- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
Dizinin en heyecanlı bölümünü izlicekmişm gbi heyecanlandım bak.yarın naklen canlı yayın bekliyoruz artık. Tıssss
Piton önerisini veren sizdiniz değil mi ahahah

Canlı naklen yapamam o kötü olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizinin en heyecanlı bölümünü izlicekmişm gbi heyecanlandım bak.yarın naklen canlı yayın bekliyoruz artık. Tıssss
Evet bendim. Canlı derken capcanlı degil. Herkezin yüregine iner valla. Konuşurken bile eller cebe girmiş bazılarının.Piton önerisini veren sizdiniz değil mi ahahah
Canlı naklen yapamam o kötü olur![]()
Evet bendim. Canlı derken capcanlı degil. Herkezin yüregine iner valla. Konuşurken bile eller cebe girmiş bazılarının.eve geçmeden önceki bölümden azcık ucundan.
![]()
Hihihi zavallilar yaw liseli ergenlerdir ya ne olackValla
Vizyon da 0
Yazdıkları mesajları görsen
Bunlar bir kadını böyle baştan çıkarabileceğini sanıyorsa daha ilkokul 1 falan herhalde beyinleri![]()
opss inanmıyorumyeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.
Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.
Sendeyiz o vakit. Kaç gbi başlıyor yayınAshah arkadaşlar ben olay yerine yapacağım canlı bağlantılarla sizi güncel tutacağım![]()
TSİ 21.30 civarı takımların sahada yerini almasını bekliyoruz.Sendeyiz o vakit. Kaç gbi başlıyor yayın![]()
bende nasıl o an sabırlı durabildim hala anlayamıyorumopss inanmıyorum
![]()
O kadını ayirsaydiniz keşke ben sinirlendim burdayeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.
Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.
Kesin bekliyoruz meraklaAshah arkadaşlar ben olay yerine yapacağım canlı bağlantılarla sizi güncel tutacağım![]()
Kesin bekliyoruz meraklaya bı de Bu geceden sonra ki gelişmelerle,eksicilerin sayfa da yerini almasın bu konu sakın
![]()
Konu acıldıgı günden beri ekşiciler sayfada ztn.Kesin bekliyoruz meraklaya bı de Bu geceden sonra ki gelişmelerle,eksicilerin sayfa da yerini almasın bu konu sakın
![]()
Velvettecigim soydaşımbelki adam sana asık olacak. Olamazmı olabilir. Sen tövbelisin ama bozdurabilir.
Evet çerkesim demekki kan çekiyor. Nasip kısmet bu işler olmaz dersin olur. 2.5 saat de cok ama yani. Çayımı çekirdegimi alıp gelicemSen de mi Çerkessin?
Hayır yıllardır istiyorum gelmiyor aşk istemiyorken olursa şey yaparım aa yok ama artık falan
Hem ben taşınıcam ya![]()
Peki bu gece nasıl bir atakla çıkacaksın? ne yapacaksın yani karar verdin miAkıllarına karpuz kabuğu sokma şunların, ay çok heyecanlıyım 2.5 saate falan evden çıkarım![]()
Evet çerkesim demekki kan çekiyor. Nasip kısmet bu işler olmaz dersin olur. 2.5 saat de cok ama yani. Çayımı çekirdegimi alıp gelicem![]()