Yapar mısın ? Yapmaz mısın?

Evet tabii
Sana kötülük yapıldığında intikam almaya çalışır mısın

Evet tabii
Sana kötülük yapıldığında intikam almaya çalışır mısın
Kendim intikam almak için uğraşmam onun başına kötü bir şey gelmiş diye haberinin gelmesi beni rhatlatır.. allaha havale ederim yanii o da en güzel şekilde halleder . Alttaki sen bilerek bi insana zarar verir misin ?

doğaya bırakırım kendimi. Uzun sessiz yürüyüşler yaparım. Bazen ağaçlarla konuşurum bazen bi bankta oturur tabiatı, hayvanları izlerim iyi gelir bana
yapmak istemediğin bişeyi bir arkadaş yada eş aile hatrına yapar mısın?

geçiririm
bu saatte canın bişey yemek istese ertelemez yer misin?

asla Allaha havale ederım gereken Rabbim tarafından olur ve bende görurum zaten

en sevmediğin ev işi nedir ( ütü-yemek -bulasık- çamasır-supurge) gibi

hepsi :)) şaka şaka sadece yemek yapmayı severim

en yakın kız arkadaşının sevgilisi veya eşi arasa sizi ve arkadaşınıza sürpriz yapmak istese, bir organizasyon yapmak istediğini bunun için sizinle buluşup bir kahve içip fikir almak istese, tabi arkadaşınızın bu durumdan haber olmayacak.
Kabul eder misiniz?

Aslında olabilir ama nişanlım kıyamet koparır. Bu sebepten telefon üzerinden yardımcı olabilirim anca

Tanımadığın 1 yaşında bir bebek için böbreğini verir misin

Veririm tabi ki
şimdiden tatil için rezervasyon yaptın mı?

Calistiğim zamanlar goturmedim sabahin erken saatinde bide beslenme hazirlamak
Isyerinde yerdim hep. Ya da calistiğim ortam musait olduğunda yapardim birseyler.

Hiç alttan aldinmi?

evet çok

modun düşük olduğunda yapılacak işleri erteleyip battaniye altında pinekleyip kapanır mısın eve?

Bebeklerimi umutla beklerken erkenden birakip gittiler beni.. bizde bolbol agridan sizidan battaniyeyle arkadaş olduk bakalim ne zaman ayrilcaz.
Kolay modum düşmez şuan bile manasizca gülduğum zamanlar
Modum geri yukselticem.
Hiç hayal kirikliği yasadinmi

çok geçmiş olsun benim de başıma geldi ama attım kendimi hayata atmasaydım daha da içine çekerdi ev beni. Sana da nacizane tavsiyem kaç bu ruh halinden kovala hayat devam ediyor.
Hayal kırıklığı da çok yaşadım
organik gıda alır mısın?

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…