Yapamıyorum ya delircem

Gizemaksu58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
80
11
38
27
Ya anlamıyorum bundan 1 ay önce yaptım şeyi niye simdi yapamıyorum niye yenemiyorum bu vajinumusu her denememde canım çok acıyor penisi vajinama girs yaptı an yanma acı başlıyor napicami bilmiyorum ya delircem resmen ne olur yaprdim edin 🙏

Ya anlamıyorum bundan 1 ay önce yaptım şeyi niye simdi yapamıyorum niye yenemiyorum bu vajinumusu her denememde canım çok acıyor penisi vajinama girs yaptı an yanma acı başlıyor napicami bilmiyorum ya delircem resmen ne olur yaprdim edin 🙏
Kuzum yanma hissi kaybolacak zamanla biraz dişini sık

Gecikmi gerçekten ne kadar sürer gerckten piskolojim bozuldu artık anne olmak istiyorum ama yapamıyorum

Geçmiş olsun canım vajinismus hakkında bi bilgim yok belirtilerini söyler misin lütfen bazen bendede acı oluyoda merak ettim

Geçmiş olsun canım vajinismus hakkında bi bilgim yok belirtilerini söyler misin lütfen bazen bendede acı oluyoda merak ettim
İlk baslarda ilikisye giremiyordum sonrada yendim ilk denemede oldu penisi vajinama aldım komple ama çok canım yaniyordh sanki içimde ateş vardı böyle girdikçe yanıyordu halendaha aynı şey oluyor ucu bile girse canım çok acıyor napicami bilmiyorum

İlk baslarda ilikisye giremiyordum sonrada yendim ilk denemede oldu penisi vajinama aldım komple ama çok canım yaniyordh sanki içimde ateş vardı böyle girdikçe yanıyordu halendaha aynı şey oluyor ucu bile girse canım çok acıyor napicami bilmiyorum
Bu konu hakkında bilgim yok dediğim gibi ama korktuğun için olabilir mi acaba psikolojik olarak canım yanacak diye düşününce zor oluyo çünkü

Bol kayganlastirici kullanin ikiniz de. Esin girdikten sonra hemen git gel yapmasin. Beklesin içinde biraz. Siz de o esnada gevseyin. Zevke odaklanin.

Birşeyin bilincinde ol orda aci verecek her hangi bir sorun yok, ya da sana zarar vere bilecek bir durum soz konusu değil. Bunun bilincinde olarak korkularini yen. Herkesdeki gibi sende de. Sadece korktugun için kasiyorsun ve canin yaniyor. Ben de yaşadim. Ama yanma varsa ve sari kokulu akintin varsa enfeksiyon kapmiş ola bilirsin. Benim vajinismusumu zorlaşdirmişdi enfeksiyon. Bende de yanma olurdu. Tedavi ettikden sonra rahat olmaya başladi. Hatta hatirliyorum vajinadan kultur alirken yardimcisi ellerimi bağlamişdi ve karnimdan elleriyle basiyordu. Boncuk boncuk ter akitiyordum. Vajinanin içinin resmini çekmişdi doktor. Kipkirmiziydi. Tedavi sonrasi geçti gitti. Yani her şeyi vajinismusa bağlamakdansa yanmanin nedeni için doktora baş vur. Ama giriş hissede yanma hissediyorsan ilişkiye alişmadigindan ileri geliyor

Bilmiyorum napicami ne düşüncemi artık bilmiyorum 🥺
Bende vajinismus hastasaydım yendim. Eğer çok acılı oluyorsa alışamadıysan. Anestol krem sür vajinana 15 dk fln bekle belki oda etki eder.
Benimde en başda çok acılı oluyodu birlikteliklerim ama şuan alıştım. Birde Bebek yağı kullanıyorum.
Mesela ilk üstte yapıyorum sonra pozisyon değiştiriyorum sende istersen öyle yap. Zaten p..s şeklini alınca sonra alışıyorsun🥰🥰🥰 birde bi müddet sık ilişkiye girin alışsın

Vajinismus dışında genel bir kontrole gitseniz daha iyi olur. Arkadaşım da sizin gibiydi. Nedeni aşırı darlık olarak belirlendi. Ameliyatla genişletildi. Bir de artık aşmışsınız hastalığınızı. Başardım yine yapabilirim diye odaklanın. Zevk alacağınızı düşünürseniz daha kolay olur.

Back
X