Yapayım mı yapmayım mı bi akıl kızlar nolur

Şu merak olayını anlayamıyorum cidden .eskilerini Bitiremeyen merak eden evlenmesin . Başka mesajda da yazdım bir kerelik nefislerine yenilip tek gecelik aldatma daha masum geliyor bunlarin yanında . Eski sevgiliye mesaj çeken kocayı da neyse konuşmayayım gece gece ..
Sizi de alıntıladim ama sinirlendim kusura bakmayın ..

Sizde haklisiniz da benim.cevremde stalkci insan cokta. Eski sevgilisinin karisinin kiyafetini kilosuni inceleyip yorum yapani bile duydum yani kulaklarimla ustelik evli cocuklu bi kadin yani bunu yapan.ama kocasini cok seviyor sirf aldatildigi icin eski sevgilisini ve karisinin mutlu olmasini istemiyor hayatlarini takip ediyor.icinden o aldatilma acisi cikmamis. Belki esinin de oyledir bilemedim ki iste temele inmel lazim bilincaltina

Anlıyorum ama bu şekilde yüz göz olacaksınız daha fazla o yüzden sakin olun ve mesaj filan atmayın . Ama arkadaşların da dediği gibi yalnız gidin ailenize sorarsa söylersiniz sebebini .
Ciddi bir şekilde göz dağı verin belki düzelir .
Gerçekten üzücü bir durum bi kerelik şeytana uydum deyip bir his beslemeden aldatanlar bana daha masum geldi eşinizden sonra.
Evet en azından onlar tekrarlanmıyo olabilir ama bizimki 2.belki de daha fazla ben 2.ye tanık oluyorum.doğudan ankara’ya geçicez bebek de olunca birlikte geçicez.off orda nabıcam ben gerçekten müdem yanıyo noşcak noşcak diye diye hasta edicek adam beni

Valla dök ortaya herkes bilsin madem ailesinin yanındasın belli ki durmayacak o kadar saplantılı aratıp baktığına göre .

Saplanti haline gelmis anlattigina gore senden vazgecemiyor demek ki sana karsi bos degil yani ustelik bebisinizde var. Bence sen onun psikolojik destek almasini sagla. Cidden bak tedavi edilmesi gereken bir hastalik ondaki

Sizde haklisiniz da benim.cevremde stalkci insan cokta. Eski sevgilisinin karisinin kiyafetini kilosuni inceleyip yorum yapani bile duydum yani kulaklarimla ustelik evli cocuklu bi kadin yani bunu yapan.ama kocasini cok seviyor sirf aldatildigi icin eski sevgilisini ve karisinin mutlu olmasini istemiyor hayatlarini takip ediyor.icinden o aldatilma acisi cikmamis. Belki esinin de oyledir bilemedim ki iste temele inmel lazim bilincaltina

Allahım sen koru diyorum sadece ne diyeyim ..

Benim ilk mesajımı okumanızı tavsiye ederim size. Boşanması gerektiğini söyledim. Ama konu sahibi boşanmak istemiyor ki. Whatsappa resmi atsın mı atmasın mı kavga etsin mi etmesin mi diye soruyor.
Şimdi bunları bilerek evli kalmak onurlu bi davranış değil diyosunuz ya bende onu diyorum. Kocasının gizlice öğrendiğinden haberi yok şu an neden adama haber versin bunu boşanmayacaksa? Adam da aynen böyle düşünecek. Eşim biliyo iki surat asıyo affediyo beni ben daha fazlasını da yapabilirim diyecek. Arkadan iş çevirdiğini sansın, yakalanmaktan korksun daha iyidir benim gözümde
Evet doğru sölüyosunuz bunun affı olmaz artık çünkü dediğiniz gibi değersizleşir herşey kadın birinciyi affetti ikinciyi de affeder der iyice değersizleşirim adamın gözünde .siZin söylediklerini kendime arka arka sölüyorum kabullenemiyorum da işte aileme nasıl dicem?sanki hemen boşanma sürecine girsem de bitsin diyorum.

Çok üzüldüm sizin için, ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum, kafanızda karışık şimdi, neyin doğru olduğunu bile bilemezsiniz doğal olarak. Sizin durumunuz yani vazgeçemiyor oluşunuz bence sadece alışkanlıkların değişmesi korkusu ve çevreye ne diyeceğinizi bilememekten. Birde bebek var tabi hiç kolay değil ayrılık kararı almak. Ama okuduğum kadarıyla zaten ilişkinizde pek bir şey kalmamış. Şuanda çok öfkelisiniz ve yüzüne vurmadan rahat edemeyeceksiniz belli.Olacak iş olacağına varsın boşverin. Demek ki bunun yaşanması gerekiyormuş ve kaçarı yok yaşanacak. Sakince kalabilecek durumda da değilsiniz gördüğüm kadarıyla ki ben de kalamazdım açıkçası.Siz sorduğunuzda gene saçma sapan bir açıklaması olacak belli . nasıl rahat edecekseniz öyle davranın en iyisi.Onun ailesinin evindeyseniz orada kavga etmemeye çalışın yalnız. Tek başınıza bırakılıp iyice canınız sıkılabilir. Yarın kendi ailenizin evinde yüzleşin.

