Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piton önerisini veren sizdiniz değil mi ahahah :KK70:

Canlı naklen yapamam o kötü olur :KK70:
Evet bendim. Canlı derken capcanlı degil. Herkezin yüregine iner valla. Konuşurken bile eller cebe girmiş bazılarının. 😁😁 eve geçmeden önceki bölümden azcık ucundan.💃

Evet bendim. Canlı derken capcanlı degil. Herkezin yüregine iner valla. Konuşurken bile eller cebe girmiş bazılarının. 😁😁 eve geçmeden önceki bölümden azcık ucundan.💃

Onu da yapıcam yine çok çaktırmadan, cumartesi biraz kontrol ettim suyu atlamadan, olumlu depar gelince cevap olarak artık daha ilerisini yapabilirim :D

Tamam Lyanna Mormont Lyanna Mormont ile haber yollarım :D :D :D :D :D

yeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.

Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.
opss inanmıyorum
:KK62:

yeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.

Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.
O kadını ayirsaydiniz keşke ben sinirlendim burda :olamaz: :KK57:

Açıkçası herkesin içinde olması geriyor ya, biz bize bakmıyorlar sanıyoruz veya fark etmiyoruz ama imalı bakıyorlar veya dinliyorlar bazen, off ama bi' daha nerde görücem dimi bu insanları 3 haftaya taşınıyorum yani onlar da bakmasın kafasını çevirsin :KK23:

Velvettecigim soydaşım💂‍♂️ belki adam sana asık olacak. Olamazmı olabilir. Sen tövbelisin ama bozdurabilir.

Velvettecigim soydaşım💂‍♂️ belki adam sana asık olacak. Olamazmı olabilir. Sen tövbelisin ama bozdurabilir.

Sen de mi Çerkessin? :rolleyes:
Hayır yıllardır istiyorum gelmiyor aşk istemiyorken olursa şey yaparım aa yok ama artık falan :KK70:
Hem ben taşınıcam ya:KK23:

Sen de mi Çerkessin? :rolleyes:
Hayır yıllardır istiyorum gelmiyor aşk istemiyorken olursa şey yaparım aa yok ama artık falan :KK70:
Hem ben taşınıcam ya:KK23:
Evet çerkesim demekki kan çekiyor. Nasip kısmet bu işler olmaz dersin olur. 2.5 saat de cok ama yani. Çayımı çekirdegimi alıp gelicem 😎🥰:KK71:

Akıllarına karpuz kabuğu sokma şunların, ay çok heyecanlıyım 2.5 saate falan evden çıkarım :KK23:
Peki bu gece nasıl bir atakla çıkacaksın? ne yapacaksın yani karar verdin mi :KK53: öyle bakismalari fln geç artık,taşınma zamanın yaklaşıyor
Bence artık kimseyi umursama kulağına eğilip fısılda, bı akşam beraber çıkalım ya tanımak isterim seni fln de artık sen işini bilirsin:KK70:bide nasıl giyineceksin bu gece:KK53:dekolteli kısa bı elbise fln giy etkilemen daha kolay olsun:KK8::KK8::KK31:

Evet çerkesim demekki kan çekiyor. Nasip kısmet bu işler olmaz dersin olur. 2.5 saat de cok ama yani. Çayımı çekirdegimi alıp gelicem 😎🥰:KK71:

Ahaha çok tatlısın sana bi'ara şu mesele hallolunca sorayım kimlerdenseniz diye :halay:
Valla beni düşün bi' de
5 gün bekledim de şurada 2 saat beklemek zor geliyor kalbim küt küt :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X