- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim banlandığınaaa
aynen bende öyle biliyorum evlatlıktan red diye birşey yokEski eşiniz ve onun şimdiki eşi nasıl insanlarmış öyle. İnsan bir bağı kalmasın ister haklısınız. Ama maddiyatı iyi yazmışsınız bir yorumunuzda, boşanırken ise sanırım iyi bir avukat tutup kendi maddi durumunu kötü gösterip böyle komik bir nafaka belirlendi. Kızınız için şuan birlikte olduğunuz kişi babasıdır. Ama biyolojik babasının mirasçısı olmaya devam etmeli bence, bu kızınızın hakkı. Bunu o kötü insanlara bırakmamalısınız.
Ben hukuki olarak nasıldır bilemiyorum, ama anladığım sevgilinizin soy ismini alırsa eski eşiniz ile soy bağı tamamen kopacak mı? Hukuk forumunda açılan bazı konuları takip etmiştim, soy bağı reddedilemez diyorlardı.
mümkünse bana denk gelmesinBu kafayla bugün yazamasa nolur yarın yine başkasına yazıcak saçma sapan
Eski eşiniz ve onun şimdiki eşi nasıl insanlarmış öyle. İnsan bir bağı kalmasın ister haklısınız. Ama maddiyatı iyi yazmışsınız bir yorumunuzda, boşanırken ise sanırım iyi bir avukat tutup kendi maddi durumunu kötü gösterip böyle komik bir nafaka belirlendi. Kızınız için şuan birlikte olduğunuz kişi babasıdır. Ama biyolojik babasının mirasçısı olmaya devam etmeli bence, bu kızınızın hakkı. Bunu o kötü insanlara bırakmamalısınız.
Ben hukuki olarak nasıldır bilemiyorum, ama anladığım sevgilinizin soy ismini alırsa eski eşiniz ile soy bağı tamamen kopacak mı? Hukuk forumunda açılan bazı konuları takip etmiştim, soy bağı reddedilemez diyorlardı.
Kimi kandırıyorsun böyle bir ayda bari kandırma.2 buçuk sene boyunca bir adamla aynı evde yasiyonuz ve hiç yakınlaşmadınız öyle mi,saf mı var karşında.Hasta olsan bile kondom denen birşey var,erkek onu kullandığı sürece hastalık falan bulaşmaz senden ona, rahat rahat yaparsınız,ailende ne geniş karınlıymis, senden yetişen evlada yazık ya
Ben nikahsız yaşamıyorum ki ne günahı pardon.Hiçbir bahane bunu yapmayı da gerektirmiyor ayrıca.O zaman herkes bahanelerin altına saklansin çocuk oyuncağı değil ki bu.
Ne degerli soyadi varmis sanki kraliyet ailesinin soyadi.Bissürü çirkinlik yapıldı benim değil istemiyorum alıcam soyadımı dedi dna istendi yapıldı uyunca geri çevrildi isteği şimdi yine açmış taşımasını istemiyorum tanımıyorum görmüyorum gibi sebepler hukuken bende bilmiyorum nasıl ilerler ama umarım oluyodur bende istemiyorum benim soyadımı taşısın yani ondan kat kat iyi bekleyip görücem..tüm bunlar bi kadın uğruna yapılıyo yazık
sanane ? sanane? sanane? banlanmak pahasına yazıyorum o iğrenç zihniyetini de al ve git bence. kadın evleneceğim diyor ki evlenmese bile bize ne? herkes senin doğrunla yaşamak zorunda değil. ortada bir günah varsa bile seninki daha büyük emin ol. nefretini kusacak baika mecra bul bence bak zaten banı yemişsin.
Ne degerli soyadi varmis sanki kraliyet ailesinin soyadi.
Konu sahibi sen simdiki sevgilinle nikahi kiymadan bu adamdan odemesi gereken nafakayi al.
Tam bilmiyorum ama nikah kiyinca belki vermeme ihtimali olur yine de avukatlar daha iyi bilir.
Bu pis adam kendini nasil asgari ucretli gosteriyor keske onu da hakime ispatlayabilsen de devleti kandirmaktan daha cok odese
çok sinirlendim. inşallah ileride kızının kapısında köpek olur pislik herif, çocuğun günahı ne ya.
amin amin inşallah. sizin gibi dimdik duran annesi var ama şanslı:)Kız çocukları annelerinin kaderini alır diye bi söz var ya bende aynısını yaşadım annem vefat etti babam evlendi kadın istemedi beni ananem büyüttü cidden bu söze inanıyorum allah yetişkinliğini benzetmesin diyelim
Çok çok teşekkürler :)amin amin inşallah. sizin gibi dimdik duran annesi var ama şanslı:)
ay son cümleniz beni ağlattı.Size mutluluklar dilerim. Sıkma canını o dava varken kızına ileride anlatmakta zorlanmazsın. Belgeleri sakla, kaldırabilecek yaşa geldiğinde kızına gösterirsin.
