- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
e idare edecen sende.. adam ne yapsın çalışıypr herkes hayat mucadelesi veriyor birşekilde bende eşimi taş çatlasın akşamları 3 saat görüyorum her 2 mizde çalışıyoruuz önceleri kafama çok takardım fakat sanırım alıştım yani alışmak zorunda kalıyoruz bu şartlarda .size öneride bulunmuşş galeriye gelin diye neyapacam diyorsunuz gidip 1 saat eşinizle sohpet edebilirsiniz müşteri azlığında ne bilim öğlen yemek yersiniz çıkamazsanızda işyerinden orada bişeyler yersiniz hayatı sizde zorlaştırmayın hem eşinize hemde kendinize
Musteri yokki araba satiyo sanki meyve satiyo gibi davraniyor kimse gelmiyo orda bos bos oturuyo sorun orda
Konu sahibinin evde oturmak daha çok hoşuna gidiyor belli ki,geç yatıyorum diyor baksana,bu durumda geç kalkıyordur tabi.Ee uykusunu alıyor rahat rahat.Adam sabahın 7sinde işe gidiyormuş tabi ki akşam erken uyuyacak mecbur,sabaha kadar oturacak hali yok.Evde canı sıkılıyorsa erken yatsın,erken kalksın gitsin eşinin yanına dükkana,otursun muhabbet etsin,yemek yesinler birlikte,hem de vakit geçirmiş olurlar beraber.Adam zaten gel dükkana demiş,yani istemeyen bir adam da değil.Konu sahibinin kendisi gitmek istemiyor.Geçen gün ortalığı yıkıyordu benim dükkanım,altınlarımı verdim diye,şimdi kocası gel dükkana demiş müşteri gelmeyen dükkana niye gideyim diyor.Evde yalnız oturmaktan daha iyidir herhalde dükkanda durmak,en azından eşi dükkanda.Ben gerçekten konu sahibi arkadaşın derdi ne hiç anlayamıyorum,eski konularında da anlayamamıştım.Sürekli gereksiz şeylerden problem çıkartıyor.Hani adam gelme dükkana dese konu sahibine,dert eder anlarım.Ama gel demiş yani daha ne yapsın bu adam.Evde yatıp uyumak daha rahat geliyor herhalde kendisine,zora gelince hemen kardeşin gitsin olmuş.Kocası kardeşine dükkan bizim dedi diye kavga çıkartmıştı,o kardeşinin değil eşimle benim dükkanım diye,şimdi kardeşi beklesin diyor.Bu dükkanda patroniçe gibi düşününce sizin ama koca gidince kardeşin oluyor herhalde.
Adam başınızı mı beklesin ben anlamıyorum ki. Daha geçen gün buralarda bağrındınız.
Ne çabuk kardeşi baksına döndü. Kardeşi de baksa eşinizde baksa sürekli sizinle uğraşamazlar.
Kendinize bir uğraş bulun bu çok zor olmasa gerek
Konu sahibinin evde oturmak daha çok hoşuna gidiyor belli ki,geç yatıyorum diyor baksana,bu durumda geç kalkıyordur tabi.Ee uykusunu alıyor rahat rahat.Adam sabahın 7sinde işe gidiyormuş tabi ki akşam erken uyuyacak mecbur,sabaha kadar oturacak hali yok.Evde canı sıkılıyorsa erken yatsın,erken kalksın gitsin eşinin yanına dükkana,otursun muhabbet etsin,yemek yesinler birlikte,hem de vakit geçirmiş olurlar beraber.Adam zaten gel dükkana demiş,yani istemeyen bir adam da değil.Konu sahibinin kendisi gitmek istemiyor.Geçen gün ortalığı yıkıyordu benim dükkanım,altınlarımı verdim diye,şimdi kocası gel dükkana demiş müşteri gelmeyen dükkana niye gideyim diyor.Evde yalnız oturmaktan daha iyidir herhalde dükkanda durmak,en azından eşi dükkanda.Ben gerçekten konu sahibi arkadaşın derdi ne hiç anlayamıyorum,eski konularında da anlayamamıştım.Sürekli gereksiz şeylerden problem çıkartıyor.Hani adam gelme dükkana dese konu sahibine,dert eder anlarım.Ama gel demiş yani daha ne yapsın bu adam.Evde yatıp uyumak daha rahat geliyor herhalde kendisine,zora gelince hemen kardeşin gitsin olmuş.Kocası kardeşine bizim dükkan dedi diye kıyamet kopmuştu,şimdi kardeşi beklesin diyor.
