• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapılan Hareket Eşime mi, Bana mı?

Yani bunu yazarken utanıyorum ama annem bana ‘bu çocuk çıktı kardeşinin karşısına dualarım kabul oldu bi an önce evlensin gitsin’ demişti.
Anneniz kaç yaşında? Hiç tecrübeli bir yetişkin gibi davranmıyor da, hatta özür dilerim ama aklıselim bir anne gibi de değil, sanki ailesinden kurtulmak için evlenmek isteyen ergen gibi düşünceleri var.
Kardeşiniz daha önceki ilişkisinde hata yapmış olabilir evet bu hata Allah mufahaza canına da mal olabilirdi ama belki de bu çocuk da hata ve anneniz o hataya güle oynaya yol veriyor resmen, kaldı ki bu kızın illa evlenmesi mi lazım?
Kadrolu öğretmen ol, atan gibi teşvikler tavsiyeler varken neden evlenmesini istiyor aklım almıyor🤷‍♀️
Yazdıysanız kaçırmış olabilirim kardeşiniz kaç yaşında?

Eşimde sizin gibi düşünüyor. Hatta ilk buluşmadan sonra kardeşime ‘erkek arkadaşın için iyi kötü diye yorum yapamam ilk oturmada ama senin mutlu olmanı herşeyden çok isterim, muhabbetimize eşlik etmemesi biz konuşurken sürekli çevreyle ilgilenmesi bana garip geldi, bir daha buluşur muyuz böyle bilmiyorum ama mecbur kalmadıkça ne çocuğu böyle bi zorlamanın içinde sokalım ne de biz kasılalım’ demişti.
Diğer 3 buluşmaya da gönülsüz ve kardeşimin ısrarıyla gittik mesela ama gönülsüz oluşunu en ufak bi hareket veya sözle olsun belli etmedik.
Hatanız ilk görüşmeden sonra diğer 3 görüşmeye gitmeniz. Baş başa sohbet edemedikleri, sohbet edecek konuları olmadığı için yanlarına arkadaş mı arıyorlar ? Kendilerine tahammül edecek insan bulamadıkları için mi size sarmışlar ?

Forumda çok yakın zamanda açılmış böyle bir konu var. Arkadaş ortamında beraber zaman geçire geçire bir şekilde evlenmişler. Şu an evde doğru düzgün sohbet muhabbet olmadan yaşayıp gidiyorlarmış. Adam da yine arkadaşlarıyla buluşmaya koşuyormuş.

Resmi hiçbir bağ bulunmayan birini bu derece önemsemeleri üstüne üstlük size yansıtmaları hiç doğru değil.
Makbül olan kardeşiniz siz değilsiniz belli ki

Yo 40 yıl da değil, en azından bi aile tanışması olsaydı yine davet etmeyi düşünürdüm kardeşim için.
Ama gelin görün ki, babam çocukla tanışmak için haber göndermiş kardeşimle, çocuk şuan tanışmak istemiyorum zamanı değil demiş 🤷🏻‍♀️ o kadar samimiyetsiz ve asosyal..
Adam samimiyetsiz ve asosyal değil. Bir anda kendini apar topar zoraki bir evlilik hazırlığı içinde bulmak istemiyor. Muhtemelen bu ilişkiyi yakın zamanda evliliğe taşımayı da düşünmüyor.