Allah kalbine vicdan ve sevgi versin. ilk cümleye bak; "bütün sülalen de vefat etmiş olsa" yazık ya senin gibi insanlarla aynı dünyayı paylaşıyoruz vallahi yazık.Ben anlatamıyorum galiba, bütün sülalen vefat etmiş de olsa,çocuğuna bakıcı tutup sende bir işe girip çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin anlıyor musun. Bir adamla aynı evde yaşamana gerek yok yani. Psikolojisi bozuk olan sensin,kafan yerinde olsa çocuğunu sevgilinle aynı evde büyütmezdin,o çocuğun da psikolojisi bozulmaya başlamış sevgiline baba diyor. Bu kadar yalnızlık çekiyorsan kendine bayan bir ev arkadaşı da bulabilirdin böylece cocugun evde erkek görmeyince elin adamına baba demezdi.Işe gir çalış çocuğa bakıcı tut.Adama ne gerek var.Nikahtan sonra aynı evde yaşa adamla hayret yaa.Bu aya verdiğin değer cocugunla nikahsiz adamla aynı evde yaşamak sanırım pes
vallahi inanılmaz sinirlendim ben de ama anlamıyor biz kendimizi paralıyoruz sadece, sanki onun üstüne vazife. bir de öbür gün oruç tutar dini için ama insanları kırmaması, kul hakkına girmemesi gerektiğini hiç bilmez.aayyy ablanmak istemiyorum fakat arkadaş sanane ye kadının haytından kadının derdi başka sanane kadının namusundan yaaa allahım konuşamıyorum bu ne terbiyesizliktir yaaa
Önceden bilemesin. Ama şuna dikkat et. Adamın tavırları, abartılı sevgi gösterileri ile dolu ve yapmacık mı duruyor yoksa samimimi ve doğalmı? Aradaki farkı anlarsın. Korkuyorum diye evlenmekten vazgeçme. Eğer senin için uygun bir adaysa evlen. Hayat korkarak geçmez. Belkide çok iyi olacaksınız. Olumlu düşün hep, olumlu davran. Ben kötü olacak evliliklerin baştan işaretleri olduğuna inanıyorum. Çünkü allah her konuda insana ip uçları, birtakım sinyaller verir. Bazan görmezden geliriz, inanmak istemeyiz yada başedebileceğimizi sanırız. Şimdi müstakbel baba adayı sizinle evlenmek istiyorsa çocuğu sevmesede belli etmez. Ama abartılı ve yapmacık davranışlarla kendini ele verir. Zaten başta çocuğunuzu çok sevmesi beklenmez. Yaşadıkca bir şeyler paylaştıkca sevgi gelişir. İnşallah sizin ve kızınız için hayırlısı olur.Herkese merhaba ,
Bu 2. Üyeliğim asıl profilimden yazmak istemedim problemimi bilginiz olsun şimdiden:)
2012 de evlendim ve 2014 sonunda çok kötü bi şekilde Ailesi sebebiyle ayrıldım..Ayrıldığımda kızım 9 aylıktı ailemin yanına yerleştim..yaşım 25
Boşandığım kişi asla kızını görmek istmedi mahkemeyede belirtti bunu istemiyorum hiçbi şekilde diye..
Ben 2015 senesinde biriyle tanıştım ilişkimiz başladı kızım 1 yaşına yeni girmişti ilk kelimesi o kişiye baba demek oldu.o gün bugündür biz aileyiz kızım onu babası biliyo ve birbirlerine resmen aşıklar ben babamla hiç öyle olmadım o kadar mükemmel bi baba kız ilişkisi yaşıyolar.kızım 3.5 yaşında şuan.gerçeği bilmesi için henüz çok erken ve biyolojik baba reddedip soyadını almak için dava açmış.
İleride bunu ona nasıl anlatıcağım korkusu yaşıyorum beni anlarmı inanırmı korkuyorum..
Ve evlenmedim aileler biliyo ama ben evlilikten korktum bida boşanırsam diye korkuyorum elbet evlenicez yakında ama korkuyorum işte geçmişten dolayı sizce napmalıyım ?