Allahım sen koru diyorum sadece ne diyeyim ..

Amin. Bir sekilde psikolojik destek gormesi gerekiyor ,icinde bitirilmemis isler olarak kalmis. Hani o.insana normal gozle bakmamiz gerekiyor nasil ki hastalar tedavi oluyor onlarinda tedavi olmasi gerekiyor.

Adam neden boşanmayalım diyor siz de biliyorsunuz. Kız ona cevap yazmadığı için sizden de olmak istemiyor. Değerli olan sizsiniz. Bunu unutmayın ve böyle bir adam için üzmeyin kendinizi.
Evet belki de kız da ona yeşil ışık yaksa bana dönüp “yapamıyorum ben ayrılalım diyecek”artık güvenüm yok ki ne dense onun hakkında “yapar o”diyecem

Evet doğru sölüyosunuz bunun affı olmaz artık çünkü dediğiniz gibi değersizleşir herşey kadın birinciyi affetti ikinciyi de affeder der iyice değersizleşirim adamın gözünde .siZin söylediklerini kendime arka arka sölüyorum kabullenemiyorum da işte aileme nasıl dicem?sanki hemen boşanma sürecine girsem de bitsin diyorum.
Niye diyemeyesin ki ailene. Senin tarafın onlar senin canından illaki anlarlar halinden. Annene söyle gittiğinde bu adam böyle böyle yapıyor zaten cinsellik de yok aklı diğer kadında beni elinin altında tutmak istiyor takip ediyorum onun yaptıklarını deyin. Napayım diye sorun? Boşan derse annen de arkana bakma gönder celbi gitsin

Senin düsecegin bir durum yok gercekten bak cesaretli ol sen boyle esinin hatalarini gizledigin surece daha kotu seylerle karsilasacaksin o yuzden bırak o rezil olsun ailesine anlat herseyi ailemede anlaticam de biterse biter de sen resti cek bakalim pisman olup ayni hatayi tekrarliyormu.Sana ayril bosan demiyorum sadece olani paylaş ailesiyle
Bu ikinci en azından benim gördüğüm adam o kadar yalvardı etti yine de takibi bırakmıyo madem çok seviyodun ne diye evlendin benimle ben zorlamadım ki o çok ısrar etti yoksa benim evlenmeye niyetim yoktu o yüzden pişmanım.yani desem ya aşktan gözüm döndü diye neyse ama değil işte.bakalım yarın ablası ben eşim kahvaltı yapçaz acaba kahvaltıda pat diye sölesem mi bu kız ne ayak yine diye.ama ne olursa olsun kabul edilemez bi durum benim içimde dönüşü olmayan tahriplere yol açıyo ben nasıl ona eşim deyip güvenicem

Saplanti haline gelmis anlattigina gore senden vazgecemiyor demek ki sana karsi bos degil yani ustelik bebisinizde var. Bence sen onun psikolojik destek almasini sagla. Cidden bak tedavi edilmesi gereken bir hastalik ondaki
Ya ne diyeyim gerçekten kendimi tanıyamıyorum.yeter bi sene olcak bi senedir çırpınıyorum nolcak böle evlilik olmaz diye bebeğim yaşına gircek.biz yine böleyiz olmayınca olmuyo ben aile terapistini önerdim bak sonu ayrılık olcak diye ama yanaşmadımona da

Çok üzüldüm sizin için, ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum, kafanızda karışık şimdi, neyin doğru olduğunu bile bilemezsiniz doğal olarak. Sizin durumunuz yani vazgeçemiyor oluşunuz bence sadece alışkanlıkların değişmesi korkusu ve çevreye ne diyeceğinizi bilememekten. Birde bebek var tabi hiç kolay değil ayrılık kararı almak. Ama okuduğum kadarıyla zaten ilişkinizde pek bir şey kalmamış. Şuanda çok öfkelisiniz ve yüzüne vurmadan rahat edemeyeceksiniz belli.Olacak iş olacağına varsın boşverin. Demek ki bunun yaşanması gerekiyormuş ve kaçarı yok yaşanacak. Sakince kalabilecek durumda da değilsiniz gördüğüm kadarıyla ki ben de kalamazdım açıkçası.Siz sorduğunuzda gene saçma sapan bir açıklaması olacak belli . nasıl rahat edecekseniz öyle davranın en iyisi.Onun ailesinin evindeyseniz orada kavga etmemeye çalışın yalnız. Tek başınıza bırakılıp iyice canınız sıkılabilir. Yarın kendi ailenizin evinde yüzleşin.
Evet yoksa böle nereye kadar gidebilir ki evli değiliz sadece evi paylaşıyoruz,aramızda cinsellik yok zaten artık benim midem de almaz ben daha önce de açtım konuyu bak kopuyoruz böle olmaz diye ama geldiğimiz durum bu.açıklama olmaz artık neyin açıklaması bu zaten alkollü değildi bişi değildi ayık ayık aratmış kızı özet bu.gerçi herşey alenen açık da ben sıkışmış hissediyom.

Ya ne diyeyim gerçekten kendimi tanıyamıyorum.yeter bi sene olcak bi senedir çırpınıyorum nolcak böle evlilik olmaz diye bebeğim yaşına gircek.biz yine böleyiz olmayınca olmuyo ben aile terapistini önerdim bak sonu ayrılık olcak diye ama yanaşmadımona da

Sen niye kendini taniyamiyorsun. Ayrilmadigin icin mi.

Bence bir sekilde ikna et, bu olanlari sakin bir dille anlat "senin terapi almani istiyorum bitirilmemis islerini halletmeni istiyorum,gerekirse git o kizla bulus nasil bir gecmis yasadiniz bilmiyorum; ama hallet gel ya da bu sekilde senin rahatsizligin ile bir omur ben ugrasamam senin gecmis meselelerin yuzunden ben kendi gelecegimi yakamam ve kizimin boyle sagliksiz bir ortamda ,gecmise saplantili bir baba elinde yetismesine izin veremem ,de" net tavrini koy aglamasina sizlamasina da aldirma gidin profesyonel bir yardim alin.

Niye diyemeyesin ki ailene. Senin tarafın onlar senin canından illaki anlarlar halinden. Annene söyle gittiğinde bu adam böyle böyle yapıyor zaten cinsellik de yok aklı diğer kadında beni elinin altında tutmak istiyor takip ediyorum onun yaptıklarını deyin. Napayım diye sorun? Boşan derse annen de arkana bakma gönder celbi gitsin
Ben bunu dersem zaten ailem yanımda olur eşime de bi yığın laf söylerler.direkt boşanma nabayım diye sormama gerek bile kalmaz

ben böle giderse boşanmak istiyorum dedim çünkü gerçekten aramızda karı koca ilişkisi yok cinsel anlamda.yoksa bana karşı nazik ne istersem yapar ama bu evlilik değil

Bakın öncelikle bu yazdıklarınız çok önemli. Mesela neden cinsellik yok? Eşinizin bu saplantısı dışında zaten evliliğinizde yolunda gitmeyen bir şeyler var belli ki. Bunun kaynağı tamamen bu eski sevgili saplantısı mı yoksa bu saplantı olmasaydı da bir uyumsuzluk mu mevcut? Önce bi bunu netleştirirseniz işin içinden daha rahat çıkarsınız.

İlişkinizdeki bu sorunların tek sebebi eski sevgili takıntısıysa üzgünüm ama bunu çözmek zor olabilir. Bu durumda kabullenmek ve vazgeçmek gerekiyor, bu çok açık. Ama eğer ki evliliğinizdeki sorunlar eşinizin bu saplantısını besliyorsa o zaman bir şeyler yapılabilir. Cinsel sorunları çözmek, iletişimi düzeltmek yani bir terapi sürecinden geçmek faydalı olabilir.

Benim bu size önerim şudur: Ailenize ve eşinize şimdilik bir şey söylemeyin. Size biraz sakince düşünmenizi tavsiye ediyorum. Sizi bu evlilikte tutan nedir, neden cinsellik olmayan, eski sevgiliye bakan bir adamla bu evliliği devam ettirmekte ısrar ediyorsunuz? Tam olarak sizi engelleyen nedir ve en önemlisi sizce her şeyin kaynağı bu saplantı mı?

Siz gerçeğin ne olduğunu biliyorsunuz. Bu noktada kendinize dürüst olun, dürüst bi değerlendirmeye ihtiyacınız var.

Sen niye kendini taniyamiyorsun. Ayrilmadigin icin mi.

Bence bir sekilde ikna et, bu olanlari sakin bir dille anlat "senin terapi almani istiyorum bitirilmemis islerini halletmeni istiyorum,gerekirse git o kizla bulus nasil bir gecmis yasadiniz bilmiyorum; ama hallet gel ya da bu sekilde senin rahatsizligin ile bir omur ben ugrasamam senin gecmis meselelerin yuzunden ben kendi gelecegimi yakamam ve kizimin boyle sagliksiz bir ortamda ,gecmise saplantili bir baba elinde yetismesine izin veremem ,de" net tavrini koy aglamasina sizlamasina da aldirma gidin profesyonel bir yardim alin.
Evet kendimi tanıyamıyodum normal ben böle bi durumda salıp gitmem lazımdı adamı ama çırpınıyorum.ha çok mu aşığım hayır sadece seviyorum sanırım benim sıkıntım elalem ve “biz demiştik”demele.annemler kararıma birşey dememişlerdi ama eşimiz dostumuz farklı yerlerdesiniz kültürümüz uyuşmaz deyip bi kaç boşanmayla sonuçlanan evlilik örnekleri vermişlerdi ben se ünsan olsun olmucaksa zaten kendi memleketlinle de olmaz demiştim.olmadı işte

Sizinkiler 1 aylığına gelsin dönsün ondan sonra şutlayın adamı. O zamana kadar hep dişinizi sıkarak takip edin delil toplayın davayı çakın. Yok artık ya eski sevgili aratmak falan artık evli barklı adamsın çoluğun çocuğun var ayiptir

Back
X