Yapan mı büyütenmi?

Ben cok kotu seyler yasamis ve bosanmis olsam, kucucuk bir bebegim de olsa ve birine asik olsam, cok ince eleyip sk dokurdum. Gorusmemizi uzun bir surece yayardim, kizimla tanisma sureci olurdu, oynama sureci olurdu. Yani bu kadar cabuk teslim olmaz, kizimi da bu kadar cabuk yakinlastirmazdim. Baba derse de baban degil derdim. Evlenirsem ilerde buyudugunde kiz kendi karar versin baba diyip demeyecegine. Zaten o kadar iyi baba olursa kiz soylerdi. Boylece ayrilirsam da kizimi etkileyen bir sey olmazdi. Icinde bulundugunuz psikolojik durum mu sizi buna itti, kolayiniza mi geldi bilmiyorum ama her acidan dusunuyorum yine de bosanmis kiz cocuklu bir annenin bu kadar kolay teslim olmasini anlayamiyorum. Bunu elestiren gayet seviyeli yorumlar da vardi. Bir kisiye kizdiniz diye butun karsit yorumlari gormezden gelip tersleyemezsiniz.

Keşke baba dedirtmeseydiniz. Şimdiki dönemde insan kimseye güvenmiyor. Babası öz babası dahi yavruya istememiş. Babası olmayan adam aranız açılsa ckip gitmeyeceği ne malum?
Çocuk için çok daha zor olur. Kendi bunu bilerek buyusé ve sonrasında kendi karar verse daha makul olurdu. Yanlış yapmışsın daha ince eleyip sık dokumalisin. Çocuk 9 aylıkken ayrılıp 1 yaşında iken ilişkinin olup baba demesi biraz erken olmuş. Aslında çok erken olmuş. 3 ayda bu ne hız .

Canım söylenilenleri hiç takma .. asıl sorunun cevabını vermek yerine ahlak bekçiliğine soyunan cok insan olur . Malesefki böyle bir toplumuz.
Bence kızın sorun yaşamayacak. Bu dünyada üvey babasını biyolojik babasından cok daha seven çocuklar var. Kaldı ki evladına cok iyi baktığını yorumlarında belirtmişsin eee daha ne ötesi var mı. Cok mutlu olacaksınız gör bak.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni ve o prensesini. Dualarım sizinle. o sana hayatı zindan eden manyağı da Allah ıslah etsin!!

Neden 2. üyelik alma gereği duydunuz ben ona takıldım ilk üyeliğinizde anlattığınız şeylerden çekinmiş ve orada yazdıklarınızın bu konuda önünüze sürülmesinden korkmuşsunuz gibi geldi bana.

Konuya gelecek olursak; çok yanlış yapmışsınız 2.5 sene evlenmemişsiniz hala tabii ki evleneceğiz diyorsunuz amma velakin bu süreçte kızınız o insana alışıyor, babası biliyor biyolojik olarak da babası o sanıyor ya ayrılırsanız ya resmi olarak evlenmeye yanaşmazsa zaten nüfusunda da görünmüyor ve kızınız üzerinde bir sorumluluğu da yok sizinle ilişkisi bitince çocukla da bitecek bu psikolojik travma yaratmaz mı belki ileride aklı erince ilişki de devam eder evlilikle sonuçlanırsa gerçeği diyeceksiniz ama şimdiden çocuğa öyle gösterilmesi saçma.

Ben öyle biri diilim olmadı bida bida ki baba demesinin benim evlenmemle ilgisi ne açıklarmısınız aradaki his değilmi konu? Ben dedirtmedim bunu da 5000.kez yazıorm
Diyelim ayrıldınız ne olacak? Onu merak ediyorum ben.. Görüştürmeye devam edecek misiniz?

Bu durum bir cok kisiye ters gelebilir ama ben sizi agir bi sekilde yargilamak icin bi sebep goremiyorum. Evlilikten korkmus ve bu sekilde yasamayi tercih etmis olabilirsiniz belki sizin yerinizde olsam bende aynisini yapardim. Tek sorun benim ailem boyle biseye musade etmezdi . Fakat dedigim gibi sizi anlayabiliyorum ve hak veriyorum. Eger kiziniz birlikte oldugunuz adama baba diyorsa ilerde onu babasi bilecekse ve artik size iyi bir baba iyi bir koca olabilecek guveni verdiyse evlenmenin vaktidir. Cok fazla da geciktirmeyin derim. Kizini istemeyen hic bi sekilde gormek istemiyorum diyen insan musvettesi de avucunu yalasin. Adamda ki rahatliga bak sanki tek basina yaptin sen bu cocugu. Lutfen kendi mutlulugunuza bakin. Ilerde cocugunuz sizi anlar merak etmeyin. Baba hakkiyla sorumlulugunu yerine getirdigi surece babadir. Biyolojik olup olmamasi biseyi degistirmez. Sizi anlayacak yasa geldiginde durumu anlatirsiniz. Onu el bebek gul bebek buyuten, onu koruyan kollayan, sarip sarmalayan, asik oldugu babasina sen oz babam degilmissin hadi isine diyecek hali yok merak etmeyin hersey duzelir. Sevgiler.

Neden 2. üyelik alma gereği duydunuz ben ona takıldım ilk üyeliğinizde anlattığınız şeylerden çekinmiş ve orada yazdıklarınızın bu konuda önünüze sürülmesinden korkmuşsunuz gibi geldi bana.

Konuya gelecek olursak; çok yanlış yapmışsınız 2.5 sene evlenmemişsiniz hala tabii ki evleneceğiz diyorsunuz amma velakin bu süreçte kızınız o insana alışıyor, babası biliyor biyolojik olarak da babası o sanıyor ya ayrılırsanız ya resmi olarak evlenmeye yanaşmazsa zaten nüfusunda da görünmüyor ve kızınız üzerinde bir sorumluluğu da yok sizinle ilişkisi bitince çocukla da bitecek bu psikolojik travma yaratmaz mı belki ileride aklı erince ilişki de devam eder evlilikle sonuçlanırsa gerçeği diyeceksiniz ama şimdiden çocuğa öyle gösterilmesi saçma.

2013ten beri burdayım bdv da ilk konu açmam ordan bissürüü arkadaşım akrabam var herkese herşeyi tüm çıplaklığıyla anlatmak zorundamıyım? ayrıca böyle bi hak 2.üyelik asıl kimlikler deşifre olmasın diye var o yüzden izin veriliyo sizemi sorucaktık ?

Back
X