halime yardımına ihtiyacım var lütfen.ben kullandım ama türkıyedekı nettekılerden degıl onlar sahte kullanımı bıle cok sacma zaten ilişkiden 15 dk önce takıyorsun falan filan yapayın orjınalı o sekılde kullanılmıyor ben bır arkadas sayesınde orjınalını bır yerden almıstım kullandım benım işime yaradı şu an evliyim sorun cıkmadı yani bende
ben kullandım ama türkıyedekı nettekılerden degıl onlar sahte kullanımı bıle cok sacma zaten ilişkiden 15 dk önce takıyorsun falan filan yapayın orjınalı o sekılde kullanılmıyor ben bır arkadas sayesınde orjınalını bır yerden almıstım kullandım benım işime yaradı şu an evliyim sorun cıkmadı yani bende
Tovbee bismillahBu dolandırıcı bu ürünü satıyor sizlerle samimi olup kişisel bilgilerinize ulaşıp ailenize ulaşıp bu olayı anlatmak ile tehdit ediyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/denizzz134.633964/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/asyacex.500779/
gibi 2. üyelikleri mevcuttur.
rezilliğin daniskasıKım kımı dolandırıp kandırıyor belli değil..
Biri kocasını kandırcak..
Oteki avcıyı avlıcak..
böyle bır ürün var kım kımı tehdıt etmıs anlamadım ben nette bıle satılıyor herkes ahmak degıl ya kendını adresını verceek zaten bu gıbı seylerı nettende sorarsanız illa ev adresı ver demıyorlar ayrıca kımse kımseyı kandırmıyor bakıre olup her haltı yıyıp temız gıbı evlenenler var emın olun kımseyı kınamayın
kıme yapmıs bunu ne malum dr asıstanı olmadıgın sayın kazen bence sende bır sey var kımse kımseyı bu yolla tehdıt edemez herkes salakmı burda bu gıbı seyler satanlar illa bana kişisel bılgını ver demıyorkı nette bır dunya bunu satan yer var bence sen dikim yapan dr ların asıstanısın yada farklı bır seysın bana öyle gııb gelıyor kımse salak degıl o bılgılre nasıl ulasacak ayrıca amacı nedırkı acık söyle hangı dr yolladı senı kazencım
şahsen ben kımlık bılgılmı asla vermem netten konusun bunları satan yerler illa kendı kımlgını ver demıyorkı ne alaka yazdın kazen
burada dikimde başarısız olmus bır cok doktorun asıstanı sıtede gezıyor ve kendılerını kötuleyebılecek ınsanları tesbıt edıp özelden önce uyarı mesajı atıp sonra sıte yönetıcısıne şikayet edıp reklam amaclı dıye üyelıgını pasıfletıyor mesela ben daha önce uye idim dikim yaptırdım tutmadı burada yazıyordumkı özleden çenenı kapat vesaıre gıbı msjlar aldım sonrasında sıte benı pasıf yapmıs sebebı reklam yapıyormusum :) yanı kızlar burada kımsenın hatasını söyleyemezsınız dr lar hemen sıte ile ırtıbata gecıp kendılerını bır guzel temızlıyor üzerıne bırde ona buna yok reklamcı yok bılmem ne dıye çamuru yapıstırıyor haberınız olsun kazencım senın için demıyorum ama her yazılana inanma bu yasaklı ınsanların coğu bızlere bır seyler anlatmaya çalışırken laf agızlarına tıkılıyor canım
asyacex yaan üye burdan bır kaç kişiye ücretsız yapayzar yolladı bedava ve o zamanlar kımsedende şikayet gelmedı bırılerı zarar görse kesın duyardık tuhaf bır olay nasıl dolandırcıymıs şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?