yapayalnz kaldim ..

Butun yazacaklarimi FashionStil yazmis.

Konu sahibi bi tabir var senin durumuna da ceza almak istemiyorum. Ne o yone geliyon ne bu yone gidiyon diyim.

Aksam sende erken yat. Sabah sende erken kalk. Arada dukkana git.

Yalniz is olunca kardesin dursun demen de ayrica bomba.

Eşi diyordur, saldım çayıra mevlam kayıra diye. Bence oda bıkmıştır.
Düşününce her dakika böyle her şeye bahane üreten biriyle yaşamak çok zor

Cnm bu yalnizlik degil sen bana gelde bi yalnizligin dibine vur
Senin kocanin yanina gitme sansin var gitmiyorsun
Ayrica surekli durmasi lazim orda her an satilabilir yani esini özlemen normal ama isini kolaylastir adamin zorlastirma

Kedi alın kendinize sizi oyalasın,
Te allahım yaa insanlar yaşam kavgasında,
Hanımefendi kendini eğliycek insan arıyor.
Yaşamayı ne sanıyorsunuz anlamadımki?

NE KADAR ACIMASIZ ELEŞTİRİ YAPIYORSUNUZ BAYANLAR. GERÇEKTEN HİÇ EMPATİ KURAMIYORSUNUZ. ÇOK YOĞUN ÇALIŞIPTA EŞİNE DE VAKİT AYIRABİLEN İNSANLAR VAR.
GERÇEKTEN ÇOK KIRICI YORUMLAR YAPIORSUNUZ.

Tum yorumlar icin tesekkurler . Hepiniz haklisiniz sanirim biraz faazla memnuniyetszim . Dediklerinizi yapacagim dukkana bnde gderim artik .

NE KADAR ACIMASIZ ELEŞTİRİ YAPIYORSUNUZ BAYANLAR. GERÇEKTEN HİÇ EMPATİ KURAMIYORSUNUZ. ÇOK YOĞUN ÇALIŞIPTA EŞİNE DE VAKİT AYIRABİLEN İNSANLAR VAR.
GERÇEKTEN ÇOK KIRICI YORUMLAR YAPIORSUNUZ.
1- Sitede büyük harf kullanmak yasak.
2-Konu sahibinin eski konularını okursanız neden bu şekilde yorum yazdığımızı anlarsınız.Sadece empati yapabilen siz değilsiniz burada emin olun.

Neden esinle beraber uyumuyorsun? Sabah piknik cantani hazirla is yerinde beraber kahvalti yapin.
Vallahi anlamadim sizin derdinizi...
Sizinki hicte dert degil. Simariklik.

Kocanızı çok görmek istiyorsanız erken yatar sabah ondan yarım saat önce kalkar kahvaltısını hazrlayıp 2 3 hoş sohbet edebirlisiniz. Gün içerisinde bir tatlı yapıp dukkanınızı ziyarete gidebilirisniz. Vb. Vb. Siz kocanızla vakit geçirmek ıstersenız ınanın çok şey bulursunuz. Yazık adam durmadan çalışıyormuş Birde size vakit ayırmasını beklemeyen o vakti siz oluşturun!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…