yapan var mı

ayseee023

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
15
4
6
35
eşiniz yada sevgiliniz evden uzun süreli bi yere gittiğinde neler yapıyorsunuz?

Öncelikle evimi temizliyorum rahat rahat. Dip köşe
sonra kendime kahve yapıyorum balkona çıkıyorum ve keyif kahvesi içiyorum
sonra kitabımı alıp kitap okuyorum,en son bom boş yatakta çılgınlar gibi yatıyorum.

ama sen ne sormak istedin önemli olan o?
bir kadınsan neyin kafasını yaşıyorsun diye sormak istiyorum. her anımızı eşimize adamadık heralde
erkeksen de mümkünse macerayı burada arayıp kendini tatmin etme böyle b..ktan konularla..

Öncelikle evimi temizliyorum rahat rahat. Dip köşe
sonra kendime kahve yapıyorum balkona çıkıyorum ve keyif kahvesi içiyorum
sonra kitabımı alıp kitap okuyorum,en son bom boş yatakta çılgınlar gibi yatıyorum.

ama sen ne sormak istedin önemli olan o?
bir kadınsan neyin kafasını yaşıyorsun diye sormak istiyorum. her anımızı eşimize adamadık heralde
erkeksen de mümkünse macerayı burada arayıp kendini tatmin etme böyle b..ktan konularla..
bu soruda ne var bu kadar içerlediniz anlamış değilim, boş vakitlerinizde yalnızken neler yaptığınızı sordum

bu soruda ne var bu kadar içerlediniz anlamış değilim, boş vakitlerinizde yalnızken neler yaptığınızı sordum
+ 18 cinsellik bölümüne kadınlara kocanız uzak bir yere gittiğinde naparsınız demekle boş zamanlarınız da naparsınız demek arasında uçurumlar söz konusu milleti bura da yemeyin lütfen

Sen ne yapiyorsan o da oyle evinde oturuyor iste neyin sorgusu bu, sen kadin olsan zaten bu soruyu sormazsin kadinlar erkek pesinde kosmaz erkeksiz daha mutludur tv izle temizligini yapar yemegini yapar budur yani. Sen erkek olarak girip kadinlarla dalga geciyosan sunu soyleyeyim evde annen ne yapiyor neyle ilgileniyor bir bak merak etme yakinindakilere sor tatmin olursun sapikliga gerek yok.

Şimdi orada boş vakit dememişsin,eşiniz olmadığnda demişsin bu bir
ikincisi cinsellik bölümünde açılan bir konu ? Ne düşünmemi bekliyorsun ?

Ayrıca beklediğin cevap eve erkek atıyoruz yada 7/24 mastürbasyon yapıyoruz mu? Bilemedim

hee bir de içerlemedim yaptıklarımı anlattım.

Back
X