canim bakkk bir iliski bitmisse zaten bitmistir! zaten hersey yolunda olsa , güzel olsa bitermiydi? hayir bitmezdi! demekki bazi seyler artik tükenmis, son noktasina kadar gelmiski bu noktalara kadar gelebilmis, yani ayriligin esine! esin seni sevseydi bu evliligi bitirirmiydi? tabiki bitirmezdi! tamam yalniz kalmaktan korkuyorsun ama bu bence bu insan olmamali! seni kucaklamayan , seni esi yerine bile koymaya layik görmeyen bu insanla neden hala birseyleri kurtarma cabasindasin! haaa sanami döndü diyelim farzetki sana döndü , ayni evdesiniz ama iki yabanci bir insan gibi! herhangi bir sohbet yok, ask yokkk evin icinde dolasan iki ruhh gibi! iste al sana evlilik, hani yalniz kalmak istemiyorsun yaaaa.... bak döndü nolduuuu eee ben ne anlayim bu iliskiden! yatagimda bana sarilmayan bir kocayla ha birlikte olmusum ha olmamisim! e hadi döndü diyelim sana askim canim cicim diyecek hali yok herhalde güzelim, bir müddet sonra yien tatsizliklar, yine husursuzluklar basliycak , yine yipranan sen olcaksin! HERSEY NEYSE NE AMA yaaaa COCUKLARRRRRRR! onlari bu ortama kendi ellerinle itmis olcaksin, daima gürültü daima kavga icinde .... hic düsünebiliyormusun onlarin ne durumda olduklarinin! nasil bir gelecek bekleyebilirsinki cocuklarindan böyle bir ortamda! büyüyünce Anne yada Baba olduklarinda onlarda sizin gibi olcaklar! cünkü onlar sizden ne gördüyse yani bir anne ve baba olarak sizler ne asiladiysaniz ayni sekilde onlarda eslerine yapacak! peki birgün karsina dikilip, hesap sordugunda sana NE DIYCEKSIN COCUKLARINA??? oglum üzgünüm " yalniz kalmak istememistim, beni kimse almaz sandim " ....
canim kusura bakam bukadar sert konustum ama bunlar gercekler güzelim, ac gözünü ve kendine gel!!!