- Konu Sahibi askprensesi
arkadaslar sagolun yorum icin benim iicnde kolay degil herseyi silip atmak ortada cocuklar var demki evlilikte eksikligimiz var daha oturmadi cunku ben yurt disinda yetismeyim esim tr de farkli dusunebiliyoruz bende esime cok dir dir yaptim o kizdikca biseye ustune gitim dogru durust ilgilenmedim eksikligim vardir aile terapistine gitim ve oda ayrilmam noktasinda degil ha eger esim hatali olsaydi o zaman olurdu ama benimde haksiz tarafim var terapist esimlede konustu ve esim ve ben iyi dusunecegizki bidaha kavga dovus hicbirsey olmayacak kadina oyle dedik cunku ortada cocuklara yazik inanki kizim baba diye agladigi zaman oluyor geceleri uyuamadigi yoklugunu biliyorlar ama ha bidaha ayni sorun olursa o zaman ben cikar giderim evet esimi seviyorum iyi yanlari cok oldu hep kotu yani yokki iyi yani daha fazla kotu yani ben parayi siki tutmadim esime destek olmadim tum yuku ona attim o calisti okula gitti evliyle alisverisle herseyle ilgilendi ben tek cocouk bak yemek yap ev felan ama orda bazi gorevler bana aitken esime yaptirdim ama seve seve bes yil yapti ben sadece sinden fikir aldim daha haftaya akdar zamanim var ama negatif davranmayin oyle kolay olsa simdiye biterdi esim bile bitirse yinede donmek icin sans veriyor dusunuyor hayirlisi diyorum isterseniz yazmayin arkadaslar sayfayi kaptin ben paylasitin sizin yorumunuza saygi duyuyorum her yoruma acigim teskkurelr