- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
+10000 gözlerim iflas ettiBu yazıdan sonra öğretmen olduğunuza emin misiniz ? Okuyamadım aynı satırı başa sardım hep.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+10000 gözlerim iflas ettiBu yazıdan sonra öğretmen olduğunuza emin misiniz ? Okuyamadım aynı satırı başa sardım hep.
Iyice soğutmuş kendinden hatası affedilir bir şey deil yazık ya düşünmekten başına ağrılar gircek ama çok haklısın insan o bebekten utanirHem de lohusayken bebeğime alışamadan bu durumla yüzleştim allahtan sütüm fln kesilmedi beneğim yaşına giricek hala aynı durum.ben kendi konuma bakınca pek de çılar yol göremiyorum sonuç belli .burda paylaştım çünkü farklı kişiliklerden farklı düşünme tarzlarına ihtiyacım var.nefes alamoyorum kimsele paylaşamıyorum paylaşsam ipin ucu kaçıcak ve ortaya dökülecek benim önce kararlı olmam gerekiyo eğer bizimkilere duyurursam eşime cephe alırlar bi de devam kararı alırsam işin içinden çıkılmaz ama böle se devam olmaz adam akıllanmıyo sabit kafası biz uyurken gece yaptığı şeye bakbebeğinden de utanmıyor
Konu baştan sona intiharlık bir yazıyla yazılmış.
Siz öğretmen olduğunuza emin misiniz ?
Yorumları tek tek okuyamam.Konu sahibi çok üzgün olduğunu ve bunları ağlayarak yazdığını söyledi kaç kere. Böyle durumlarda bile hala yazım şeklini vs sorgulayanlar olunca şaşırıyorum doğrusu. Konu anlaşılıyor mu? Gayet de anlaşılıyor. Bunun dışındakiler ego tatmini..
düzelir.Zaten suç benim niye uzatıyorum ki evlilik yaşamadığım birini ama işte ya hep.düzelirse olayı var ya o beni frenledi çünkü biz gayet iyiydik ben ne zaman hamile kaldım sıkıntılar başladı.
bü sürü
yaklaşamıyom
hissediyom
nabayım
nabıcam
söledim
yaklaşçam
nabıcam
yapçaz
hissediyom
nabayım
olmucaksa
emziriyom
aratçağına
gidiyoz
sölüyememek
sölersem
tutçam
böleydi
konuşçak
sölücem
Onu sölücem salak ben değişen değişirdi,boşa zaman israfınbaşkanbişey değilSana bir şans vermek bile hataydı, düşünecek çok bir şey olmasa da kafamı dinlemeye gidiyorum, deyip çekip gitmek en güzeli tabi de yazıldığı gibi kolay değildir yaşaması.
Evet ilk başta çektim ama düzelemedük benim aklımdaydı hep zaten yaklaşamadım acabalarım hiç gitmedi,bir seneyi devircez bebeğim 1yaşına giricek yine bulunduğum nokta aynı.laçkalaştı artık dediğiniz gibi ben neye dayanarak tekrar tamam diyim.adam saplantılı bir şekilde takipteYazılarınızdan bu işi de sineye çekeceğiniz izlenimini aldım.
Adam bir kere aldatmış (ben sarhoşdum yalanına inanmıyorum ama sizi kandırmış) affetmişsiniz. Adam bakmış ki siz affediyorsunuz eline almış aldatma ruhsatını işine devam etmiş.
Belki olay daha ileri boyutlarda ama siz ancak iki tanesinin farkına vardınız.
Eğer boşanmayacaksanız hiç yüz göz olmayın safa yatın adam da keyfine baksın. (Böylece kendinize dünyanın en büyük kötülüğünü yapın)
Haklısınız oluru kalmadı hiçbir şekildeYani cidden oluru kalmamis onun icin bir an once ne yapacaksaniz yapin. Yani madem ayrilmayi dusunuyorsunuz niye yok otaya gidince huzursuz olmayim annemleri getirince husursuz olmayim diye dusunuyorsunuz ki?
Benim nacizane fikrim onun ailesi yanindayken olayi patlatin. Ailenizin yaninda olursa aaa bizim yanimizdayken biseyleri yoktu gitti anasi fitledi olur. Ya da aileniz sizin evinizdeyken olursa onlar cok huzursuz olurlar ve sen onlar rahatsiz olmasin diye daha neler yutmak zorunda kalirsin kim bilir.