Diğer konularından da biliyorum,eşi gayet sabırlı bir insan.Yine sesini çıkartmıyor adam çok fazla.Dediğin gibi hiçbir şeye razı gelmiyor.Adam gel demiş git,gitmiyorsan otur evde yani ne yapacak adam işi gücü bırakıp,eve gelip seni mi avutacak.İlk günlerde hemen öyle iş olmaz,beklemek zorunda adam müşteri bulana kadar,bir anda işler yoluna girecek diye bir şey yok zaman lazım.Adam işi bıraksa eve gelse,sonra dükkan batsa,bu seferde altınlarımı verdim dükkanı batırdı eşim diyecek.Üzüldüm yani adama,hiçbir şeyden memnun olmayan bir eşi var.Sanırım bir dallanıp budaklanmak istiyor kendisi. Ben nedense şımarıklık olarak görüyorum.
Kaba tabirle ne emmeye nede gömmeye muhabbeti. Eşi kardeşinden sızlansa bu seferde eşim çok yoruluyor ama akrdeşi kullanıyor diye konu açardı muhtemelen.
Kuş kondurulsa memnun olmayacak tiplerden
o zaman sende onunla yat onunla kalk madem beraber olmak istiyorsun sabah kalk kocanla kahvaltı yap sonra öperek hayır dua ile yolla evden işini gücünü yap,sonra yemek yap kocana koy onları bir sepete götür beraber oturup yiyin sohbet ede ede ,bu kadar basit işte herş eyi dert edip kocana gününü zehir etmeCok uzgunum gercekten burda komsum yok arkadasim yok . Hevesle Bu pazartesiyi bkliyorum . Kursa basliycam hafta da 2 gun tam 1 gun yarim gun olacakmis kurs . Orda dolu arkadasim olur insallah . Esim galeri acti 3 araba var .
musteri gelince yer belli olsun diye acmisti daha yeni acti kardesim bekler dukkani diyordu smdi kendi orda oturuyo araba bkmaya gelen eden yok sanki ekmek satiyo bakkal dukkani gibi orda oturuyor .
3 is yapiyor esim galeri kargo servis . Ogrenciler var birde sabah 7 de gdiyo bu yuzden de cok yoruluyor . Cok da uzuluyorum bu yorgunluguna ve yogunluguna .
Sabah 7 de gdiyo aksam 8 de eve geliyo 10 a kadar uzaniyo 10 bcuktada uyuyo . Birak vakit gecrmeyi sohbet bile edemiyoruz beraber hcbsey yapamiyoruz gun icinde zaten 1 2 saat goruyorum . Moralim cok bozuluyor daha 10 aylik evliyiz . Hemen ozluyorum . Cok yalniz hssediyorum kendimi . Bende gec uyuyorum beraber 5 saat uyuyorz zaten Ben De gec uyuyunca . Sabahin daha ilk isiklarnda yapayalnz kaliyorum yatagmda bile . Zaten cok asiri yoruluyor her hangi bi istegim olsa bile benimle ilgilen birseyler ypalim beraber ya da vs diyemiyorum . Kiyamiyorum . Dukkanda araba bkmaya gelen olunca gdersin kardesin bekliyo zaten diyorum . Bagirip cagriyo . Sen gel diyo dukkana . Ben orda napcam bos bos oturup bn de gtmiyorum o yuzden . Ne olacak boyle blmiyorum . Evde sabahtan aksama kadar yapayalnizim . Geceleri de uyuyor erkenden yine yalniz kaliyorum . Hiç vakit geciremiyoruz
Diğer konularından da biliyorum,eşi gayet sabırlı bir insan.Yine sesini çıkartmıyor adam çok fazla.Dediğin gibi hiçbir şeye razı gelmiyor.Adam gel demiş git,gitmiyorsan otur evde yani ne yapacak adam işi gücü bırakıp,eve gelip seni mi avutacak.İlk günlerde hemen öyle iş olmaz,beklemek zorunda adam müşteri bulana kadar,bir anda işler yoluna girecek diye bir şey yok zaman lazım.Adam işi bıraksa eve gelse,sonra dükkan batsa,bu seferde altınlarımı verdim dükkanı batırdı eşim diyecek.Üzüldüm yani adama,hiçbir şeyden memnun olmayan bir eşi var.
