• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayım mı yapmayım mı?

Artık erkeğe bohça olarak valiz alınıyor
Yani o valizin içinde veriliyor eşyaları bi yaşa daha girmeye gerek yok

Arkadaşım valizden bahsediyoruz kol çantasından değil valizi nasıl kaybeder insan ?
Ara sor geliyim birlikte bakalım de

valiz bulunamayacak bir şey mi ?Don mu bu ya da çorap mı kemer mi ki onlar bile bulunur .Ya birine verdi ya domuzluğundan vermiyorlar .

hediyenin sahibi onu eve götürürken bilgi verdiyse ok. Nişanlısının babasının aldığını falan..
Ama verdiyse kadın kızına vermiş. Yani bir valiz böyle büyüdüyse ben bu aile ilişkilerini 5 yıl sonra düşünemiyorum.
Sen de böyle düşünüyorsan senin de ciddi sorunların var bence eşinin ailesiyle.
Benim eşim yok sağolun, ben bana alınmış bir hediyeyi başka bir evde bırakmam zaten. Üstelik o valizi vahiyle indirilmşş olarak bilmiyor ya kadın kimin verdiğini de biliyordur. Ayrıca birinin malını ona sormadan başkasına vermek terbiyesizliktir. Hediye olmasından bahsetmiyorum bile. Sizin bence ciddi sorunlarınız var iyi duşunun saglıcakla..

Benim eşim yok sağolun, ben bana alınmış bir hediyeyi başka bir evde bırakmam zaten. Üstelik o valizi vahiyle indirilmşş olarak bilmiyor ya kadın kimin verdiğini de biliyordur. Ayrıca birinin malını ona sormadan başkasına vermek terbiyesizliktir. Hediye olmasından bahsetmiyorum bile. Sizin bence ciddi sorunlarınız var iyi duşunun saglıcakla..
Herkesin senın gıbı olma zorunlulugu var mı?hep kendinden ornek verıyorsun.ben soylr yapardım,boyle yapardım dıye.hem.de hıc tanımadıgın bırı hakkında oyle olması gerektıgını dusunuyorsun.normalıteler kısısel bazlıdır.zaman bunu sana ogretecek.

Herkesin senın gıbı olma zorunlulugu var mı?hep kendinden ornek verıyorsun.ben soylr yapardım,boyle yapardım dıye.hem.de hıc tanımadıgın bırı hakkında oyle olması gerektıgını dusunuyorsun.normalıteler kısısel bazlıdır.zaman bunu sana ogretecek.
Zorunluluğu yok ben fikrimi belirtiyorum böyle yap diye dayattıgım yok ki bayan da zaten benim gibi duşunuyor aman sizinle neden tartışıyorsam zaten

Ben açıklama yapayım bari. Hani damat bohçası hazırlanır ya, kimi sandığa hazırlar, kimi bohçaya, kimi de valize :cool: Ben de eşime valiz almıştım çok seyahat ediyor diye. Kabin tipi ufak biley gözünüzde büyütmeyin.
Bir yöreye ait olduğunu sanmıyorum. Evlendikten sonra hem eşim kullansın hem kısa süreli seyahatlerde ben kullanayım diye böyle bişey düşünmüştük. Bizim gibi düşünen başkaları da olması enteresanmış ama.
yooo çoğu insan böyle yapıyor artık daha mantıklı çünkü.hem derli toplu taşınıyor

Back
X