Eksik olmayın dil kurumu gibisiniz.teşekkürler yorumunuz içinOfff yapacak bir şey yok, yazmam lazım, gözüme battılar resmen.
Sen öğretmen falan değilsin. Hani basit yazım yanlışlarını hesaba katmadım bile.
Neyse konuya dönecek olursak "boşan bence".
İnceldi koptu durum ,Onların hiç birşeyden haberi yok ee şimdi de yola çıkınca ister istemez bi de bu durumda kasıyorum kendimiAdam sanalda olsa ki bilinmiyor belki de buluşuyorlar seni aldatıyor. Sen hala anneme gidicez orda da kavga etmeye devam mı edicez diyorsun??? At fotoğrafı WhatsApp tan topla pılını pırtını git. Çalışan kendi ayakları üstünde duran bir kadınsınız. Canınıza yazık.
Çocuğunu böyle bir ortam da büyütmek mi istiyorsun? Ya da ne yaparsa yapsın o kocamdır mı? Bence aklı başına gelmesi için burnunun sürtülmesi lazım. Biraz git bak nasıl aklı başına geliyor. Bunuda yutarsan Allah korusun gerçek hayatta görüşmeye kadar gidebilir.İnceldi koptu durum ,Onların hiç birşeyden haberi yok ee şimdi de yola çıkınca ister istemez bi de bu durumda kasıyorum kendimi
Eski kız arkadaşı ile hikayeleri neymiş peki biliyor musunuz ?Yani neden ayrılmışlar felan madem bu kadar değerliydi ?Herkese iyi geceler gün geçmiyo ki iyice evliliğimden uzaklaşmayım,benim olayları belki daha önceden okuyanlar olmuştur eşimin ilgisizliğinden yakınmıştım,sonra ben luhısayken eski sevgilisine attığı msjı görmüştüm(alkolüyümdü açıklaması yapmıştı)bü sürü dül dökmeler tekrarlanmıcak demeler salak ben bi şans verdim ama bişiler kopmuştu bebeğim 9aylık oldu ben yine konu açtım eşimle iletişimsizlik hat boyutta ben de yaklaşamıyom o da diye konuştum ama bana tepkisiz kaldı bişi demedi.ben hala ikilemdeyken nolcak ayrılmayı bile düşünürken.sevgili kocam face’sini kapatmıştı bugün teli aldım ve teline bakarken dün gece face’ine giriş yaptığını ve sevgilisini arattığını gördüm.ben yine sinir küpü oldum iyice laçkalaştı bizim durum ben de kendi face’imden girdim kızın fotosunu çektim eşimin WhatsApp ına atmak istiyoö boşuna aratma telinde kalsın bu foto diyeişin kötüsü öğretmenim ve 15tatil için benim memleketime annemlere gidicez nabıcam ben ya fotoyu atsam yarın kavgayla geçicez ve orda ben iyice huzursuz olucam böle de kendimi aptal gibi hissediyom.dönüşte bizimkileri de yanımızda götürcez bebeğe bakması için 1aylığına.kızlar ben nabayım bu evliliğin bi oluru kalmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var şu an uyuyo ve onun Memleketindeyiz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyom
Gitsin ne yapıcaksa yapsın ben kendime kızıyorum başka birşey değil hala bişey yapamamam .en azından içimde patlamadı burada yaZıp siZlerle paylaştım sağolun ki vakit ayırıp düşüncelerinizi paylaştınız benimle..Biraz cesaret.. boyle bır durumda huzurum kaçmasın dıye susamam. Yakın gemileri. Aklı onda kalmıs besbelli.. lohusayken yaa.. yuh. Bebegınınde mı görmedi gözün.. sen kl sevgiline takıl ben anneme gıdıyorum dıye ortalıgı ayaga kaldırırım.. anası babası da ogrensın ne serefsız oldugunu.. bazen buyuk oynamak gerekıyor ki idrak etsin
Ben ne çocuğuma ne kendime bunu yapamam sevgi istedim sadece ben ne parasında ne pulundayım zaten bebeğimin ve kendimin her ihtiyacını ben karşılıyorum ama bunu da beceremedik boşanmak istediğimi sölücem zaten ondan sonra süreç başlar.Çocuğunu böyle bir ortam da büyütmek mi istiyorsun? Ya da ne yaparsa yapsın o kocamdır mı? Bence aklı başına gelmesi için burnunun sürtülmesi lazım. Biraz git bak nasıl aklı başına geliyor. Bunuda yutarsan Allah korusun gerçek hayatta görüşmeye kadar gidebilir.