- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
Merhaba sitenin güzel hanımları
Ben 27 yaşında 6 aylık evli bir öğretmenim.
18 mezunuyum.
Daha önce çalışmam gerekti vs kpss ye hazırlanamadım. Evlenince rahat ve sakin bir ortam bulmuşken hazırlanmaya başladım.
Hamilelik planlamıyordum. Bazılarınız beni bilir.Hayallerimin içinde bir bebek yoktu.
Ancak prezervatifin azizliğine uğradım ve 29 günlük hamileyim.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Tuttuğunu koparan bir insanım. Başarılı da bir eğitim hayatım var ondan hazırlandığım taktirde atanacağıma eminim.
Atansam bebekle ne olacak...Eşim mühendis özel bir şirkette çalışıyor. Atansam şehir değişikliği vs yapması çok zorlar.
Bebeğime bakacak kimse yok.
Annem çalışmak zorunda kendi hayatı var.
Kimseden beklentim de yok zaten.
Sadece kendimi biraz kötü hissediyorum kpss konusu yüzünden. Eşim ise çok mutlu.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ediyorum
NOT: SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU TEŞEKKÜRLER
Ben 27 yaşında 6 aylık evli bir öğretmenim.
18 mezunuyum.
Daha önce çalışmam gerekti vs kpss ye hazırlanamadım. Evlenince rahat ve sakin bir ortam bulmuşken hazırlanmaya başladım.
Hamilelik planlamıyordum. Bazılarınız beni bilir.Hayallerimin içinde bir bebek yoktu.
Ancak prezervatifin azizliğine uğradım ve 29 günlük hamileyim.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Tuttuğunu koparan bir insanım. Başarılı da bir eğitim hayatım var ondan hazırlandığım taktirde atanacağıma eminim.
Atansam bebekle ne olacak...Eşim mühendis özel bir şirkette çalışıyor. Atansam şehir değişikliği vs yapması çok zorlar.
Bebeğime bakacak kimse yok.
Annem çalışmak zorunda kendi hayatı var.
Kimseden beklentim de yok zaten.
Sadece kendimi biraz kötü hissediyorum kpss konusu yüzünden. Eşim ise çok mutlu.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ediyorum
NOT: SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU TEŞEKKÜRLER
Son düzenleyen: Moderatör: