Yapayım mı yapmayım mı bi akıl kızlar nolur

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
Herkese iyi geceler gün geçmiyo ki iyice evliliğimden uzaklaşmayım,benim olayları belki daha önceden okuyanlar olmuştur eşimin ilgisizliğinden yakınmıştım,sonra ben luhısayken eski sevgilisine attığı msjı görmüştüm(alkolüyümdü açıklaması yapmıştı)bü sürü dül dökmeler tekrarlanmıcak demeler salak ben bi şans verdim ama bişiler kopmuştu bebeğim 9aylık oldu ben yine konu açtım eşimle iletişimsizlik hat boyutta ben de yaklaşamıyom o da diye konuştum ama bana tepkisiz kaldı bişi demedi.ben hala ikilemdeyken nolcak ayrılmayı bile düşünürken.sevgili kocam face’sini kapatmıştı bugün teli aldım ve teline bakarken dün gece face’ine giriş yaptığını ve sevgilisini arattığını gördüm.ben yine sinir küpü oldum iyice laçkalaştı bizim durum ben de kendi face’imden girdim kızın fotosunu çektim eşimin WhatsApp ına atmak istiyoö boşuna aratma telinde kalsın bu foto diyeişin kötüsü öğretmenim ve 15tatil için benim memleketime annemlere gidicez nabıcam ben ya fotoyu atsam yarın kavgayla geçicez ve orda ben iyice huzursuz olucam böle de kendimi aptal gibi hissediyom.dönüşte bizimkileri de yanımızda götürcez bebeğe bakması için 1aylığına.kızlar ben nabayım bu evliliğin bi oluru kalmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var şu an uyuyo ve onun Memleketindeyiz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyom

Ya en mantıklısı bu kendimi çok değersiz hissediyorum adam benim kocam ama sadece lafta aklı orda ya çook sinirliyim fotoyu WhatsApp ına atasım var görsün anlasın gördüğümü.ama yarın da annemlerdeyim ben nabıcam ya o kadar uzun yolu bu içimdekilerle gidememlanet olsun ya bu adam ne hale getirdi beni

Karsina al konus boyle yaparsa sessiz kalmayacağını işin çıkmaza gideceğini söyle kusura bakma ama benim vurasın geldi ağzının ustune:KK67::)))

Bu yazıdan sonra öğretmen olduğunuza emin misiniz ? Okuyamadım aynı satırı başa sardım hep.
Haklısınız o kadar sinirliyim ki elim titriyo yazarken ve yazdıktan sonra hemen gönderdim kontrol etmeden kusuruma bakmayınşu an yine ağlıyorum evlilik gerçekten insanda bi dönüm noktasıymış çook pişmanım

Yapma canım. Fotoğrafı whatsappa atmak ne mana yani? Aklı onda belli ki habire onu arayıp soruyo izin al okuldan, ben annemlerde kalıcam sen gidebilirsin de. Sonra da boşanma davasını aç gitsin. Ama boşanmak istemiyosun zaten. O yüzden hiç bişey demeden hayatına devam etmelisin.

Haklısınız o kadar sinirliyim ki elim titriyo yazarken ve yazdıktan sonra hemen gönderdim kontrol etmeden kusuruma bakmayınşu an yine ağlıyorum evlilik gerçekten insanda bi dönüm noktasıymış çook pişmanım
Üzüldüm durumunuza böyle bir koca karşında ne yapılır bilmiyorum.
Ama karşınıza alıp çok ciddi bir konuşma yapin.
Neden bu şekilde davrandığını sorun, eğer aklı eski sevgilisindeyse bu evliliğin bir anlamı var mı diyin.

Akla mantığa aykırı eşinizin yaptığı.
Allah sabır versin.

Eskisi gibi sadece kavga edip affedeceksen hiç bulaşma tatilini zehir etme bari .
Affedemedim ki o olaydan sonra bende bişiler koptu ama o çok üstüme titredi dedim sanırım düzeliyo o yüzden tekrardan konu açmıştım acaba bunlara rağmen düzelir miyiz ama görüyorum ki aynı.bunu görüp olmamış gibi davranamam yarın ailemin yanına da gidicem çok çaresizim bunu başkası yazıp ben de yorum yapıcak olsam”delimisin adamın aklı onda maaşın da var sal gitsin derim”ama başa gelince çıkmaza düşüyorum.ailemim yanında nasıl davranıcam

Eşinizle oturup konuşun..Şimdi aileme gidiyorum.. 15 gün boyunca düşüneceğim.. Ailemle konuşacağım.. Sen gelmeyeceksin..Hiç kavga etmeye niyetim yok.. Biraz ayrı kalmak ve düşünmek istiyorum.. Bu 15 gün boyunca benden telefon bekleme..Çocuğu sormak istersen sadece mesaj at.. Sesini bile duymak istemiyorum diyebilirsinniz.. Şahsen ben böyle yapardım ve bu tatili fırsata çevirirdim.

Karsina al konus boyle yaparsa sessiz kalmayacağını işin çıkmaza gideceğini söyle kusura bakma ama benim vurasın geldi ağzının ustune:KK67::)))
Olmaz zaten ona söledim ayrılalım saçmalama dedi o zaman terapist yardımı alalım aşamıyoruz birbirimize zorunlu değiliz diyorum yok yanaşmıyo.ama ben de evli değilim ki evcilik resmen bu.fotoğrafı kaydettim atasım var WhatsApp ‘ına ama işte yarın aileme gitme durumum var o zaman ortam nasıl olur ben onunla nasıl rahat ederim of ya

Ya burada hic birsey deme hayatiba devam et diyenlere soruyorum ciddimisiniz ??
Elbette al fotografi sok gozune ama mesajla degil yuz yuze. Sor amacin ne duygularin dusuncelerin nedir de ?!! Tepkini belirt konus hallolmayacaksa bak gozlerine karsidan izle nasil acikliyor bakalim . Buna istinaden devam et yada etme evliligine . O cocuk buyur evlenir gider. Senib yillarin yasin hayatin gider mutsuzluk ve dusunmekten kafayi yemekle.

Dip not : oncelerden eskiden arattiysada o aramalarda kalabilir bak yeni aratmamis olabilir dikkat ettin mi? Olmayan olayi isitip onune koymus gibi olmayasin?

Belki ağır olacak ama artık gururlu olun ve bırakın bu beş para etmez adamı. Açtığınız konularda insanlar sizi uyarıyor ama yine başa sarıyorsunuz. Öğretmensiniz ve ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz. Sizin imkanınıza sahip olmayıp yine de boşanan ve sıfırdan başlayan kadınlar var. Evlilik sadece karşılıklı sevgi ve saygı olunca güzel. Adam ne size ne de evladına saygı duymuyor. Kendinize bu kötülüğü daha fazla yapmayın

Yapma canım. Fotoğrafı whatsappa atmak ne mana yani? Aklı onda belli ki habire onu arayıp soruyo izin al okuldan, ben annemlerde kalıcam sen gidebilirsin de. Sonra da boşanma davasını aç gitsin. Ama boşanmak istemiyosun zaten. O yüzden hiç bişey demeden hayatına devam etmelisin.
Böle edilmez ki benim özgüvenim yerlerde.güvenmiyorum zaten de.böle evlilik olur mu olmaz zaten ben yazsam inanın sizin yazılarınızdan farklı olmucak ama sıkıştım işte gidemiyorum ne berbat bi durım bu.bizimkilere ne dicem nasıl yaklaşçam bilemiyorum yarın yola çıkıcaz konuyu yolda mı açayım gördüğümü bilsin aptal yerine koymasın beni!bu ne ya

Affedemedim ki o olaydan sonra bende bişiler koptu ama o çok üstüme titredi dedim sanırım düzeliyo o yüzden tekrardan konu açmıştım acaba bunlara rağmen düzelir miyiz ama görüyorum ki aynı.bunu görüp olmamış gibi davranamam yarın ailemin yanına da gidicem çok çaresizim bunu başkası yazıp ben de yorum yapıcak olsam”delimisin adamın aklı onda maaşın da var sal gitsin derim”ama başa gelince çıkmaza düşüyorum.ailemim yanında nasıl davranıcam

Anlıyorum ama bu şekilde yüz göz olacaksınız daha fazla o yüzden sakin olun ve mesaj filan atmayın . Ama arkadaşların da dediği gibi yalnız gidin ailenize sorarsa söylersiniz sebebini .
Ciddi bir şekilde göz dağı verin belki düzelir .
Gerçekten üzücü bir durum bi kerelik şeytana uydum deyip bir his beslemeden aldatanlar bana daha masum geldi eşinizden sonra.

Üzüldüm durumunuza böyle bir koca karşında ne yapılır bilmiyorum.
Ama karşınıza alıp çok ciddi bir konuşma yapin.
Neden bu şekilde davrandığını sorun, eğer aklı eski sevgilisindeyse bu evliliğin bir anlamı var mı diyin.

Akla mantığa aykırı eşinizin yaptığı.
Allah sabır versin.
Daha önceki konuşmamda yok öle bişi diyip diyip durdu.ben böle giderse boşanmak istiyorum dedim çünkü gerçekten aramızda karı koca ilişkisi yok cinsel anlamda.yoksa bana karşı nazik ne istersem yapar ama bu evlilik değil saplantı gibi bişi olmuş adamda

Ya burada hic birsey deme hayatiba devam et diyenlere soruyorum ciddimisiniz ??
Elbette al fotografi sok gozune ama mesajla degil yuz yuze. Sor amacin ne duygularin dusuncelerin nedir de ?!! Tepkini belirt konus hallolmayacaksa bak gozlerine karsidan izle nasil acikliyor bakalim . Buna istinaden devam et yada etme evliligine . O cocuk buyur evlenir gider. Senib yillarin yasin hayatin gider mutsuzluk ve dusunmekten kafayi yemekle.

Dip not : oncelerden eskiden arattiysada o aramalarda kalabilir bak yeni aratmamis olabilir dikkat ettin mi? Olmayan olayi isitip onune koymus gibi olmayasin?
Kesinlikle katılıyorum adam kıza açıkça seni unuttum mu sandın yazmıştı önceki konusunda da. Konu sahibi yine başa sardı ama bu sefer de affedecek gibi

Back
X