• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayalniz evlilik

Valla bana göre çok haklısın tepkinde yansıtmamışsın eşine o ayrı,
Sanırım ben dayanamayıp derdim ,ben aramasaydım sen yemeğini yiyip gelecektin HERHALDE !!
Bu arada eşinin kardeşinin arkadaşından eşine ne ki !!
Gelmişse gelmiş, bacısı yesin yemeğini hoş tutsun arkadaşının gönlünü allah allah,
Ha ortak arkadaşları olur ,bilemicem ki ,şayet bu durumda olsa sizi işten çıkarken arayıp canım hazırlan der ve sizi de götürmesi gerekir,bana ters bu durumlar.....

Tespitlerin çoğu doğru ama kızın günahına giriyorsunuz:)

Olay şöyle olmuş: Eş, bu kıza aşıkmış kızla evlenmek istemiş. Kız Yunanlı ve adamın iş ortağı, ailem kabul etmez vs demiş istememiş. Kızın adamda kesinlikle gözü yok, son konuda kızın sevgilisi de vardı zaten. Kız kesinlikle istemiyor. Kız düzgün bir insan, 7/24 kızın peşinden koşan, görmek isteyen kişi koca. Kızın adamı isteme ihtimali de yok, ailem etrafım yabancı, Türk istemez demiş belki bahane etti bilemicem ama daha ne desin?
O zaman iş için görüşmeli sadece
Bebek var mı filan özel sorular değil mi
Belki gerçekten gözü vs yoktur ama ilgi görmekten hoşlanıyo da ondan cevap yazıyo gibi, eski sevgiliye cevap neden verilir başka

O zaman iş için görüşmeli sadece
Bebek var mı filan özel sorular değil mi
Belki gerçekten gözü vs yoktur ama ilgi görmekten hoşlanıyo da ondan cevap yazıyo gibi, eski sevgiliye cevap neden verilir başka

Çekirgecan sen meseleyi tam anlamamışsın:)

Eşi, çocukları sormak evli abazaları püskürtmek için kullanılan bir yöntem. Eşinden bahsedince çoğul konuşunca abazaların yüzü düşer genelde, ben de asılanlara bu tip cevap veriyorum. Eşin hatrını sormak nasıl bir flört biçimi olabilir ki Allah aşkına?

Eş, kıza mesaj atıyor. Kız da abicim sen evlisin eşin var git çocuk falan yap minvalinde cevap veriyor.

Kız ben Yunanlıyım sen Türksün olmaz demiş
Eşin var evlisin düş yakamdan demiş
Daha ne desin?
Sen önceki konuları okudun mu? Kızın niyeti olsa eş zaten uça uça gidecek ama kızın niyeti hiç yok. İsteseydi adam evlenme teklif ettiğinde evlenirdi zaten.
Kızın adama bir ilgisi yok iş ortaklığı dostluk hatırına başından savmaya çalışıyor işte.

Bu konunun kızla bir alakası yok ki zaten, eşin başkasının peşinde koşmasıyla alakası var. Hemen hımmm sanki kız da kevaşe damgası yapıştırmayın. Kızın harcanmasına gönlüm razı gelmedi:)

Önceki konuları oku, eş garip bir vaka. Evlendiğinin farkında değil sürekli diğer kızı takip ediyor görmeye çalışıyor.

Son düzenleme:

Eşi, çocukları sormak evli abazaları püskürtmek için kullanılan bir yöntem. Eşinden bahsedince çoğul konuşunca abazaların yüzü düşer genelde, ben de asılanlara bu tip cevap veriyorum. Eşin hatrını sormak nasıl bir flört biçimi olabilir ki Allah aşkına?

Eş, kıza mesaj atıyor. Kız da abicim sen evlisin eşin var git çocuk falan yap minvalinde cevap veriyor.

Daha ne desin?
Sen önceki konuları okudun mu? Kızın niyeti olsa eş zaten uça uça gidecek ama kızın niyeti hiç yok. İsteseydi adam evlenme teklif ettiğinde evlenirdi zaten.
Kızın adama bir ilgisi yok iş ortaklığı dostluk hatırına başından savmaya çalışıyor işte.

