Yapar yapmaz bu şekilde çıktı pozitif midir yardımcı olur musunuz

Bugün tekrar kan verdim iki gün önce 46 olan değer bugün 120 çıktı iyi mi ilerliyor

geçen hafta her şeyi sizinle paylaştım şuan beta hcg bir haftada 891 oldu iyi mi sizde Hayla da risk var mıdır

Artık tutunmuştur değil mi iki gün sonra keseyi görebilirim birde genelde erken olunca alttan muayene ediliyormıuş önerir misiniz
Zaten tutunmasaydi betahcg de yükseliş olmazdı gayet güzel yükseliyor değerleriniz keseyi görmek için biraz daha bekliyeceksinizn 3 binlerde falan olunca kese gorunuyor diye biliyorum ama her iki günde bir iki kat yükseldiği için değerler yakındır keseyi görmeniz şöyle diyim ortalama 6 veya 7 haftada kese görünür şuan kaç haftaliksiniz

Zaten tutunmasaydi betahcg de yükseliş olmazdı gayet güzel yükseliyor değerleriniz keseyi görmek için biraz daha bekliyeceksinizn 3 binlerde falan olunca kese gorunuyor diye biliyorum ama her iki günde bir iki kat yükseldiği için değerler yakındır keseyi görmeniz şöyle diyim ortalama 6 veya 7 haftada kese görünür şuan kaç haftaliksiniz
Birde Canım alttan kolay kolay bakmaz doktor egerki 7.haftadan sonra hala kese gözukmezse ozaman bakar.zaten kan değerlerniz den anlar doktor normal olup olmadığını

Şuan 5 haftalık gözüküyor ama dediğim gibi biraz korku var sadece içimde herkes dış gebelik dediği için korktum biraz ama değerim iyi bir şekilde yükseliyor pazartesi kadın doğuma kontrole gideceğim

Şuan 5 haftalık gözüküyor ama dediğim gibi biraz korku var sadece içimde herkes dış gebelik dediği için korktum biraz ama değerim iyi bir şekilde yükseliyor pazartesi kadın doğuma kontrole gideceğim
Anladım 6 hafta olunca görünüyor genelde canım

Herşey yolunda ilerliyor. korkma sakın. Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin.

Back
X