Yapilacak o kadar cok is var ki en iyisi hic birsey yapmamak!

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Simdi o kadar dert varken tabii ki benim ki kucucuk bir dert ama bu huyuma sinir oluyorum. Nedir bu usengeclik? O kadar cok yapmam gereken seyler varki. Odevlerim, sinavlar, isbasvurularim, ve hatta bazen temizlik bile. Butun gun aklimin bi kosesinde olurlar, ve cok rahatsiz olurum. Yapmiyorum diye sucluluk hissederim ve yine de yapmam! Bir turlu kaldirip su tembel popomu butun islerimi halledip beynen rahatlatmam kendimi. Aranizda benim gibi olanlar var mi? Ne pis bi huydur bu ya? Wallahi islerimi yapmak yerine bu konuyu acmam bile usengecligime bir ornektir! Kendi kendimle dalga gecer oldum

dünde ben öyleydim geçen akşam okadar kötü bişi yaşadımki ben aöf uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım ders çalışmam lazımdı çalışamadım elim ayağım tutmuyordu çünkü bir euzu besmele çek cnm bu işi mutlaka yapman gerektiğini kendine hatırlat bugünün işini yarına bırakmaman gerektiğini okadar çok zamanın olmadığını hatırlat kendine umarım üstesinden gelirsin

var

ben de her şeyi yumurta kapıya gelince yaparım sınav zamanlarında bile son ana kadar hep erteleyerek başka şeyle meşgul olurdum, son anda çalışırdım. sadece ders değil, ev temizlenecekse bile bir gün sonraya ertelerdim, bir kitap bitmek zorundaysa onu yarım bırakırdım, ya da diyelim uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla görüşücem, bunu bile ertelerdim. hatta aldığım kıyafetleri bile giymeyi ertelerdim, o tembellikten değil gerçi, sanki onun giyilmesi gereken bir an gelecek, ilk o zaman giyeyim diyebu erteleme huyum yüzünden hem hayatı kaçırdım, hem de çok başarılı olabileceğim pek çok konuda ortalamayla yetinmek zorunda kaldım. bu sene biraz biraz bu huyumu kırmaya çalışıyorum. yaşamın ne kadar kısa olduğunu farkettim. hayatta bazı şeyleri erteleyecek kadar vaktimiz yok ne yazık ki..

Aynı ben Bulaşık yıkamam ve hazırlanıp dışar çıkmam lazım buralarda geziyorum

Allahım kendim gibi birilerini buldum şüküür :) Aynı dert bende de var yahu elimden gelse çişe gitmiycem Nedir bu valla böyle giderse kimse almaz beni :)

Bendensin, elimden gelse nefes almaya bie üşeniceemm

kocam 7 de gelecek bi yemegı pişiremedim burda oturmaktan sinir oluyorum ama hala oturuyorum

Özellikle ders çalışma konusunda ben aynen böyleyim.Ertelerim ertelerim bi türlü çalışmam.Ama hep de kafamın içinde bana sıkıntı olur.Çok kötü birşey ya.

hahaha yalniz olmadigimi gormek guzell
Ya hayir madem tembelim, bari sorumsuz olsaydim! Cok sorumluluk sahibi bi tembelim ben. Kafamda butun gun yapilacaklarla dolasiyorum ve yapmadigim icin kendimi cok suclu hissediyorum neyse bazen gaz geliyo, bi cirpida yapiveriyorum herseyi

Bende mükemmelliyetçilik var, her şeyi tastamam ve şipşak bitiremeyeceksem hiç başlamam. Ortalığı b.k götürse ortasında otururum ki aynı zamanda hastalık derecesinde titiz davranırım çalışırken. Tabi çalışabilirsem

Ben de öyleyim ve temizlikle kafayı bozmuş bir eşim var. Evi hergün pırıl pırıl ve düzenli istiyor Daha önce açtığım konularda nasıl takıntıları olduğunu anlatmıştım herkes bana sabırlar diledi öyle bir şey yani , o yüzden siz tembellerrrrr eşinizle evlenmeden önce bu konuları mutlaka konuşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…