Herkese iyi geceler gün geçmiyo ki iyice evliliğimden uzaklaşmayım,benim olayları belki daha önceden okuyanlar olmuştur eşimin ilgisizliğinden yakınmıştım,sonra ben luhısayken eski sevgilisine attığı msjı görmüştüm(alkolüyümdü açıklaması yapmıştı)bü sürü dül dökmeler tekrarlanmıcak demeler salak ben bi şans verdim ama bişiler kopmuştu bebeğim 9aylık oldu ben yine konu açtım eşimle iletişimsizlik hat boyutta ben de yaklaşamıyom o da diye konuştum ama bana tepkisiz kaldı bişi demedi.ben hala ikilemdeyken nolcak ayrılmayı bile düşünürken.sevgili kocam face’sini kapatmıştı bugün teli aldım ve teline bakarken dün gece face’ine giriş yaptığını ve sevgilisini arattığını gördüm.ben yine sinir küpü oldum iyice laçkalaştı bizim durum ben de kendi face’imden girdim kızın fotosunu çektim eşimin WhatsApp ına atmak istiyoö boşuna aratma telinde kalsın bu foto diyeişin kötüsü öğretmenim ve 15tatil için benim memleketime annemlere gidicez nabıcam ben ya fotoyu atsam yarın kavgayla geçicez ve orda ben iyice huzursuz olucam böle de kendimi aptal gibi hissediyom.dönüşte bizimkileri de yanımızda götürcez bebeğe bakması için 1aylığına.kızlar ben nabayım bu evliliğin bi oluru kalmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var şu an uyuyo ve onun Memleketindeyiz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyom