayan ilişki bağımlısı kadınlar varmış.Heralde sizin durumunuzda buna benziyor

Siz burdaki tüm yorumlara rağmen hala acabalarla yaşıyorken bence bişey değişmeyecek konu kilitlense daha mantıklı olur en azından biz okuyup gerilmek zorunda kalmayız

ben kimsenin yorumuyla hareket etmiyorum kimsenin fikriylede benim kendi duuncem var onalrda babalari ben vercem diye bisey dmeiyorum sadece size payalsiyor fikir aliyorum bu akdar negatif yakalasmayin burda her imkanlar var evet ama soyle kafami toplamak istiyorum biraz bende 5 yil degil az sorunlar yasamadik ben devam etcemde demiyorum esimle ama burda hep farkli farkli youmlar aliyorum benim negatif yoruma degil pozitif yoruma ihtiyacim var ben neden buyklerime danisiyorum onlar yasamis bilgili insan her konuda benim emslegim var ama calismiyrorum is bulamiyorum emu erkeksin yasamayan su bu yazmisin erkege muhtac degilim o lafin hic hos degil insan hayat arakdasi istiyor anliyormusunuz birlikte biseyler paylasmak sohbet etmek vs ben yanliz izliycem televizyonu herseyi coocuklairm var tamam ama onlarda belli saate yanimd aolmayacak istiyorsaniz yorum yazmayin cok kotu yorumlar okudum sagolun

sartlarini soyledi bugun bana diyorki saygili olcan annen babam evime gelmeycek para durumumuz iyi olmayacak cicek alma evlilik yildonumu dogum gunu niye kultnamadi elimden tutma su bu vs vs onun aileis girecek benimki yasaklandi ugurlar olsun sartlari duyuyum diye bekliyordum teyzemde diyorki cocuklarida ver rezil olsun diyor seni nasil birkati eleme surunsun diyor gorme hakin var diyor sana cocuklarida ati kendi hayatini aysiycak diyor nasil bir insanmis ya

şartlara bak vay canına. olsun siz bunuda kabul edersiniz nolacakki... maksat ayrılmayın.

pardon arkadasim ama biri 2 yasinda cocuklarin biri 9 aylik babaya vermek cokmu dogru bu cocuklari ayrica o baba demeye bile utandigim adam bu cocuklari para olarak goruyor boyle adama deil cocuk tavuk bile emanet edilmezzz

nee çocukların yaşı bumu. ve bu anne birazda o baksınmı diyor.
pesssss.akannehir

Back
X