Teknosadan aldım , Asus marka .Nereden aldin? Markasi nedir?
Ben şöyle daha net kesin bir şey istiyorum. Davacı olucam gerekirse . Dikkate almamak 18 gün tutup yollamak neymiş görsünler istiyorum .ilk olarak şikayetimvar.coma yazın
Nerede olur bu hakem ? Valiliktemi ?buunduğunuz ildeki tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz
büyükşehir ise bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığındaNerede olur bu hakem ? Valiliktemi ?
Garanti kapsamindayda teknosaya geri goturun ama kavgaci bir tonla degilde sakin sakin anlatin. Cunku hersey ellerinde. İsterlerse iki gunde kapiniza bile getirirler. Tecrubeyle sabittir..Teknosadan aldım , Asus marka .
2000 lira evet . Onlara güvenmek ne kadar sağlıklı ? Kız kardesimin montunu vermistik ulasmadi hala bize kaldiki bilgisayar buNe kadarlık. 2000 e kadar ilçe tüketici hakem heyetine, 3000e kadar il tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz. Daha fazlaysa mahkemeye. Tüketici hakem heyetine gitmek için avukata ihtiyacınız yok. Boşuna para vermeyin
O zaman teknosayi da dava ederim böyle bir şey olabilir mi ya gidip onlara minnet edip bir 18 gün daha bekleyemem tez yazıcam daha yaGaranti kapsamindayda teknosaya geri goturun ama kavgaci bir tonla degilde sakin sakin anlatin. Cunku hersey ellerinde. İsterlerse iki gunde kapiniza bile getirirler. Tecrubeyle sabittir..
Kendi servisiydi canım . Nasıl sinirliyim anlatamam .İnşallah içinden bir parçasını sökmemişlerdir ben pek anlamıyorum ama bilgisayarın hızıyla ilgili olan parçasını sökermiş bu tamirciler. Eşim yazılımcı hep öyle der tanıdık değilse söker alırlar
O zaman teknosayi da dava ederim böyle bir şey olabilir mi ya gidip onlara minnet edip bir 18 gün daha bekleyemem tez yazıcam daha ya
Dava edebilirsiniz de hem süre açısından hem de masraf açısından önce diğer yolları tüketin en son sonuç alamazsanız dava düşününDava edemez miyim peki ?
Bu arada bdvden neden bana bilgilandirilmeden konu taşınıyor onu da anlamadım .
Bu süre zaten çok zor ve uzun olacak yine .Güvenin sorun olmaz. Onlar başka bir servise baktırır sonrada rapora göre işlem yapılır. Gidip görüşün. Servis raporlarını da yanınıza aşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?