- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
kızlar eski konularımı hatırayan var mıdır bilmiyorum .
1 ay olcak neredeyse . ayrıyız. barışma şansımız kalmadı gibi .
o da seviyor ağlıyor uzaktan beni izliyor ama barışmam diyor.
bana güveni kalmamış . güvenden kasıtta ben çok dik başlıyım maalesef evet ...
o ne dik başlılığını yenebilir ne de biz mutlu olabiliriz artık demiş .
benim onun sözünü dinleyip sakin biri olmamı istiyor . olamadım bu güne kadar. evet çok sabretti .. çok .
ve sonunda tükettim adamı
güçlü bi kadınım ben ayakları üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan .
böyle olunca çok bi boyundurluk altına giremiyorum .
ama şuan diyorum ki ne olursa olsun o olsun.. sadece olsun da nasıl olursa olsun . .
inanamıyorum kendimeeeeee. gerçekten inanamıyorum . herkes sen bu değilsin kendine gel diyor .
gelemiyorum . .
şuan tek istediğim onu düzelceğime ikna etmek . bilirsiniz belki köy muhabbeti vardı . dedim ki olsun köyde kabulum . laf etmiycem köy meselesine yeter ki o olsun dedim .
inanmıyor gerçi . 1 ay sonra yine aynı şeyler yaşanır diyo muş . ay ölcem .
köpek gibi taktım . sadece sonunu düşünmeden o olsun istiyorum .
ben kiiiiiiiiiii mantığımla düşünüp köy mubbbeti bilmem ne diyerek ilerde sorun yaşarız diye düşünerek ayrılmıştım ...
sorum şuuuuu size . nasıl geri döndürebilirimmmmmmmmmmm. evet kızcaksınız biliyorummmm . yapma diyceksiniz.
aşırı istiyorum onu. tutupta dön bana diye yalvarmam amaaa bekliyorum deli gibi bekliyorummmm.
uzaktan izliyor beni sürekli biliyorum . .
ama gelmiyor gelmiycek sanırım.
nasıl döndürceeeeeeeeeeeeeeeeem
.
1 ay olcak neredeyse . ayrıyız. barışma şansımız kalmadı gibi .
o da seviyor ağlıyor uzaktan beni izliyor ama barışmam diyor.
bana güveni kalmamış . güvenden kasıtta ben çok dik başlıyım maalesef evet ...
o ne dik başlılığını yenebilir ne de biz mutlu olabiliriz artık demiş .
benim onun sözünü dinleyip sakin biri olmamı istiyor . olamadım bu güne kadar. evet çok sabretti .. çok .
ve sonunda tükettim adamı

güçlü bi kadınım ben ayakları üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan .
böyle olunca çok bi boyundurluk altına giremiyorum .
ama şuan diyorum ki ne olursa olsun o olsun.. sadece olsun da nasıl olursa olsun . .
inanamıyorum kendimeeeeee. gerçekten inanamıyorum . herkes sen bu değilsin kendine gel diyor .
gelemiyorum . .
şuan tek istediğim onu düzelceğime ikna etmek . bilirsiniz belki köy muhabbeti vardı . dedim ki olsun köyde kabulum . laf etmiycem köy meselesine yeter ki o olsun dedim .
inanmıyor gerçi . 1 ay sonra yine aynı şeyler yaşanır diyo muş . ay ölcem .
köpek gibi taktım . sadece sonunu düşünmeden o olsun istiyorum .
ben kiiiiiiiiiii mantığımla düşünüp köy mubbbeti bilmem ne diyerek ilerde sorun yaşarız diye düşünerek ayrılmıştım ...
sorum şuuuuu size . nasıl geri döndürebilirimmmmmmmmmmm. evet kızcaksınız biliyorummmm . yapma diyceksiniz.
aşırı istiyorum onu. tutupta dön bana diye yalvarmam amaaa bekliyorum deli gibi bekliyorummmm.
uzaktan izliyor beni sürekli biliyorum . .
ama gelmiyor gelmiycek sanırım.
nasıl döndürceeeeeeeeeeeeeeeeem