Bu konunun kızla bir alakası yok ki zaten, eşin başkasının peşinde koşmasıyla alakası var. Hemen hımmm sanki kız da kevaşe damgası yapıştırmayın. Kızın harcanmasına gönlüm razı gelmedi:)

Önceki konuları oku, eş garip bir vaka. Evlendiğinin farkında değil sürekli diğer kızı takip ediyor görmeye çalışıyor.
Ben direk paylıyorum bi daha da cevap vermiyorum
Kızda yollu demedim ama ilgiden hoşlanıyo gibi dedim, zaten duygular karşılıklı olsa onlar evlenmiş olurdu
Ama doğruya doğru ben eski konuları bilmiyorum

Ben direk paylıyorum bi daha da cevap vermiyorum
Kızda yollu demedim ama ilgiden hoşlanıyo gibi dedim, zaten duygular karşılıklı olsa onlar evlenmiş olurdu
Ama doğruya doğru ben eski konuları bilmiyorum

Bence bir oku, adamın her konudaki vukuatları birbirinden garipo_O Adam adeta bir yanarlı dönerli meyve tabağı

Merhaba
Merak ettiğim şey evlilik hikayeniz nasıl evlilik kararı aldınız?
Eşinizin bu meşhur aşık olduğu kızı sevgiliyken de biliyormuydunuz?

Tespitlerin çoğu doğru ama kızın günahına giriyorsunuz:)

Olay şöyle olmuş: Eş, bu kıza aşıkmış kızla evlenmek istemiş. Kız Yunanlı ve adamın iş ortağı, ailem kabul etmez vs demiş istememiş. Kızın adamda kesinlikle gözü yok, son konuda kızın sevgilisi de vardı zaten. Kız kesinlikle istemiyor. Kız düzgün bir insan, 7/24 kızın peşinden koşan, görmek isteyen kişi koca. Kızın adamı isteme ihtimali de yok, ailem etrafım yabancı, Türk istemez demiş belki bahane etti bilemicem ama daha ne desin?
:)))))) super ozetlemissin

:)))))) super ozetlemissin

Cattycat bu konunda çok aksiyon yok aslında öküzce dışarı çıkıp gezmiş herif.

Bir dahaki konunda herifin mültecilerle ege denizini geçmesini falan bekliyorum.

Bu herif ne kafada yaşıyor kk da kimse çözemedi zaten.

sizinki ayran gönüllü hem sizle çocuk yapası hem de kızı götüresi var ki burdan da anlaşılıyor ki ya sevmiyor ya da sevse bile karaktersizliğini aşamıyor. her iki ihtimalde de siz üzülüyorsunuz. sevgi gösterilmedikten sonra kendi kendine sevse bile ne işe yarar ki ?

Merhaba
Merak ettiğim şey evlilik hikayeniz nasıl evlilik kararı aldınız?
Eşinizin bu meşhur aşık olduğu kızı sevgiliyken de biliyormuydunuz?
Hayir bilmiyordum. Biz birbirimizi cocukluktan taniyorduk aslinda. Aileler tanisiyordu. Cok seyrek goruyorduk birbirimizi. Sonra bir sekilde daha fazla gorusmeye mesajlasmaya basladik. Pat diye evlenme teklif etti. İki tane birbirini tanimayan yakin arkadasi bize iki uc sene once seni facebooktan gosterip ben bu kizla evlenecegim dedigini soylediler. O da ben seni hep cok begeniyordum diyordu. Sekiz ay icinde evlendik. Rahat bir tip. Cevresi cok genis, bir suru okuldan ya da is cevresinden kiz arkadasi var. Hepsini taniyorum. Bazilariyla su an ondan daha samimiyim. Kiz erkek arkadasliklarini cok garipsemem. Benim de var cok eski erkek arkadaslarim. Uzun sure gorusmedigimde ben de var mi hayatinda biri diye sorarim. Ama sadece bu kizdan rahatsiz oluyorum iste. Kizin kendisinden ya da hareketlerinden degil de esimden rahatsiz oluyorum. Evet konu nereden nereye gitti farkindayim. Bu kiz konusuyla ilgili bin tane konu da acmistim. Uc aydir duzeliyor gibiydik. Biraz daha beklemeye karar vermistim. Ve Bu konuyu daha fazla desmemeye, kimseyle konusmamaya burada da konu acmamaya karar vermistim. Bir anda dun olaylar gelisince yazdim.

