- 20 Mart 2024
- 1.944
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.062
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
İlk defa değil, 4 defa görüşüldü. Kısa süreli değil, hiçbir muhabbete eşlik etmemesine rağmen uzun uzun vakit geçirildi. (Yaş farkı 3)Çocuk ilk defa aile üyeleriyle tanışmış, yaşınız da ondan büyükse çekinmesi, çekingen kalması çok çok normal. Bunu nasıl sizi sevmemesine bağladınız anlamadım. İlk oturmada neyinizi sevecek ya da sevmeyecek? Büyük ihtimalle gerilmiştir, yanlış bir şey söylememek için pek yorum yapmamıştır.
Direkt sevgilini çağırma demenize gıcık olmuş olabilir. Gelse ne olacak mesela garip yani. Ha istememiş olabilirsiniz ama kardeşiniz de bozulmuş olabilir. Annenizin tepkisi de anormal. Gereksiz yere dahil olup tavır almış. Olayda sizi ve annenizi hatalı buldum. Her şeyi çok ciddiye alan yapılarınız var sanırım.

Ayrıca eşim ve ben çocuğun kasılmaması için, kendisini yabancı hissetmemesi için olduğumuzdan çok daha pozitif yaklaştık her görüşmede.
Sizce de ciddi düşünülen bi ilişkide neyin çekingenliği olabilir ki, tam aksine daha iç içe olunup, samimiyet gösterip aileyle ilgili bilgi sahibi olmak istenmez mi?
Şahsen ben ciddi düşünen biri olsam, kız arkadaşımın ailesiyle görüştüğümde onların aile yapısını, görüşlerini ve düşüncelerini merak ederim.. Ne kadar muhabbet edersem o kadar bilgi sahibi olurum. Konu mankenliği yapmak için buluşmak istemem..