yapamadim

psikologa gidiyorum bugun gittim ben tek seyi istemiyorum esimin mutlu olmasini bir daha evlenipte cok mutlu olur diye tek istegim benim yerimi aramasi ayaklarima kapanmasi o yuzden kacirmak istemiyorum ilerde iyiki karimi bosamisim demesine gelemem o yuzden bu sorunlarim bana dediki gelen gideni aratir bende onu o duruma dusurmek istiyroum ama ne yapcagimi bilemiyorum benden once davrandi bitti diye sonra ben geri cevirdim oyuna geldi ama inannki n dusundugumu bilmiyorum yardima cok ihtiyacim var

yalnız kalmak neden çok korkunç bişeymiş gibi anlatılıyo ki
yalnızlık insanoğlunun doğduğu andan öldüğü ana kadar ona has bişey
tek başına doğuyoruz tek başına ölüyoruz
pekala tek başına da yaşanılabilir.
yaşamak için illa birilerine ihtiyaç duyar olmak başlı başına tedavi edilmesi
gereken bi hastalık bence.
hayatınızı devam ettirmek için bi kocaya anneye babaya
ihtiyacınız yok.
kaldı ki bunu beklemeniz garip
anneniz size destek olmuyo diye
anneniz değil suçlu, destek beklediğiniz için siz suçlusunuz
eğrisiyle doğrusuyla yaşadıklarından kendi sorumludur insan
başkasını ortak etmeye çalışmanız anlamsız.

İyi de onun burnunu sürttüreceğim derken kendine de eziyet ediyorsun. Bence sen böyle yaptıkça o iyi ki boşanmışım der. Kendini toparla, imaj değiştir, yüzüne gülümseme kondur, ama inanması için hakiki olması lazım bu gülümsemenin. Kendinle barış. Umursamaz ol ona karşı

haklisiniz canim benim tek korkum yanliz kalmak bide annem seni kimse almaz cocuklusun vs gibi sozler etti iyice sinir oldum evlenemzsin diyor bana inanki oyle psikoljim bozuk ki ne dusundugumu bende bilmiyorum caresiz gibi sanki bitircem diyen ben birden degistim ailesi hep problemli zaten bide sart cikti sartlari bir bilsem ona gore davranirim.bir boyle oyle demekten biktim ya evlilik duzelirmi devam edermi bilmiyorum o umutla bakiyorum her iki tarafinda hatasi oldu.bir saglikli karar versem hic arkama bakmiycam pisman olmak istemiyorum cocuklari bile istiyor bakamasam annem istersen ver diyor ailem maf oldu dusunmekten uffffff boyle durumu olupta evliligi nasil sonuclandi bana fikir verin akc gundur uyku uyuyamiyorum

ya neden yanlız kalasın kı?allaha şükür dunyanın en güzel servetın var cocukların var.yanlız degılsın.hiçte kımse evlenmesın senle işin var ayaklarının uzerınde durabılıyorsun.ac degıl acıkta degılsın kımseye muhtac degılsın.bence bundan sonra duşunecegın tek sey cocukların olmalı.

Sen mutlu olmazsan, sen iyi olmazsan çocuklarına bişey veremezsin. Önce sen olacaksın ki çocuklarını var edebilesin. Hadi kendine gel. O adamla beraberken mutlumuydun, çocukların nasıldı? Cesur bir kadınsın, cesur olmasan bunları yazıp yüzleşemezdin yaşadıklarınla.

su dunyada nelere alısmadık kı yerı gelıyo sevdıklerımızın ölümüne bıle alısıyoruz...hıc canını sıkma kalbınden gecenı yap.ama verdığın karar ne olursa olsun sakın gerıye donup pişman olma...kendı kendıne kendın tesellı ver en doğrusunu yaptım de...