Valla okurken sinir oldum eşinize
Tepkisizliğinizi anlayamadım hiç
Valla ben çok kıskancım sanırım dayanamazdım
Sizde bu şekilde devam ederseniz kendinize zarar verirsiniz
Vede sakın çocuğu yapmak için yapmayın ciddi bir sorumluluk...

Daha ne desin?

Evet kesinlikle durum bu. Yani benim kizdan nefret ediyo falan olmam lazim ama ben bile kiza suc bulamiyorum. Kiz uzak duruyor zaten. Yakin olmak istemiyor. Esim ask hayatini sordugunda cevap bile vermiyor. Ben iyiyim is guc spor falan memnunum halimden demis. Biri var ya da yok bile demiyor ki baska sorular gelmesin. Aksam ilk kiz mesaj atti. Ulkesindeki bir adamin telefonunu istedi isle ilgili bir konu icin. Ama oncesinde esim arayip ya da mesaj atip su konuda o adama yardim eder misin demis olmali anladigim kadariyla. Yoksa durduk yere niye telefonunu istesin. Yaaa kendimden de nefret etmeye basladim. İsin icinden cikamiyorum. Mantikli dusunmeye calistigimda ayni davranislari sergiledigi baska durumlar da oldu. Mesela bir komsumuz var. Kiz yalniz yasiyo. Kisa surede biriyle evlenmeye karar verdi. Bir gun beraber otururken cocuk hakkinda sorular soruyo, yorumlar yapiyo, iliskilerini analiz ediyo falan. Kotu niyetli olmadigini cok iyi biliyorum. Kizi ben de cok severim, o da cok sever. O zaman da sonra yalniz kaldigimizda sana ne be adam dedim. Burda da bu kiz biriyle beraber olsa ayni sekilde irdeleyecek, hatta kalkip dugunune gideriz. E o zaman bu nasil ask? Asik adam kalkip sevdiginin dugunune gidemez heralde. Mantiken boyle dusunuyorum da su icimdeki kotu his gecmiyor.

Valla okurken sinir oldum eşinize
Tepkisizliğinizi anlayamadım hiç
Valla ben çok kıskancım sanırım dayanamazdım
Sizde bu şekilde devam ederseniz kendinize zarar verirsiniz
Vede sakın çocuğu yapmak için yapmayın ciddi bir sorumluluk...
Cok iyi biliyorum sorumluluk cok buyuk. Ama yasim da geciyor. Cocuk da istiyorum. Ya sonra yapmadigim icin pisman olursam.

Evet kesinlikle durum bu. Yani benim kizdan nefret ediyo falan olmam lazim ama ben bile kiza suc bulamiyorum. Kiz uzak duruyor zaten. Yakin olmak istemiyor. Esim ask hayatini sordugunda cevap bile vermiyor. Ben iyiyim is guc spor falan memnunum halimden demis. Biri var ya da yok bile demiyor ki baska sorular gelmesin. Aksam ilk kiz mesaj atti. Ulkesindeki bir adamin telefonunu istedi isle ilgili bir konu icin. Ama oncesinde esim arayip ya da mesaj atip su konuda o adama yardim eder misin demis olmali anladigim kadariyla. Yoksa durduk yere niye telefonunu istesin. Yaaa kendimden de nefret etmeye basladim. İsin icinden cikamiyorum. Mantikli dusunmeye calistigimda ayni davranislari sergiledigi baska durumlar da oldu. Mesela bir komsumuz var. Kiz yalniz yasiyo. Kisa surede biriyle evlenmeye karar verdi. Bir gun beraber otururken cocuk hakkinda sorular soruyo, yorumlar yapiyo, iliskilerini analiz ediyo falan. Kotu niyetli olmadigini cok iyi biliyorum. Kizi ben de cok severim, o da cok sever. O zaman da sonra yalniz kaldigimizda sana ne be adam dedim. Burda da bu kiz biriyle beraber olsa ayni sekilde irdeleyecek, hatta kalkip dugunune gideriz. E o zaman bu nasil ask? Asik adam kalkip sevdiginin dugunune gidemez heralde. Mantiken boyle dusunuyorum da su icimdeki kotu his gecmiyor.