Anneniz kaç yaşında? Hiç tecrübeli bir yetişkin gibi davranmıyor da, hatta özür dilerim ama aklıselim bir anne gibi de değil, sanki ailesinden kurtulmak için evlenmek isteyen ergen gibi düşünceleri var.
Kardeşiniz daha önceki ilişkisinde hata yapmış olabilir evet bu hata Allah mufahaza canına da mal olabilirdi ama belki de bu çocuk da hata ve anneniz o hataya güle oynaya yol veriyor resmen, kaldı ki bu kızın illa evlenmesi mi lazım?
Kadrolu öğretmen ol, atan gibi teşvikler tavsiyeler varken neden evlenmesini istiyor aklım almıyor🤷‍♀️
Yazdıysanız kaçırmış olabilirim kardeşiniz kaç yaşında?
23 yaşında kardeşim.
Eşim ve ben de hep söylüyorduk, mis gibi öğretmenlik yap, atanmayı bekle , kariyerini sağlamlaştır diye ama yok. Çok ilişkisi olmadı, 1-2 kişiyle böyle ilişki yaşadı ama hepsiyle sosyal medyadan tanıştı. Yani ekliyor, konuşmaya başlıyor, aynı gün veya hemen sonraki gün buluşuyor ve bu durum böyle devam ediyor..
Kim olduğu belli olmayan, ne olduğu belli olmayan insanların peşinde hep.

Bundan önceki ilişkisinde oldu aynı olay. Tanıştırdığı çocuğun bakışları o kadar tuhaftı ki, çok kuşkulandım. İçim almadı yani çocuğu.
Ailem çocuğu yemeğe davet etti aileme de kızdım, çok erken adım atıyosunuz yapmayın dedm, kıskanç oldum.
Çocuk yemeğe geldi, olayın üstünden birkaç gün geçti. Kardeşim telefonundan bana video izletirken çocuktan mesaj geldi.
Mesajda ‘annenin kalçaları çok güzel o da güzel s..ilir’ yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Kardeşime tepki vermemeye çalışıyorum. Kimseye anlatamıyorum paylaşamıyorum kafayı yemek üzereydim o zamanlar.
4 yıl görüştü o çocukla da. En son ayrılmak istediğinde çocuk buna bıçak çekmiş ‘beni aldattığın için ayrılıyosun, başkalarıyla yatıp kalkıyosun’ demiş. Aylarca karakollardan çıkamadık. Mahkeme kararıyla anca uzak tutabildik.

Kardeşim telefonundan bana video izletirken çocuktan mesaj geldi.
Mesajda ‘annenin kalçaları çok güzel o da güzel s..ilir’ yazıyor.
Kardeşiniz bu mesajdan sonra adamla görüşmeye devam mı etti ? Şayet öyleyse neden ortalığı ayağa kaldırmadınız ? Elin sapığını aileniz bir de evde ağırlamış.
4 yıl görüştü o çocukla da.

Kardeşiniz bu mesajdan sonra adamla görüşmeye devam mı etti ? Şayet öyleyse neden ortalığı ayağa kaldırmadınız ? Elin sapığını aileniz bir de evde ağırlamış.
Etti tabiki 1 yıl daha. Ben ailemi uyardıkça ‘sen kıskanıyosun’ diyip durdular. Kardeşim ona, o kardeşime bir sürü uygunsuz fotoğraflar yollamış falan, sonradan bunları da öğrendim. Çocuktan ayrılamama sebebi de zaten çocuğun bunu tehdt etmesiymiş. Ailene gönderirim gibi tehditler

23 yaşında kardeşim.
Eşim ve ben de hep söylüyorduk, mis gibi öğretmenlik yap, atanmayı bekle , kariyerini sağlamlaştır diye ama yok. Çok ilişkisi olmadı, 1-2 kişiyle böyle ilişki yaşadı ama hepsiyle sosyal medyadan tanıştı. Yani ekliyor, konuşmaya başlıyor, aynı gün veya hemen sonraki gün buluşuyor ve bu durum böyle devam ediyor..
Kim olduğu belli olmayan, ne olduğu belli olmayan insanların peşinde hep.
Anneniz de tekrar başı belaya girmesin diye evlensin istiyor ama yanlış.
Kardeşiniz daha ne istediğini bilmiyor ki evlenmeye de hazır değil üstelik çok da genç, önce bir kadrolu için çabalasaydı, kendisini bir tanısa ne istediğini bilir hale gelseydi de sonra evlilik düşüncelerine girseydi, gerçi biz ne desek boş, yaşayarak görecek ama aileniz bu çocuğun kucağına atarsa ben hiç pozitif enerji alamadım, size soğuk olması değil babanıza tavrı ve mesleğiyle ilgili söylenen yalanlar işkillendirdi beni, umarım aileniz de kardeşiniz de akıllarını başlarına alırlar.