Şuan yalnız kalma korkusundan eşinden ayrılmak istemiyorsun bu bariz.
Ama bu düşüncenin ne kadar bencilce olduğunun farkında mısın?
Bir anne böyle davranmamalı, bir anne için herşeyden önce çocukları gelmeli bence.
Sen gerçekten çocuklarını düşünüyor olsaydın onların sağlıksız bir ortamda büyümelerine müsade etmezdin.
Yarın birgün o çocuklar büyüdüğünde senden hesap soracaklar, neden diyecekler, ne günahımız vardı da bunları yaşadık/ yaşıyoruz.
Çünkü aynılarını ben de yaşadım, şuan herşeyin suçlusu annem benim gözümde..
Tek söyleyeceğim; lütfen, biraz olsun çocuklarınızı düşünün..

o ayrilma kararini coktan almis bide ustune donersen sartlarim var diyor sende hala seviyorum diyosun pesss diyorum sana lutfen mantikli dusun daha yanliz kalip iyice dusunememissin bu psikolojiyle dogru karar vermen zaten imkansiz, cocuklarini dusun oncelikle oyle bir baba ile yasamayi hakediyorlarmi o adam o cocuklari para olarak goruyordu unutma hicbiseyi haketmeyen adama sen altin tepside kendi hayatini ve cocuklarin hayatini sunuyorsun mahvedilmek uzere. evlenmesen ne olurki cocuklarini buyut onlar varken yanliz kalmazsin hatta agzinin yanmis olmasi lazim evlilikten sen bide daha ayrilmadan beni kimse almaz diyosun..turkiyeden yurtdisini gelmek isteyen cok var (ayni esin gibi) hic olmadi oyle birini bulursun 2 cocugun deil 4 tane olsun yine gelir evlenir seninle tek dusuncen evlenenememekse eger..o adama geri donersen hayatinin 2.buyuk hatasini yapacaksin 1.hatan onunla evlenmek olmus cok ozur dilerim seni kirmak degil amacim ama icime dert olurdu yazmazsam simdi karar senin bol sanslar..

Bütün bunları yapan adamın şartlarını bekliyorsunuz öyle mi?

Bırakın o çocuklar babasız kalsın.

Bırakın yatağınızı kimseyle paylaşmayın.

Bırakın arada güzel sözler duymayın.

Hiç olmazsa dayak yemezsiniz, çocuklarınızın önünde aşağılanmazsınız. O çocukların psikolojisinin içine edilmemiş olur.

Yazık değil mi çocuklarınıza. 10 sene sonrasını hayal edin. Bu evlilik sürerse eğer üzgünüm ki çocuklarınız size küfredecek. Neden bize bunları yaşattı diyecek. Ama sürmezse size yoldaş olcak. İyi ki annem bize bunları yaşatmamış diyecekler.

Karar sizin !

İster devam edin aşağılanarak bir ömür geçirmeye.

İsterseniz de arkanızda dağ gibi ailenizle mutlu mesut yaşayın gidin.

bi ömür boyu dayak yiyip hergün ağlamaktansa bi kere ağlarım...
neden eziyet ediyosun kendine? Adam seni takmıyo bile bence... Seni dövmüş küfür etmiş ama yinede kendini haklı görüyorki sana şart koşuyor!! Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sırf kocamdan boşanırsam 2 çocukluyum diye beni alan olmaz diye düşünmek için biraz erken değilmi?
Yalnızlıktan korkuyorum diyosun.. Ama sen yalnız değilsinki.. 2 Çocuğun var ve onların sağlığı bence seninkinden daha önemli olmalı... Neden onlara bunu yapacaksın tekrardan? İnan bana çocukların psikolojisi için onu unutman daha iyi olacak... Ve sen onunla boşanıp çocuklarınla mutlu ve sağlıklı bi hayat sürersen onun burnu sürtecek zaten... Benim annem de ayrıldı babamdan ve inan şimdi çok mutlu... Kimseye hesap vermiyor o da yalnız kalmadı çünkü başında biz vardık... Ne olur çocukların için sağlıklı düşün Bence hiç bir çocuk böyle bi aile ortamını hak etmiyor...

haklisiniz canim benim tek korkum yanliz kalmak bide annem seni kimse almaz cocuklusun vs gibi sozler etti iyice sinir oldum evlenemzsin diyor bana inanki oyle psikoljim bozuk ki ne dusundugumu bende bilmiyorum caresiz gibi sanki bitircem diyen ben birden degistim ailesi hep problemli zaten bide sart cikti sartlari bir bilsem ona gore davranirim.bir boyle oyle demekten biktim ya evlilik duzelirmi devam edermi bilmiyorum o umutla bakiyorum her iki tarafinda hatasi oldu.bir saglikli karar versem hic arkama bakmiycam pisman olmak istemiyorum cocuklari bile istiyor bakamasam annem istersen ver diyor ailem maf oldu dusunmekten uffffff boyle durumu olupta evliligi nasil sonuclandi bana fikir verin akc gundur uyku uyuyamiyorum

