• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayım mı yapmayım mı?

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba eşimin ailesiyle aram bozuk ama bi sebebi yok huyları böyle aksiler huysuzlar neyse hafta kendi memleketime gidicem bende çeyiz olarak valiz almamıştım çünkü babam eşime nişanlıyken çok pahalı ve güzel bi valiz almıştı çok iş seyahatine çıkıyor diye eşimde sen alma bunu beraber kullanırız demişti tamam dedim bende .şimdi annesine diyo ki anne kayınpederimin aldığı valizi ver doraya vericem diyo annesi de ben onu bulamadım diyo ve ben artık çok sinirlenmeye başladım çünkü daha önce de babam evlerine vazo aldı onu da bi kere bile nezaketten de olsa koymadılar şimdi diyeceksin bi valizi amma da büyüttün ama ole değil işte zoruma giden hiç adam seyrine konulmamak şimdi ben annesini arayım mı valize bi bakar mısınız o bana lazım diye ne yapayım ben şimdi babamın hediyesiydi önemliydi benim için

Ara . hatta istersen gelip yardımcı olayım beraberbakalım de .
bişey geldiyse valizin başına telaş yapacaktır :D

Kızlar merhaba eşimin ailesiyle aram bozuk ama bi sebebi yok huyları böyle aksiler huysuzlar neyse hafta kendi memleketime gidicem bende çeyiz olarak valiz almamıştım çünkü babam eşime nişanlıyken çok pahalı ve güzel bi valiz almıştı çok iş seyahatine çıkıyor diye eşimde sen alma bunu beraber kullanırız demişti tamam dedim bende .şimdi annesine diyo ki anne kayınpederimin aldığı valizi ver doraya vericem diyo annesi de ben onu bulamadım diyo ve ben artık çok sinirlenmeye başladım çünkü daha önce de babam evlerine vazo aldı onu da bi kere bile nezaketten de olsa koymadılar şimdi diyeceksin bi valizi amma da büyüttün ama ole değil işte zoruma giden hiç adam seyrine konulmamak şimdi ben annesini arayım mı valize bi bakar mısınız o bana lazım diye ne yapayım ben şimdi babamın hediyesiydi önemliydi benim için
Aramayın bence kadın belkide doğruyu söylüyordur, bulamamış olabilir yada koyduğu yeri unutmuş olabilir bazen ben bile bu yaşımda eşyalarımın yerini unutuyorum hele çantamın birini tam 1 hafta sonra buldum kaldırdığım yeri unuttuğum için.:KK54::KK54:

bencede ara.. şimdi gidip bide koca valizmi alıcaksınız yeniden. önemli olan işiniz görülsün.
kayınvalidenden açık açık iste, hatta şöyle de "anne ben gelip valizi alıcam" buluruz beraber.
nereye gidecek ayol koca valiz:KK67:

hiç aramayın durum ortada,mesafe koyun olsun bitsin, hediye falan da almayın, bir gün lafı geçerse işte ozaman söylersiniz

iste ısrar et.çok ayıp yaptıkları.baban eşine almış.evlenirken çocugun kendi evine gönderilmesi lazımdı.

çeyiz olarak damada alınan valiz neden kayınvalide de..?
çeyiz olarak valiz alınan Türkiye Cumhuriyeti nin güzide şehri hangisi....?
damada alınan çeyizin akibeti gelini neden bu kadar ilgilendirir,belki attı belki sattı sonuçta damada alındı değil mi ama?
şimdi kafamda deli sorular demeden önce VALİZİN MANEVİ DEĞERİ OLMAZ bi zahmet gidin 50 -100 tl neyse imkanınız dahilinde bir valiz alın çanta doldurmayacak sebeplerden tartışma yaratmayın..önünüze bakın mesafenizi koyun..

valiz almakda neymiş :) ufak bir şeyde değil nasıl bulunamaz ki bir valiz ayrıca :)

Kızlar çeyiz olarak alınmadı hediye olarak aldı babam eşime nişanlıyken bi deri mağazasına gitmiştik nişanlımda beğenmişti babamda ona göstermeden aldı hediye etti.benim de valizim yoktu sonuçta uzak bi şehire gelin gidecektim eşim de alma askım baban bana hediye aldı o daha duruyo evde beraber kullanırız demişti.zaten normal insanlar olsalar belki hatırları var diye ses etmezdin ama bulamadım deyip kestirip atmaları çok zoruma gitti

Oha nasıl bulunmaz kocaman bir valiz? Ve neden kayınvalidede? Yani bir valizin lafı olmaz tabi ama burda sorun o değil bence. Koca valiz üstelik çeyizlik valiz kayınvalidede garip..

