• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayım mı yapmayım mı?

Yapin tabi isteyin.. Esinize alinmiş kullansin diye..... simdi Eşiniz yola ciksaydi isteseydi yok mu diyecekti? Kendi kafasına gore kaybedip baskasina veremez

Bohça için değildi normal kullansın diye aldı babam hediye olarak zaten nişanlımda aşkım baban bana aldı ama aynı evdeyiz beraber kullanırız nolacak sanki dedi zaten görüntü olarakta değişik bişeydi zaten hani nasıl kayboluyor ben bunu anlamadım ya daha önce de aldığımız şeyleri hiç önemsemediler ondan bu kadar çok üstüne düşüyorum bende

Bohça için değildi normal kullansın diye aldı babam hediye olarak zaten nişanlımda aşkım baban bana aldı ama aynı evdeyiz beraber kullanırız nolacak sanki dedi zaten görüntü olarakta değişik bişeydi zaten hani nasıl kayboluyor ben bunu anlamadım ya daha önce de aldığımız şeyleri hiç önemsemediler ondan bu kadar çok üstüne düşüyorum bende
nişanlın annesine sormadı mı nerede diye.
senin peşine düşmen abes olmaz mı.
ne bileyim hediye almışsınız vermişsiniz.
sahip çıkması gereken eşindi.
madem deseydi annesine,bu valiz çok kıymetli ,ileride kendi evime de götürücem diye.
kv bu tür hediyelere önem vermiyo olabilir,valizin maddi değerinin de farkında değildir.
muhtemelen de kullanması için birine verilmiştir evde değilse.

yaz bakalım arayınca ben de merak ettim :KK48:
bu arada ben de nişanlıyken kayınvalidemler sandık yapmıştı, ben istemiştim.
biz de damat bohçası yerine damat valizi yapmıştık.. sonra o valizle balayına gittik. kimse konmadı üstüne yani :KK48:

Ben açıklama yapayım bari. Hani damat bohçası hazırlanır ya, kimi sandığa hazırlar, kimi bohçaya, kimi de valize :cool: Ben de eşime valiz almıştım çok seyahat ediyor diye. Kabin tipi ufak biley gözünüzde büyütmeyin.
Bir yöreye ait olduğunu sanmıyorum. Evlendikten sonra hem eşim kullansın hem kısa süreli seyahatlerde ben kullanayım diye böyle bişey düşünmüştük. Bizim gibi düşünen başkaları da olması enteresanmış ama.
gelin hanımın ,valizin manevi değeri var diye istemeyi düşünmesini de daha önce düşünmedin dimi hayatım :-)

Damada çeyizde aldığınız valizi neden kendi evinize getirmediniz ki? Onların size bohçada aldıkları kıyafet olsun gecelik olsun nasıl ki ailenizde durması saçmaysa, sizin aldığınız eşyanında kv lerde durması saçma :) Size tavsiyem giden gitmiş, kendinize bir valiz alın bundan sonra da eşyalarınıza sahip çıkın.

Allah aşkına ne çeyizi. Valizden erkeğe çeyiz mi olur. Babası resmen nişanlıyken eşine jest yapmış hediye etmiş. O da annesinin evinde bırakmış. Kadın bilmiyordur bu kadar ince mevzu olacağını ya da nişanlının babasının aldığını bile bilmiyordur belki de kızına verdi. Ne var bunda ben çözmedim, benden başka herkes çözdü.
Valizden erkeğe tabi ki de çeyiz olur neden olmasın? Zaten konuş sahibi çeyiz olarak valiz alamadığını belirtmiş onun yerine de babası hediye olarak almış işte. Ayrıca bayanın eşi demiş babanın bana aldığı valizi kullanırız diye yani adam kendisine verilen hediyeyi geri istiyor annesinden suç mu?

Valizden erkeğe tabi ki de çeyiz olur neden olmasın? Zaten konuş sahibi çeyiz olarak valiz alamadığını belirtmiş onun yerine de babası hediye olarak almış işte. Ayrıca bayanın eşi demiş babanın bana aldığı valizi kullanırız diye yani adam kendisine verilen hediyeyi geri istiyor annesinden suç mu?
Suç değil ama suç ve suçlu durumuna düşünüyor kvalidesi.

Çeyiz değil bir kere, hediye. Babası hediye almış nişanlısı beğenince. Bu çeyiz mi oluyor? Bu kısım çok komik.

Neyse konumuz komik kısmı değil tabi.

