Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Velvette Velvette koçum nasıl oldun yiyebildin mi 😊

Geldim geldim
Banlanmışım yine :D
Daha da polemiğe girmem
50/50 diyelim :D
O iş olmadı :D
Ama zaten gündüz gözüyle bir de nadir yalnız kalabildik diğerleriyle grupta
Ama perşembe görüşüyoruz hem de akşam:)

Ayrıca dediğiniz gibi öyle çok allem kallem etmeye gerek kalmadı ben bi' bakış attım sonra o depar attı zaten :D :KK23:
Bi' ara el ele bile tutuştuk yanlışlıkla köftehor da çekmedi elini :D
Ayrıca bana "yaramaz" ve "bebek" diyor artık :)
Ay çocuk gibi çok komik ve şirindi aslında sandalyemi çekiyor, başkasıyla ilgileniyorum falan çatalımı bıçağımı çalıyor, bi' ara bana çatal bile batırdı, erkeklerin dikkat çekme yöntemi 13ünde neyse 33ünde de o karar verdim ben :D

Vay anasını tebrikler vallahi özgüveninize hayranım bende de olaydı keşke.
Ben 17 senelik çocukluk aşkım nişanlımı yatağa atarken utanıyorum ya vallahi niye ben böyleyim ki acaba 🤔🤔 sonra da atamıyorum zaten. Minnoş minnoş süt içiyoruz şu saatte. Birazdan da uykuş yaparızz😥😥😥😥

Vay anasını tebrikler vallahi özgüveninize hayranım bende de olaydı keşke.
Ben 17 senelik çocukluk aşkım nişanlımı yatağa atarken utanıyorum ya vallahi niye ben böyleyim ki acaba 🤔🤔 sonra da atamıyorum zaten. Minnoş minnoş süt içiyoruz şu saatte. Birazdan da uykuş yaparızz😥😥😥😥

Ben pek utangaç değilimdir (belli olduğu üzere) :KK45:
Siz neden utanıyorsunuz ki?

1 123aaa123 burada, pardon dün gece unutup uyuyakalmışım :D
Hatta 21. sayfaya detayları yazdım ama parfümü demeye gerek kalmadı bile :D
Ama güzelmiş parfümü gerekirse koklıcam :D

Napti napti😂😂😂bacagina bicak sapladi elemi kiz insan elini koyar bacagina bu bicak batirmis alla alla😂

Bi' ara uzattı koyacaktı, ben mahsus dizimi sandalyenin kenarına koyup bunun üstüne uzattım :D Stres oldu sonra çekti çünkü karşımızdakiler bizimle muhabbete girişip duruyorlar :D

Bi' ara uzattı koyacaktı, ben mahsus dizimi sandalyenin kenarına koyup bunun üstüne uzattım :D Stres oldu sonra çekti çünkü karşımızdakiler bizimle muhabbete girişip duruyorlar :D
Ey casaret valla 😂gözümün önüne geldi de bıçak batiris hali sesli güldüm yan yana otururken koyabilir kimse görmez

Ey casaret valla 😂gözümün önüne geldi de bıçak batiris hali sesli güldüm yan yana otururken koyabilir kimse görmez

Belki "yirim" demek istemiştir :P
Çatal ama lütfen :D
Yarın ben koyucam hem karanlık olucak hem de şey derim "aa kıyamam yazık" diyecek bi' konu açar o ara koyarım elimi bacağına, neyse ki zeki adammış bir bakıştan anladı :KK45:
Kimi erkek var kendini atsan anca anlıyor :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X