Valla sizin adam benim sofistike , iyi korunmuş, nerdeyse doktora mezunu beynimi yakıyor. Adam ne kafada haka çözemedim bana fikir sormayın. Siz bana fikir sorduğunuzda kafamda boşluk beliriyor.

Cok mutsuzum cok. Evlendim evleneli o kadar yalniz hissediyorum ki. Esim cok gec geliyor eve. Tamam calisiyor anlayisli olmaya calisiyorum ama bu geceki olayi anlatayim kim hakli siz soyleyin. Aksam 9a dogru esimi aradim. İsi bitmis, oturdugumuz yere yakin bir semtteymis. Kiz kardesinin yurtdisindan bir arkadasi gelmis turkiyeye bir is icin. Yemek yiyorlarmis. Oraya dogru yuruyorum, neresi oldugunu tam olarak ogreneyim seni ararim sen de gel dedi. 10 dakika sonra ardi gelmiycem dedim. Bozuldugum sey zaten o semtte olduklarini ogrenmis daha once ve isten cikip oraya gitmis. Beni cok dusunse yolda arar, ben yoldayim sen de cik orada bulusalim der. Ben aradigimda ogreniyorum bunu. Aramasam cagirmayacakti heralde. Saat 10 bucuk oldu, arada bir aramadi bile ne yapiyorsun diye. Ben mi abartiyorum? Kalkip gitmeli miydim? Ben olsam boyle bir durum olsa direkt arayip cagirirdim. Eve geldiginde ariycaktim diycek biliyorum. Fazla tepki veriyorsun diyip umursamayacak. Ama sevgisizligini hissediyorum. Aklina bile gelmemisim iste.

haklısın ve abartmıyosun. kardeşinin arkadaşıyla bi yere gidene kadareşini de çıkarabilirdi. bu erkeklerin hepsi ayrı bi ökküz

Yaşınızda bir şey yok
Böyle düşünüp bir canlıyı dünyaya getirmek için getirmeyin
Millet kaç yaşında evlat sahibi oluyor
Çalışıyorsanız vede ekonomik durumunuz varsa ayrılmayı düşünün derim
Ve eşinizi karşısınıza alıp konuşun rahatsızlıklarınızı anşatın derim

Maalesef biraz odunmus esin. Benim esim de oyleydi beni hep en son plana atardi. Benim farkimda degildi ben kendimi farkettirmeye calisirdim.
Beklentiye girmemeye calis fazla, oldugu gibi kabul edilmesi gereken cinsinden bunlar.

Emınsenız baskasını sevdıgıne bunu kabul etmenız zaten beklenemez.. Bosanmayı aklınızdan gecırmedıgınızde ortada...Esınızı hayatınızın merkezınden cıkarın.. kafanızı baska yone cevırın.. Git gide takıntı halıne gelecek.. Calısmıyorsanız Muhakkan calısmaya baslayın.. İlla calısmam dersenız kursa falan gıdın kafanızı baska seylere verın.. Takıntıdan ote gıtmeyecek.. Odak noktanızı degıstırırsenız, zaaman ıcerısınde ılgı odagı olacagınıza emınım.. Esınız sizi kafesteki kus gıbı goruyor Muhtemelen bır sekılde de affedıorsunuz.. Yurutuyor hayatını sızı bı sekılde.. Hayatınızı bılmıyorum ama evdeki hizmetçi görevini bir kenara bırakıp, kendı fılmınızın basrolu oldugunuzu hatırlatın ona..

Canim boyle durumlarda aradi aramadiyi takma kalk git kocanin yanina

Konuya yönelik yorum yapacaktım ama sonra meşhur platonik Yunanlı aşkını okuyunca vay anasını dedim...Sabrına hayran kaldım. Bazı şeyleri bile bile eyvallah demek seninki ne diyelim.

Back
X