- 19 Kasım 2024
- 97
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi hayallerim_gercekoldu
-
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben 10 ay önce sezaryen doğum yaptım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 12 haziranda ve dün ve bugün test yaptım çok silik çizgiler var ama bugün kokusuz biraz yoğun kanamam var karnımda çok fazla ağrı yok sızlamalar var tek sorum yerleşme kanaması kimyasaldan ötürü vs bu şekilde olabilir mi kanamam şöyle koyu kırmızı renginde slime gibi çok çok minik iğne ucu kadar kan pıhtısı gibi şey gördüm ama çok minikti karınca kadar desem yeridir ve sıfır koku adet olmama da 2 3 gün vardı hamile olma şansım düştü mü sizce yada bu tarz yerleşme kanaması yaşamak normal miyok canım hayırlısı olsun
kimyasal olmasın canım kan baktırdınmı ?? bir doktora görünmen lazımKonudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben 10 ay önce sezaryen doğum yaptım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 12 haziranda ve dün ve bugün test yaptım çok silik çizgiler var ama bugün kokusuz biraz yoğun kanamam var karnımda çok fazla ağrı yok sızlamalar var tek sorum yerleşme kanaması kimyasaldan ötürü vs bu şekilde olabilir mi kanamam şöyle koyu kırmızı renginde slime gibi çok çok minik iğne ucu kadar kan pıhtısı gibi şey gördüm ama çok minikti karınca kadar desem yeridir ve sıfır koku adet olmama da 2 3 gün vardı hamile olma şansım düştü mü sizce yada bu tarz yerleşme kanaması yaşamak normal mi
Hayır hiç gitmedim bugün 3 de gidicem ama geçen ay kimyasal yaşadım zaten betam 12 den düştü bu ay yine aynısı olabilir mikimyasal olmasın canım kan baktırdınmı ?? bir doktora görünmen lazım
olabilir neden olmasın bu düşükler içinde genetik baktırın olmadı kan pıhtılaşması vardır belkıHayır hiç gitmedim bugün 3 de gidicem ama geçen ay kimyasal yaşadım zaten betam 12 den düştü bu ay yine aynısı olabilir mi
olabilir neden olmasın bu düşükler içinde genetik baktırın olmadı kan pıhtılaşması vardır belk
ilk hamileliğimde hiç sorunum olmadı ne olduysa bana doğumdan sonra oldu yaolabilir neden olmasın bu düşükler içinde genetik baktırın olmadı kan pıhtılaşması vardır belkı
Testlerde silik da olsa varsa çizgi kimyasal olabilirKonudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben 10 ay önce sezaryen doğum yaptım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 12 haziranda ve dün ve bugün test yaptım çok silik çizgiler var ama bugün kokusuz biraz yoğun kanamam var karnımda çok fazla ağrı yok sızlamalar var tek sorum yerleşme kanaması kimyasaldan ötürü vs bu şekilde olabilir mi kanamam şöyle koyu kırmızı renginde slime gibi çok çok minik iğne ucu kadar kan pıhtısı gibi şey gördüm ama çok minikti karınca kadar desem yeridir ve sıfır koku adet olmama da 2 3 gün vardı hamile olma şansım düştü mü sizce yada bu tarz yerleşme kanaması yaşamak normal mi
Gölge gibi görünüyor ama hayırlısı bakalımAma ben de gördüm.
Ben göremedim canım reglimi bekle o gün yenilersin gerekirse ama yapay zekaya inanma derimEki Görüntüle 3614966
Test Awox ben çok silik görüyorum hatta kurudukça kayboldu sanki ama yapay zekaya ısrarla sordum o da ısrarla ikinci çizgi var diyor adetime tam olarak kaç gün var bilmiyorum bu aralar bir iki gün oynuyor ama ya 3 ya da 4 gün var eğer olsaydı daha koyu çıkardı zaten dimi
Bütün testler ayrı bir dert eğer gecikirsem yaparım artık bakalımBen göremedim canım reglimi bekle o gün yenilersin gerekirse ama yapay zekaya inanma derimbenim pikim diye bağıran ovulasyon testime pik değil daha devam et yapmaya dedi
Evet bekleyebilirsen zaten en iyisi o şekilde yapmakBütün testler ayrı bir dert eğer gecikirsem yaparım artık bakalım
Hadi inşallah vardır gerçektenBende gördüm çizdi
10 aylık bebek var ve hamile kalmaya mı çalısıyorsunuzKonudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben 10 ay önce sezaryen doğum yaptım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 12 haziranda ve dün ve bugün test yaptım çok silik çizgiler var ama bugün kokusuz biraz yoğun kanamam var karnımda çok fazla ağrı yok sızlamalar var tek sorum yerleşme kanaması kimyasaldan ötürü vs bu şekilde olabilir mi kanamam şöyle koyu kırmızı renginde slime gibi çok çok minik iğne ucu kadar kan pıhtısı gibi şey gördüm ama çok minikti karınca kadar desem yeridir ve sıfır koku adet olmama da 2 3 gün vardı hamile olma şansım düştü mü sizce yada bu tarz yerleşme kanaması yaşamak normal mi
10 aylık bebek var ve hamile kalmaya mı çalısıyorsunu
çalışıyorum mu dedim10 aylık bebek var ve hamile kalmaya mı çalısıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?