Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben izin verdiği için eşime kızdım. O da napıcağını bilememiş, bizi birdaha aynı ortama sok hele bensiz 3nüz görüşün bak ben o zaman yapıcağımı biliyorum dedim. Zaten eşinin de bana taşkınlıkları olunca eşim yekten arkadaşlığını bitirdi. Benim kadına yapamadığımı eşim arkadaşına yaptı bi güzel benzetti :))O kadını ayirsaydiniz keşke ben sinirlendim burda![]()
![]()
İyi yapmış eşinizin ellerine sağlık, içimin yağları eridiben izin verdiği için eşime kızdım. O da napıcağını bilememiş, bizi birdaha aynı ortama sok hele bensiz 3nüz görüşün bak ben o zaman yapıcağımı biliyorum dedim. Zaten eşinin de bana taşkınlıkları olunca eşim yekten arkadaşlığını bitirdi. Benim kadına yapamadığımı eşim arkadaşına yaptı bi güzel benzetti :))
O unuttu heralde
Heyecan doruktaOlay yerinden aldığım son haberlere göre beyimiz kızımıza içki ısmarlamış ve ufak tefek dokunuşlar olmakta.
Gecenin sonu henüz gelmediği için net bir gol haberi yok.
Yani sevişelim dedin ve hayır saygı duyuyorum beğeniyorum vs. Zirvaladi mi yani inanmiyorumEvinden yazıyorum şu an.
Hayalkirikligi içindeyim çünkü hayır bugüne kadar adamlar bana saygılı olsun falan istedim aşk aradım adamlar üstüme atılıyordu.
Bunun evine gittim üstelik gece boyu yakındık, el kol bacak vs
Bana "girlfriend" iması yaptı ya
Gideceksin çok kötü vs ya sanane gideceksen evine gelmişim işte
Hayatımda bi kez gideyim de seviseyim gerisini düşünmeyeyim dedim
Ona da söyledim bunu
Çünkü sana saygı duyuyorum, ilk gördüğümden beri çok beğendim seni o yüzden üstüne atlamak istemiyorum ama istersen yapabiliriz dedi
İstersen yaparız ne ya erkeksin atıl iste
Ya öff kaçtı tüm hevesim ben uyumak istiyorum boşver dedim kanepede uyucam
Ugrasamicam artık ya
Öncekilerde bana bunları desinler diye yirtindim şimdi sevişip gecicem adam bana beni gördüğündeki hislerinden bahsediyor falan buz gibi oldum
Yani sevişelim dedin ve hayır saygı duyuyorum beğeniyorum vs. Zirvaladi mi yani inanmiyorum
Sen kanepe de uyuycam diyince iyi tamam diyip gitti yattı mı yani odasına, allahm facia bı Gece resmen canim
ama duyguları aşka doğru gidiyormuş adamın resmen, halbuki sen bambaşka bi çekim icindeydinhevesinin kaçtığı kadar var ne diyim aptalligina doymasin oda
![]()
Olm istesen boylesi olmaz istemeyince buluyorsun.Evinden yazıyorum şu an.
Hayalkirikligi içindeyim çünkü hayır bugüne kadar adamlar bana saygılı olsun falan istedim aşk aradım adamlar üstüme atılıyordu.
Gideceksin çok kötü vs ya sanane gideceksem evine gelmişim işte
Ona da söyledim bunu
Çünkü sana saygı duyuyorum, ilk gördüğümden beri çok beğendim seni o yüzden üstüne atlamak istemiyorum ama istersen yapabiliriz dedi
Ugrasamicam artık ya
Öncekilerde bana bunları desinler diye yirtindim şimdi sevişip gecicem adam bana beni gördüğündeki hislerinden bahsediyor falan buz gibi oldum, onu görünce ne hissetmişim falan onu soruyor, ne zaman hoşlanmaya başlamışım falan senden hoşlanıyorum u patlattı zaten.
Küstüm oynamıyom.
Ona da dedim sadece seks istiyorum ben senin "girlfriend" in değilim diye off neyse kızlar boşverin![]()
Olm istesen boylesi olmaz istemeyince buluyorsun.
Takma kuzum kafana yapacak bir sey yok. Senin de sansin giderayak buna denk gelmek oldu.
Moral bozmak, can sıkmak yok.
Ben saana demedimmi adam sana aşık olacak.Evinden yazıyorum şu an.
Gideceksin çok kötü vs ya sanane gideceksem evine gelmişim işte
Ona da söyledim bunu
Ugrasamicam artık ya
Öncekilerde bana bunları desinler diye yirtindim şimdi sevişip gecicem adam bana beni gördüğündeki hislerinden bahsediyor falan buz gibi oldum, onu görünce ne hissetmişim falan onu soruyor, ne zaman hoşlanmaya başlamışım falan senden hoşlanıyorum u patlattı zaten.
Küstüm oynamıyom.
Ona da dedim sadece seks istiyorum ben senin "girlfriend" in değilim diye off neyse kızlar boşverin![]()