Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'ye dönüyor muşsun,belki burası uğurlu gelir sana Velvette Velvette aradığını ve umduğunu burda bulursun belki:KK8::KK53:

Nasıl tanışabilirim Türkiyede işler nasıl yürüyordu unuttum en son lisede Türk sevgilim oldu:KK45:

Türk erkeği reddetmezzz:KK66: o yüzden umduğunu bulur bence:KK8:

Redden ziyade adam çok pasifti ya, kötü öpüşüyordu da, ay bi' erkek nasıl bilmez boyun nasıl öpülür oradayım ben filmde bile görür insan ya 33 yaşına kadar :KK70:

Geçmiş olsun diyelim o zaman, inş şimdi daha iyisindir :KK200:
Mantık zaten olsun da sırf mantıkla da içini kıpraştırmayan insanla da olmuyor ki ya :110:
Ama öyle çok deli aşık olmak niyetim yok bu aralar :):KK49:
Teşekkür ederim canım çookkk iyiyim 🥰
Tabi canım heyecan şart ama dedigin gibi oyle gozu kör aşık olmak yok ;)

Redden ziyade adam çok pasifti ya, kötü öpüşüyordu da, ay bi' erkek nasıl bilmez boyun nasıl öpülür oradayım ben filmde bile görür insan ya 33 yaşına kadar :KK70:
İste olabiliyor bazen öyle demek ki,her adama erkek diye bakmamak gerek başka türlü problemler olabiliyor neler okuyoruz :olamaz:

Sen ilgilendiğin adama şuh şuh bak yeter:KK70: o msji alır:KK8: sen değil onlar seni ayarlamis olur:KK53:

Heğ bizim erkekler nasılsa gülünce bile umutlanıyor:)
Ya adam bana ne dedi biliyor musun
Tüm gece masa altından dizine topuğumun ucuyla dokundum öyle oturdum, hatta oynadım da azcık :D
"Bu bi' işaret mi?" diye bana sordu
Yok huyum diyesim geldi :D
Yok daha neler bunu da insan anlamayıp sorar mı :olamaz:

İste olabiliyor bazen öyle demek ki,her adama erkek diye bakmamak gerek başka türlü problemler olabiliyor neler okuyoruz :olamaz:

Lyanna Mormont Lyanna Mormont bamya dedi bilemiyorum :D

Gitmedim canım ya hem çok ilgimi çeken bi' yer değildi hem de görmek istemedim yani
Perşembe görüşürüz dedim arkadaşlara ama sence gideyim mi çok acayip bi' ortam oluşcak şimdi arkamdan kaçıyor desinler de istemiyorum ama zaten kesin dedikodumuzu yapıyorlardır:110:

Tür erkegi affetmez😁😁😁

İnş yakışıklısından bi' tanesi affetmesin de :D

Git bence. Sayılı günün kalmış ztn. O yokmuş gbi davran.
Asansörde boynundan kuru bi öpücük kondurmak nedir. Bizim türk erkekleri asansör kendi katına cıkana kdr ohooo😁😁😁🤪 ban yemek istemiyorum. Müne beni kıtlar. Suyum ısınıyo hissediyorum.

O asansörde değildi de... Neyse ben de kıtlanmayayım şimdi şeker gibi :D

Heğ bizim erkekler nasılsa gülünce bile umutlanıyor:)
Ya adam bana ne dedi biliyor musun
Tüm gece masa altından dizine topuğumun ucuyla dokundum öyle oturdum, hatta oynadım da azcık :KK70:
"Bu bi' işaret mi?" diye bana sordu
Yok huyum diyesim geldi :KK70:
Yok daha neler bunu da insan anlamayıp sorar mı :olamaz:
[/QUOTE
Ahahaa kız güldürdün beni😂😂 göndermediğim işaret kalmadiya yine de sen bilirsin deseydin o an :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X