- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi SAKLIKALSIN
Merhabalar benim gibi çok sorun yaşayan var biliyorum fakat ben artık çözüm yolu bulamıyorum. Tüketildiğimi hissediyorum artık. Yeni evliyim yaklaşık 6 aylık kayınvalide ile altlı üstlü oturuyorum kayınpeder 3 yıl önce vefat etmiş ve sessiz sakin görünen kayınvalide tam bir manipülatif çıktı. yani buraya yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazsam bilemedim. Eşim aşağı karşı çok sorumluluk alıyor her aşağı indiğinde kv diğer oğlunun nasıl everecek nasıl askere gidecek nasıl okulu bitirecek gibisinden dert yanıp beni de her gördüğünde sen varsın sen bakarsın edersin diye maddi manevi oğlunun sorumluluğunu üzerime yıkmaya çalışıyor oğlu 24 yaşında bu arada küçük de değil hem kaynım hem kv çalışıyor ama faturaları eşim ödüyor ben de çalışan biriyim onlar birikim yaparken neden ben onların fatura sorumluluğunu yükleniyorum mesele sadece bu da değil ilk 2 3 ay ben zaten asla elim boş gitmeyen bir insandım bana allah razı olsun bile demezdi hediye aldığım şeyi olmazsa bana söyle değiştireyim dediğim şeyi bana değil de oğluna söylerdi gibi gibi. benim evime giren karpuzun bile yarısı aşağı iniyor daha düğünden kalan borçlarımız cabası iken ben kendimden taviz verirken eşimin hala akıllanmadan defalarca uyarmama rağmen sorumluluğu biraz da diğer kişinin alması gerektiğini söylerken asla akıllanmıuyor sürekli aşağı inmesi kv nin yanımda sürekli oğullarına oyyy annesi kurban olsun gelmiş mi gibisinden gözüme sokarcasına yapması. sorsan iyi niyetli ama bana iyiniyetli gelmiyor arıütık eşime beni özlediğini neden gidip gelmediğimi söyleyip beni görünce suratı beş karış laf sokması vs vs birçok olay var ama ben artık anlatmaya ypruldum güzellikle söylkedim yok kavga ettim yok artık kendimi çok huzursuz hissediyorum. Merhamet edip kadının zaten eşi vefat etmiş ben de uzak bir yere gidip evlat özlemi çektirmiyim dedim ama maraz doğarmış merhametim ayağıma dolandı. ve sokak da full akraba sokağı herkesin gözü üzerimde sürekli