Aynen,bence de öyle.Gerçekten adamlara çok üzülüyorum bazen,ben açık sözlü bir insanımdır hemcinsim diye kimseye ayrımcılık yapamam yani.Şuan bu konuda mağdur olan sadece konu sahibinin eşi.Adam ne yapsa yaranamıyor eşine.Bir yandan kardeşi kıskanır kavga çıkartır,bir yandan eltiyi kıskanır,kendi kendine triplere girer,kendisini de uyardım daha önce ki konularında böyle yapma,iyiliğin için söylüyorum evliliğine zarar vereceksin dedim ama görüyorum ki hala aynı tas aynı hamam devam ediyor.Bu şekilde giderse işi zor hem kendine yazık,hem de eşine yazık,yok yere kavga çıkıyor aralarında.Çalışma hayatı zor,para öyle kolay kazanılmıyor.Hele ki kendi işiyse insanın daha da zor,başka yerde ay sonu paranı alır işine bakarsın,ama kendi işin olunca sabırlı olmak zorundasın,daha çok çaba göstermek zorundasın.Müşteri gelmediği halde adam yine de sabah 7 de kalkıp işinin başına gidiyor evine ekmek götürsün diye.Konu sahibide destek olacağı yerde köstek oluyor daha çok,hayret yani.Sonra bir cinnet anı gelecek o zamanda ay eşim bana kötü konuştu yok kötü davrandı.
Adam ne yapsın daha. Herkesin bir sınırı var ama hanımefendi henüz idrak edememiş.
Bu işin devamı kardeşin ne çalışıyor ki çok para alıyor laflarına kadar uzar yakındır yani
Aynen,bence de öyle.Gerçekten adamlara çok üzülüyorum bazen,ben açık sözlü bir insanımdır hemcinsim diye kimseye ayrımcılık yapamam yani.Şuan bu konuda mağdur olan sadece konu sahibinin eşi.Adam ne yapsa yaranamıyor eşine.Bir yandan kardeşi kıskanır kavga çıkartır,bir yandan eltiyi kıskanır,kendi kendine triplere girer,kendisini de uyardım daha önce ki konularında böyle yapma,iyiliğin için söylüyorum evliliğine zarar vereceksin dedim ama görüyorum ki hala aynı tas aynı hamam devam ediyor.Bu şekilde giderse işi zor hem kendine yazık,hem de eşine yazık,yok yere kavga çıkıyor aralarında.Çalışma hayatı zor,para öyle kolay kazanılmıyor.Hele ki kendi işiyse insanın daha da zor,başka yerde ay sonu paranı alır işine bakarsın,ama kendi işin olunca sabırlı olmak zorundasın,daha çok çaba göstermek zorundasın.Müşteri gelmediği halde adam yine de sabah 7 de kalkıp işinin başına gidiyor evine ekmek götürsün diye.Konu sahibide destek olacağı yerde köstek oluyor daha çok,hayret yani.
Hiç öyle deme hakkına da sahip değil kusura bakmasın.Madem öyle erkenden yatsın eşiyle birlikte,hem az uyuyoruz diye şikayet ediyor zaten.Uyusun,sabah erken kalksın gitsin eşiyle birlikte dükkana.O kadar erken kalkamam derse de en azından 10 gibi kalksın,öğlen eşinin yanında olsun.Altınlarımı verdim demeyi biliyor, ee kocasıda gel dükkana diyor zaten.Gitsin o da eşinin yanında dursun.Müşteri gelmiyor ki diye bir bahane olamaz.İyi o zaman müşterisi gelmeyen herkes dükkanını kapatsın evine gitsin,belki rüyalarında gelir müşterileri.Bazı insanlar çalışma hayatını gerçekten çocuk oyuncağı zannediyor.Adam ekmek derdine düşmüş 3 iş yapıyor,konu sahibinin derdi geç yatıyorum,eşimle az uyuyorum,birlikte vakit geçiremiyoruz,sabah yatağımda yalnız kalıyorum,ee müşteri yok diye dükkanada gitmiyorum.Bir hafta erken kalsın gitsin geç gelsin oda anlar ama bu çeneyle onu da yapmaz.
İnsan memnun olur eşim evini düşünüyor diye. Adam 3 işte çalışıyormuş daha ne yapsın.
Korkarım bu kadar memnuniyetsizlik evliliği bir çıkmaza sürükler. Bazen maalesef kadınlarımız hakediyorlar.
inanın onun yerinde olup öyle geç saatlere kadar yatıp her istediğini yapmak isteyen çok insan vardır başta ben.
Bazıları maalesef nankör oluyorlar. Bu şekilde hem eşi soğuyacak hemde aile istemeyecek farkında değil.
Allah akıl versin inşallah ama dediğim gibi karrdeşi yan gelip yatıp paramızı yiyor demesi çok çok yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?