Anneniz de tekrar başı belaya girmesin diye evlensin istiyor ama yanlış.
Kardeşiniz daha ne istediğini bilmiyor ki evlenmeye de hazır değil üstelik çok da genç, önce bir kadrolu için çabalasaydı, kendisini bir tanısa ne istediğini bilir hale gelseydi de sonra evlilik düşüncelerine girseydi, gerçi biz ne desek boş, yaşayarak görecek ama aileniz bu çocuğun kucağına atarsa ben hiç pozitif enerji alamadım, size soğuk olması değil babanıza tavrı ve mesleğiyle ilgili söylenen yalanlar işkillendirdi beni, umarım aileniz de kardeşiniz de akıllarını başlarına alırlar.
Benimde tek temennim o.. Ama zannetmiyorum da. Hep böyleydi böyle de olacak..

Bunun Türkçesi çocuk inşaatlara vs boya badanaya gidiyor muhtemelen.
Benim de eltim öğrermenim diyordu. Lisede bir ay staj yapmış anaokulunda. Sebep de bu. Sonra birşey için diplom alazım oluyor bakıyorlarki lise ikide bırakmış okulu ilkokul mezunu. Ama hala her öğretmenler gününde kutlama bekliyor etraftan ve paylaşım yapıyor öğretmenler günümü kutlayaara teşekkür ederim falan diyor. Enteresan kafalar var. Bir öğretmen akrabam vardı kız, onlar da nişanlıyken etrafa bilgisayar öğretmeni dediler adam için, evlendi teknisyen dediler şuanda da bir fabrikada çalışıyor adam. Niye insan bu konuda yalan söyler anlamıyorum kim ne diyecek kime ne senin kocanın işinden.

Benim de eltim öğrermenim diyordu. Lisede bir ay staj yapmış anaokulunda. Sebep de bu. Sonra birşey için diplom alazım oluyor bakıyorlarki lise ikide bırakmış okulu ilkokul mezunu. Ama hala her öğretmenler gününde kutlama bekliyor etraftan ve paylaşım yapıyor öğretmenler günümü kutlayaara teşekkür ederim falan diyor. Enteresan kafalar var. Bir öğretmen akrabam vardı kız, onlar da nişanlıyken etrafa bilgisayar öğretmeni dediler adam için, evlendi teknisyen dediler şuanda da bir fabrikada çalışıyor adam. Niye insan bu konuda yalan söyler anlamıyorum kim ne diyecek kime ne senin kocanın işinden.
Bende anlamam o kafaları hiçbir zaman.
Bi tanıdığım daha var öyle, konuştuğu adam için mermer fabrikaları var çok zengin dedi herkese, evlendi ve gördük ki adam marangozmuş..

Bakalım benim kardeşim çocukla evlenirse, çocuk ne çıkacak

Var böyle tuhaf insanlar, bende de bir kuzen var evlere şenlik, aslında 2 yıllık üniversiteden terk ama sorarsanız gıda mühendisi, beslenme uzmanı ve dur bir mesleği daha vardı koç ama ne koçu unuttum valla :)) sonra sözde tarih bitirdi özel okulda öğretmenlik yapacaktı, şimdi felsefe okuyor hayali 😂

Neysen o olmalısın, okumamışsan okumamışsındır, insan tercihinden veya yaptığı işten utanır mı?