Kvalidesi gerçekten suçlu mu kızına verdiyse, bazı kadınlar vardır ki gerçekten dikkatsiz ve özensiz olur. Oğluna sormadan evde olan bir valizi vermiş geçmiş sonuçta kendi evinin sınırlarında. Önemli olsaydı oğlu derdi gibi.. Ya da şirketlerden hediyeler geliyor öyle de olabilir. Biri sürü kombinasyonu var yani bunun. Aklına söylenmezse nereden gelsin kızın babasının hediye ettiğini pardon çeyiz olarak verdiğini..

Asıl suç olan bence hediye verilen bir şeyin hesabını sormaktır.

evleri 500 metre karemide bulamıyo ya.. çok saçma.. gıcık kaynana.. tipik

Suç değil ama suç ve suçlu durumuna düşünüyor kvalidesi.

Çeyiz değil bir kere, hediye. Babası hediye almış nişanlısı beğenince. Bu çeyiz mi oluyor? Bu kısım çok komik.

Neyse konumuz komik kısmı değil tabi.

Kvalidesi gerçekten suçlu mu kızına verdiyse, bazı kadınlar vardır ki gerçekten dikkatsiz ve özensiz olur. Oğluna sormadan evde olan bir valizi vermiş geçmiş sonuçta kendi evinin sınırlarında. Önemli olsaydı oğlu derdi gibi.. Ya da şirketlerden hediyeler geliyor öyle de olabilir. Biri sürü kombinasyonu var yani bunun. Aklına söylenmezse nereden gelsin kızın babasının hediye ettiğini pardon çeyiz olarak verdiğini..

Asıl suç olan bence hediye verilen bir şeyin hesabını sormaktır.
Hediye verilen taraf hediyesini istiyor. Kayınpederi damadına almış hesap sorması gereken damat zaten. Neden ona alınmış bir hediye tarafına verilmesin ki? Size hediye alınan bir şey başkasında olsa hoş mudur yani? Üstelik kp almış hediye. Bayan çeyiz için alamadım çunku babam hediye etmişti zaten valiz demiş. Ve şuan eşi de benim valizimi ortak kullanırız diyor adam kendi valizini istiyor kendi.

Hediye verilen taraf hediyesini istiyor. Kayınpederi damadına almış hesap sorması gereken damat zaten. Neden ona alınmış bir hediye tarafına verilmesin ki? Size hediye alınan bir şey başkasında olsa hoş mudur yani? Üstelik kp almış hediye. Bayan çeyiz için alamadım çunku babam hediye etmişti zaten valiz demiş. Ve şuan eşi de benim valizimi ortak kullanırız diyor adam kendi valizini istiyor kendi.
İstesin de yani adı ne olursa olsun bir valiz yani tek bir valizden söz ediyoruz. Bu kadar devlet meselesi haline getirmek için şahısların illa kvalide familyasıyla ilişkili olması lazım mı? yoksa aynı şey kendi annesiyle olsaydı bu kadar sinir harbi yaşanır mıyıdı?

İstesin de yani adı ne olursa olsun bir valiz yani tek bir valizden söz ediyoruz. Bu kadar devlet meselesi haline getirmek için şahısların illa kvalide familyasıyla ilişkili olması lazım mı? yoksa aynı şey kendi annesiyle olsaydı bu kadar sinir harbi yaşanır mıyıdı?
Yine aynı tavır takınılmalı zaten ama bir bayan zaten kendisine alınan hediyeyi asla başka bir yerde bırakmaz. Hediye benim için çok kutsaldır o yüzden böyle düşünüyorum tabi herkese gore değişir ama kimse kimsenin hediyesini istendiğinde bulamadım dememeli bence..

Eltiniz varsa belki oraya doğru yolculuğa cikmistir valiz.
Gecen bi çanta konusu vardi ya oradan geldi aklima:KK53:

Yine aynı tavır takınılmalı zaten ama bir bayan zaten kendisine alınan hediyeyi asla başka bir yerde bırakmaz. Hediye benim için çok kutsaldır o yüzden böyle düşünüyorum tabi herkese gore değişir ama kimse kimsenin hediyesini istendiğinde bulamadım dememeli bence..
Bir kere hediye istenmez ki.

Bu çok komik. Farkında mısın?

Çocuklar gibi…

Ya hediyeyi kaynanaya almamışlar ki hediyenin sahibi istiyor kendi hediyesini bundan doğal ne var. Neresi komik?
hediyenin sahibi onu eve götürürken bilgi verdiyse ok. Nişanlısının babasının aldığını falan..
Ama verdiyse kadın kızına vermiş. Yani bir valiz böyle büyüdüyse ben bu aile ilişkilerini 5 yıl sonra düşünemiyorum.
Sen de böyle düşünüyorsan senin de ciddi sorunların var bence eşinin ailesiyle.

Back
X