Yapar mısın ? Yapmaz mısın?

Haklisin.. oyle yapiyorum yanliz kalmamaya calisiyorum gurbetteyim ama arkadaslarimla gorusuyorum burdakilerle. Eşimle makara yapiyorum surekli. :))
Sanada gecmis olsun zor ama nabalim saglik olsun. Tsk ederim..
Organik gidalara bayiliyorum. Ozellik siviyaģlar kati yaglar konusunda en doğalina dikkat ederim ve yaz kiş sebzelerine daha bircok seye.
Karda oynamayi severmisin?

oyunu sohbete çevirdik ama sevindim daha iyi olmana. Zamanı geldiğinde inş kucaklarsın çocuklarını. Yine şanslısın sohbet edecek arkadaşın var. Bende gurbetteyim ve hiç kimsem yok maalesef telefon internet sağolsun. Onun dışında doğaya atarak kendimi avutuyorum.

karda yürümeyi severim ama oynamak tehlikeli geliyor hep
düzenli yürüyüş yapar mısın?

Reactions: H M
Aynen uzaktan olarakta bolbol iletisim araclarini da kullaniyoruz mecbur.. iyi insanlarla karşilasirsin umarim.
Insallah sende alirsin. Belki almisindir..
Herkesin diledigi olur insallah.
Cok yurudum. Yürumek terapi...
Turkiyeyi gezdinmi?

Alamadım pekte umut yok artık kabulleneli uzun yıllar oldu. Sağlık olsun
Bir kaç şehir kaldı göremediğim gezdim ama yine de yeterince göremediğim düşünüyorum. İmkanım oldukca daha fazla görmek isterim.
Matkap kullanır mısın?

İnanmam

Saçlarını kısacık kestirir misin

Altıma poşeti alır bayır aşagaya kayarım
Altta ki buz pateni yaparmisin?

Totomn ustune dusmekten korktuğum icin hep izledm lisedyken
Favorim posetle kaymak suan dolu buralar
En son ne zaman rezil oldun

çok uzun zaman olmamıştır kesin. Çünkü rezil olmak benim işim

çöplerini ayrıştırarak atar mısın?

bilerek yapmadım. Umarım bilmeyerekte yapmamışımdır ki her zaman sorgularım kendimi kaçırmamışımdır inş

eşinin yeğenlerine içinden gelerek hediye alır mısın?

Hemde nelerrr aldim. Esim bile fazla dedi bukadari.. ama ben birine ne aldiysam digerine de onu aldim. Bebek seylerine girince kendimi kaybediyorum zaten
Kaynana hic bagirirmisi ?

hayır başımın tacıdır o benim. Allah sağlık huzur versin uzun yıllar başımızda olsun inş çok severim kendisini

dışarıda zırıl zırıl ağlayan bir çocuk onu tartaklayan bir anne gördüğünde müdahale eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…