Var böyle tuhaf insanlar, bende de bir kuzen var evlere şenlik, aslında 2 yıllık üniversiteden terk ama sorarsanız gıda mühendisi, beslenme uzmanı ve dur bir mesleği daha vardı koç ama ne koçu unuttum valla :)) sonra sözde tarih bitirdi özel okulda öğretmenlik yapacaktı, şimdi felsefe okuyor hayali 😂

Neysen o olmalısın, okumamışsan okumamışsındır, insan tercihinden veya yaptığı işten utanır mı?
İhaleyi arttırıyorum, yaşadığım yerde bir gün insanlarla laf lafı açtı aa hemşire bir kız var iş bulamıyor yazık çok üzülüyor vs dendi, 10+ yıllık hemşireyim.
Olur mu öyle şey yarın gelsin bana konuşalım ayarlarız yazık dedim. Kız geldi anlatıyor da anlatıyor şuradan mezunum şurada staj yaptım, burada çalıştım. Bende cv gönder buluruz sana iş üzülme dedim.
Evde sağlık hizmetindeyim, bir hastaya serum takılması gerekti, kızı aradım sende benimle gel dedim. İlaçları hazırlarken yardım et ücreti sana vereyim destek olur sana da dedim, bir baktım kız panik halinde. İntraket istiyorum bakıyor bakıyor bulamıyor, ilaç istiyorum getiremiyor, ampül kıracak elini kesti.
Meğer hemşire falan değilmiş.

İhaleyi arttırıyorum, yaşadığım yerde bir gün insanlarla laf lafı açtı aa hemşire bir kız var iş bulamıyor yazık çok üzülüyor vs dendi, 10+ yıllık hemşireyim.
Olur mu öyle şey yarın gelsin bana konuşalım ayarlarız yazık dedim. Kız geldi anlatıyor da anlatıyor şuradan mezunum şurada staj yaptım, burada çalıştım. Bende cv gönder buluruz sana iş üzülme dedim.
Evde sağlık hizmetindeyim, bir hastaya serum takılması gerekti, kızı aradım sende benimle gel dedim. İlaçları hazırlarken yardım et ücreti sana vereyim destek olur sana da dedim, bir baktım kız panik halinde. İntraket istiyorum bakıyor bakıyor bulamıyor, ilaç istiyorum getiremiyor, ampül kıracak elini kesti.
Şakkkaaa gibi olaay 😂

Çapanın gururu çakma doktor Ayşe’den sonra sahte hemşireler de mi türedi😵‍💫

Çapanın gururu çakma doktor Ayşe’den sonra sahte hemşireler de mi türedi😵‍💫
Ve bu kız yıllarca bu semtte hemşireyim iş bulamıyorum hikayesiyle konu komşuya enjeksiyon falan yapmış, ben şok 😂
İyi ki kimseye bir şey olmadı, enjeksiyon yapılan hastalara anlattım şikayetçi olun dedim ama kimse oralı da olmadı.
Şok olmuştum gerçekten, bir insan niye hemşireyim der ki? Doktor değil, avukat değil. Ben hemşireyim oradan biliyorum öyle önümüzde saygıyla eğilen falan yok, herkes delirmiş 😂

Ve bu kız yıllarca bu semtte hemşireyim iş bulamıyorum hikayesiyle konu komşuya enjeksiyon falan yapmış, ben şok 😂
İyi ki kimseye bir şey olmadı, enjeksiyon yapılan hastalara anlattım şikayetçi olun dedim ama kimse oralı da olmadı.
Şok olmuştum gerçekten, bir insan niye hemşireyim der ki? Doktor değil, avukat değil. Ben hemşireyim oradan biliyorum öyle önümüzde saygıyla eğilen falan yok, herkes delirmiş 😂
İnsan sağlığını hiçe sayan yalanlar hiç hoş değil, kendini çok ezik hissediyorsan olduğun gibi olmaktan utanıyorsan daha zararsız yalanlar söyle bari, sahte doktor sahte hemşire 😵‍💫 hemşire diye güvenip iğne yaptıranlara ya bir şey olsaydı? Hiç korkuları da yok, konuya bağlarsam 😬 kardeşin sevgilisinin mesleğiyle ilgili söylenen yalanların altından kim bilir ne çıkacak, belki yalanı söyleyen kızdır çocuk yekten söylemiştir işini.

Back
X