Kızlar çeyiz olarak alınmadı hediye olarak aldı babam eşime nişanlıyken bi deri mağazasına gitmiştik nişanlımda beğenmişti babamda ona göstermeden aldı hediye etti.benim de valizim yoktu sonuçta uzak bi şehire gelin gidecektim eşim de alma askım baban bana hediye aldı o daha duruyo evde beraber kullanırız demişti.zaten normal insanlar olsalar belki hatırları var diye ses etmezdin ama bulamadım deyip kestirip atmaları çok zoruma gitti
Ben de hediyelere çok önem veririm anlıyorum o zaman yani eşinize alınmışsa vermeleri gerekir diye düşünüyorum ama siz birşey demeyin eşiniz alsın ne de olsa onun valizi..

Ya zaten kendilerinin vermeleri gerekti o ince düşünce onlarda yok o kısmı zaten geçtim eşim arıyo anne valizi bul diyo o da bulamıyorum yok diyo nasıl bulamaz koca valizi üniversitede okuyan görümcem var ona mı verdi acaba ay ona verdiyse zaten hepten deliririm

Aramayın bence kadın belkide doğruyu söylüyordur, bulamamış olabilir yada koyduğu yeri unutmuş olabilir bazen ben bile bu yaşımda eşyalarımın yerini unutuyorum hele çantamın birini tam 1 hafta sonra buldum kaldırdığım yeri unuttuğum için.:KK54::KK54:
Ama bu koskoca valiz, iğne degilki
kaynana sarayda yasamiyorsa o valizi çok aramaz

Ne kadar tuhafsınız. Hediye ettiğiniz şeyi resmen geri istiyorsunuz kullanmak için.
Hediye bu sorulur mu akibeti.
Çok tuhaf çok..

Ya zaten kendilerinin vermeleri gerekti o ince düşünce onlarda yok o kısmı zaten geçtim eşim arıyo anne valizi bul diyo o da bulamıyorum yok diyo nasıl bulamaz koca valizi üniversitede okuyan görümcem var ona mı verdi acaba ay ona verdiyse zaten hepten deliririm
Neden vermesin ki hediye alınmış sevgili kocan da ana evinde bırakıp çıktıysa kadın onun gözünde belki "kıytırık" olan bir valizin davasını mı yapacak?

Oha nasıl bulunmaz kocaman bir valiz? Ve neden kayınvalidede? Yani bir valizin lafı olmaz tabi ama burda sorun o değil bence. Koca valiz üstelik çeyizlik valiz kayınvalidede garip..
Allah aşkına ne çeyizi. Valizden erkeğe çeyiz mi olur. Babası resmen nişanlıyken eşine jest yapmış hediye etmiş. O da annesinin evinde bırakmış. Kadın bilmiyordur bu kadar ince mevzu olacağını ya da nişanlının babasının aldığını bile bilmiyordur belki de kızına verdi. Ne var bunda ben çözmedim, benden başka herkes çözdü.

çeyiz olarak damada alınan valiz neden kayınvalide de..?
çeyiz olarak valiz alınan Türkiye Cumhuriyeti nin güzide şehri hangisi....?
damada alınan çeyizin akibeti gelini neden bu kadar ilgilendirir,belki attı belki sattı sonuçta damada alındı değil mi ama?
şimdi kafamda deli sorular demeden önce VALİZİN MANEVİ DEĞERİ OLMAZ bi zahmet gidin 50 -100 tl neyse imkanınız dahilinde bir valiz alın çanta doldurmayacak sebeplerden tartışma yaratmayın..önünüze bakın mesafenizi koyun..
Ben açıklama yapayım bari. Hani damat bohçası hazırlanır ya, kimi sandığa hazırlar, kimi bohçaya, kimi de valize :cool: Ben de eşime valiz almıştım çok seyahat ediyor diye. Kabin tipi ufak biley gözünüzde büyütmeyin.
Bir yöreye ait olduğunu sanmıyorum. Evlendikten sonra hem eşim kullansın hem kısa süreli seyahatlerde ben kullanayım diye böyle bişey düşünmüştük. Bizim gibi düşünen başkaları da olması enteresanmış ama.

Back
X