Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bu gece nasıl bir atakla çıkacaksın? ne yapacaksın yani karar verdin mi :KK53: öyle bakismalari fln geç artık,taşınma zamanın yaklaşıyor
Bence artık kimseyi umursama kulağına eğilip fısılda, bı akşam beraber çıkalım ya tanımak isterim seni fln de artık sen işini bilirsin:KK70:bide nasıl giyineceksin bu gece:KK53:dekolteli kısa bı elbise fln giy etkilemen daha kolay olsun:KK8::KK8::KK31:

Dimi artık sallamayayım etraftakileri, inş yine yan yana otururuz gerçi ben fark etmiyorum bi bakıyorum yanımda bitmiş :D
Ya ben ona direkt de derim ama böyle kaba görünmek istemiyorum ama daha açık seçik şakalar yapıcam kesin daha imalı olucam ve bi de artık şakalaşırken kesin dokunucam, kol, bacak, omuz falan :D
İnş alev alır :D
Elbisemi atayım özelden üstüme yapışıyor bi' de topuklu kısa çizmelerim :KK23:

Dimi artık sallamayayım etraftakileri, inş yine yan yana otururuz gerçi ben fark etmiyorum bi bakıyorum yanımda bitmiş :KK70:
Ya ben ona direkt de derim ama böyle kaba görünmek istemiyorum ama daha açık seçik şakalar yapıcam kesin daha imalı olucam ve bi de artık şakalaşırken kesin dokunucam, kol, bacak, omuz falan :KK70:
İnş alev alır :KK70:
At bakayim:halay: bu gece ortalık yanacak bı bakarsın yatağa da atarsın adami:rapci: dokunma işini becerirsen gerisi gelir kesin:KK8:

Dimi artık sallamayayım etraftakileri, inş yine yan yana otururuz gerçi ben fark etmiyorum bi bakıyorum yanımda bitmiş :KK70:
Ya ben ona direkt de derim ama böyle kaba görünmek istemiyorum ama daha açık seçik şakalar yapıcam kesin daha imalı olucam ve bi de artık şakalaşırken kesin dokunucam, kol, bacak, omuz falan :KK70:
İnş alev alır :KK70:
Banada at banada:KK70:

Özelden attım erken yazamazsam kusura bakmayın birazdan çıkarım çünkü evden artık ne zaman dönersem:)

:işsiz: bekle babam bekle. Bize niye atılmadı o elbiseee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X