Yapar yapmaz silik çıktı sonra koyulaşti

Bende öyle tahmin ediyorum pembe pembe leke geldi adet günüm gelmeden 3 gün once
Gebelik şüpheniz varsa acilen doktora gitmelisiniz. Bu durum normal değil.
Ben gebe olduğunuzu düşünüyorum acil bir şekilde progesteron hormonu tedavisine başlamalısınız.

Gebelik şüpheniz varsa acilen doktora gitmelisiniz. Bu durum normal değil.
Ben gebe olduğunuzu düşünüyorum acil bir şekilde progesteron hormonu tedavisine başlamalısınız.
Bu ilk gebeliğim değil 4 yaşında oğlum var fakat 1 gün gecikmem oldu lekelenmelerim oldu

ben de aynı gebelik testini kullanıyorum bende hiç çizgi belirmiyor çünkü. bence gebelik var. kaç gün gecti regliniz?
1 gün gecti yinede baya koyu çıktı Rabbim sizede nasip eylesin en kısa zamanda bazen olmasını çok istersin ama olmaz herşeyde bı hayir vardir inan şuan bende istemiyorum bu gebeliğimi

1 gün gecti yinede baya koyu çıktı Rabbim sizede nasip eylesin en kısa zamanda bazen olmasını çok istersin ama olmaz herşeyde bı hayir vardir inan şuan bende istemiyorum bu gebeliğimi
demeyin öyle Allah nasip ettiyse illa ki bir yolunu verir size. Allah kolaylık versin size de. inşallah her sey istediğiniz gibi olur.

Deme öyle şeyler, Rabbim sağlıklı evlatlar versin çok zordur eminim şuanki piskolojik durumunuz ama Rabbim aratmasın gerçekten bunu yaşamayan bilemez ..

Deme öyle şeyler, Rabbim sağlıklı evlatlar versin çok zordur eminim şuanki piskolojik durumunuz ama Rabbim aratmasın gerçekten bunu yaşamayan bilemez ..
Bende çok istiyorum bebegim olsun oğluma bı kardeş yoldaş olsunda Allah büyüktür elbet bı kapı kapanırsa bı kapı açılır

İçini ferah tut güzel arkadaşım Hepimizin ortak bir amacı var burda . Gerçekleri bazen kabul edemiyoruz ve burda ihtimallerele mutlu oluyoruz insanız işte başka ne denir ki Allah ettiğimiz duaları kabul etsin mükâfatını alalım inşallah

Amin Allah razı olsun

Bu ilk gebeliğim değil 4 yaşında oğlum var fakat 1 gün gecikmem oldu lekelenmelerim oldu
Bunu belirttiğiniz de zaten vajinal olarak kullanabileceğinizi ki şu durumda vajinal kullanmanızı daha doğru olduğunu doktorunuz söyleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…