Haklisin.. oyle yapiyorum yanliz kalmamaya calisiyorum gurbetteyim ama arkadaslarimla gorusuyorum burdakilerle. Eşimle makara yapiyorum surekli. :))çok geçmiş olsun benim de başıma geldi ama attım kendimi hayata atmasaydım daha da içine çekerdi ev beni. Sana da nacizane tavsiyem kaç bu ruh halinden kovala hayat devam ediyor.
Hayal kırıklığı da çok yaşadım
organik gıda alır mısın?
oyunu sohbete çevirdik ama sevindim daha iyi olmana. Zamanı geldiğinde inş kucaklarsın çocuklarını. Yine şanslısın sohbet edecek arkadaşın var. Bende gurbetteyim ve hiç kimsem yok maalesef telefon internet sağolsun. Onun dışında doğaya atarak kendimi avutuyorum.Haklisin.. oyle yapiyorum yanliz kalmamaya calisiyorum gurbetteyim ama arkadaslarimla gorusuyorum burdakilerle. Eşimle makara yapiyorum surekli. :))
Sanada gecmis olsun zor ama nabalim saglik olsun. Tsk ederim..
Organik gidalara bayiliyorum. Ozellik siviyaģlar kati yaglar konusunda en doğalina dikkat ederim ve yaz kiş sebzelerine daha bircok seye.
Karda oynamayi severmisin?
Aynen uzaktan olarakta bolbol iletisim araclarini da kullaniyoruz mecbur.. iyi insanlarla karşilasirsin umarim.oyunu sohbete çevirdik ama sevindim daha iyi olmana. Zamanı geldiğinde inş kucaklarsın çocuklarını. Yine şanslısın sohbet edecek arkadaşın var. Bende gurbetteyim ve hiç kimsem yok maalesef telefon internet sağolsun. Onun dışında doğaya atarak kendimi avutuyorum.
karda yürümeyi severim ama oynamak tehlikeli geliyor hep
düzenli yürüyüş yapar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?