Evliliği bitirememe nedenlerinden biri seni kimsenin almayacağı korkusu mu yani? akannehir

canim bakkk bir iliski bitmisse zaten bitmistir! zaten hersey yolunda olsa , güzel olsa bitermiydi? hayir bitmezdi! demekki bazi seyler artik tükenmis, son noktasina kadar gelmiski bu noktalara kadar gelebilmis, yani ayriligin esine! esin seni sevseydi bu evliligi bitirirmiydi? tabiki bitirmezdi! tamam yalniz kalmaktan korkuyorsun ama bu bence bu insan olmamali! seni kucaklamayan , seni esi yerine bile koymaya layik görmeyen bu insanla neden hala birseyleri kurtarma cabasindasin! haaa sanami döndü diyelim farzetki sana döndü , ayni evdesiniz ama iki yabanci bir insan gibi! herhangi bir sohbet yok, ask yokkk evin icinde dolasan iki ruhh gibi! iste al sana evlilik, hani yalniz kalmak istemiyorsun yaaaa.... bak döndü nolduuuu eee ben ne anlayim bu iliskiden! yatagimda bana sarilmayan bir kocayla ha birlikte olmusum ha olmamisim! e hadi döndü diyelim sana askim canim cicim diyecek hali yok herhalde güzelim, bir müddet sonra yien tatsizliklar, yine husursuzluklar basliycak , yine yipranan sen olcaksin! HERSEY NEYSE NE AMA yaaaa COCUKLARRRRRRR! onlari bu ortama kendi ellerinle itmis olcaksin, daima gürültü daima kavga icinde .... hic düsünebiliyormusun onlarin ne durumda olduklarinin! nasil bir gelecek bekleyebilirsinki cocuklarindan böyle bir ortamda! büyüyünce Anne yada Baba olduklarinda onlarda sizin gibi olcaklar! cünkü onlar sizden ne gördüyse yani bir anne ve baba olarak sizler ne asiladiysaniz ayni sekilde onlarda eslerine yapacak! peki birgün karsina dikilip, hesap sordugunda sana NE DIYCEKSIN COCUKLARINA??? oglum üzgünüm " yalniz kalmak istememistim, beni kimse almaz sandim " ....
canim kusura bakam bukadar sert konustum ama bunlar gercekler güzelim, ac gözünü ve kendine gel!!!

o hoooo bacım neresinden tutsam elinde kalıyo
anneniz seni kimse almaz demiş çocukluyken ha
iiyi de çocuksuzken birisi almış da nolmuş başın göğe mi ermiş
dayak küfür
dövmüş etmiş bi de paşam şart belirliycek
bazı kadınlar mutsuz olmaktan zevk alıyo ben buna inanıyorum artık
dayalı döşeli evniz imkanınız var
yok ben kocamı seviyorum dayak yemem lazım diyosunuz resmen
Allah aşkına önce kendinize şunu sorun
evlatlarınız dayakçı bi babayla mı daha mutlu olur yoksa gurursuz bi anneyle mi
cevabını kendiniz bulun
bence ayakları yere basan bi anneyle huzurlu bi evde daha mutlu olur
dayak ve küfürle tanıycakları etkisiz eleman bi babaları olacağına uzakta onları seven babalarının olması daha iyi

Son düzenleme:
haklisiniz saglikli karar vermem lazim cunku birden degisti yani dayaksa koluma vurdu yumrukla kafam vs gibi hayirlisi diyorum

Nerenize burduğu dayak yediğiniz gerçeğini değiştirir mi hanımefendi ?

Lütfen o adamı savunmayın burda.

Siz zaten kararınızı vermişsiniz.

Ne şart sürülürse önünüze kabul etceksiniz.

Açın gözlerinizi lütfen.

Yarın keşke demek istemiyorsanız açın !

Back
X