Yapılan planlar ve gelen süpriz bebek. Sizce nasıl düşünmeliyim?

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Merhaba sitenin güzel hanımları
Ben 27 yaşında 6 aylık evli bir öğretmenim.
18 mezunuyum.
Daha önce çalışmam gerekti vs kpss ye hazırlanamadım. Evlenince rahat ve sakin bir ortam bulmuşken hazırlanmaya başladım.
Hamilelik planlamıyordum. Bazılarınız beni bilir.Hayallerimin içinde bir bebek yoktu.
Ancak prezervatifin azizliğine uğradım ve 29 günlük hamileyim.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Tuttuğunu koparan bir insanım. Başarılı da bir eğitim hayatım var ondan hazırlandığım taktirde atanacağıma eminim.
Atansam bebekle ne olacak...Eşim mühendis özel bir şirkette çalışıyor. Atansam şehir değişikliği vs yapması çok zorlar.
Bebeğime bakacak kimse yok.
Annem çalışmak zorunda kendi hayatı var.
Kimseden beklentim de yok zaten.
Sadece kendimi biraz kötü hissediyorum kpss konusu yüzünden. Eşim ise çok mutlu.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ediyorum
NOT: SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU TEŞEKKÜRLER

Son düzenleyen: Moderatör:
18 mezunuyum.
Daha önce çalışmam gerekti vs kpss ye hazırlanamadım. Evlenince rahat ve sakin bir ortam bulmuşken hazırlanmaya başladım.
Hamilelik planlamıyordum. Bazılarınız beni bilir.Hayallerimin içinde bir bebek yoktu.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Tuttuğunu koparan bir insanım. Başarılı da bir eğitim hayatım var ondan hazırlandığım taktirde atanacağıma eminim.
Atansam bebekle ne olacak...Eşim mühendis özel bir şirkette çalışıyor. Atansam şehir değişikliği vs yapması çok zorlar.
Sadece kendimi biraz kötü hissediyorum kpss konusu yüzünden. Eşim ise çok mutlu.
Hayırlı olsun canım allah nasıl etmiş işte ne güzel kendini kötü hissetme herşeyde vardır bir hayır öyle dusunmelisin sağlıkla al yavrucugunu kucağına Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏

Çocuk varken de kpss kazanabilirsiniz. Hele de kendinize güveniyorsanız.
Ama bu atama durumları nasıl bilmiyorum. Zorunlu doğu görevi mi var, varsa kaç yıl, bulunduğunuz şehire atanabilir misiniz, doğuya gitseniz eşiniz gelebilir mi falan. Sorun bunlar galiba.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel bir hamilelik geçirin umarım. Bunlara stres yapmayın:)

Hayırlı olsun canım allah nasıl etmiş işte ne güzel kendini kötü hissetme herşeyde vardır bir hayır öyle dusunmelisin sağlıkla al yavrucugunu kucağına Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Çok teşekkür ederim. Ne güzel şeyler yazmışsınız ❤️Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️

Çocuk varken de kpss kazanabilirsiniz. Hele de kendinize güveniyorsanız.
Ama bu atama durumları nasıl bilmiyorum. Zorunlu doğu görevi mi var, varsa kaç yıl, bulunduğunuz şehire atanabilir misiniz, doğuya gitseniz eşiniz gelebilir mi falan. Sorun bunlar galiba.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel bir hamilelik geçirin umarım. Bunlara stres yapmayın:)
Kazanırım ondan hiç şüphem yok ama dediğiniz gibi atanma şehir değiştirme kısımları sıkıntı 😊Çok teşekkür ediyorum ❤️

18 mezunuyum.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Merhaba bende ogretmenim 2019 da atandim bransinizi merak ettim. Hamile olup atanan bir suru arkadasim var neden olmasin yapabilirsiniz. Hatta okuluma yeni atanan bir ogretmen arkadasim ikizleriyle geldi kocasindan ayri ozelde calistigi icin kendinize guvenin ve sadeve sinava odaklanin esinizin destegide onemli

Merhaba bende ogretmenim 2019 da atandim bransinizi merak ettim. Hamile olup atanan bir suru arkadasim var neden olmasin yapabilirsiniz. Hatta okuluma yeni atanan bir ogretmen arkadasim ikizleriyle geldi kocasindan ayri ozelde calistigi icin kendinize guvenin ve sadeve sinava odaklanin esinizin destegide onemli
Edebiyat öğretmeniyim.
Açıkçası eşimden ayrı kalamam.
Hani yapamamak vs değil onsuz kalamam.
Eşim de destekler her konuda ama o da ne benden ne bebekten ayrı kalamaz.
Ondan benim durum biraz kilit.

18 mezunuyum.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Ben de öğretmenim, sizin gibi çok arkadaşım var. Öncelikle inşallah atanırsınız 🤲 Atandığı şehire genellikle annesiyle giden arkadaşlarım oldu. Annesi gelemeyen de bakıcı tuttu. Küçük şehirlerde komşu ya da yakın oturan bir bakıcıyla yıllarca idare eden arkadaşlarım var. İnşallah yaşadığınız şehre atanırsınız.

Ben de öğretmenim, sizin gibi çok arkadaşım var. Öncelikle inşallah atanırsınız 🤲 Atandığı şehire genellikle annesiyle giden arkadaşlarım oldu. Annesi gelemeyen de bakıcı tuttu. Küçük şehirlerde komşu ya da yakın oturan bir bakıcıyla yıllarca idare eden arkadaşlarım var. İnşallah yaşadığınız şehre atanırsınız.
Amin inşallah canım benim.
Ben İstanbuldayım. Bakalım zaman gösterecek.
Düşünmemeye çalışıyorum.
Bebek bize baya bir süpriz oldu

Amin inşallah canım benim.
Ben İstanbuldayım. Bakalım zaman gösterecek.
Düşünmemeye çalışıyorum.
Bebek bize baya bir süpriz oldu
Eskiden İstanbul’da çok kadro açılırdı, şimdi bilerek Doğuda açıyorlar. Ben KPSS’de derece yapmıştım, İstanbul’da ilk tercihime atanmıştım. İnşallah sizin de öyle olur.
Bebek için sevinmeniz lazım. Ben 37 ay sonunda tüp bebekle hamile kalabildim

Eskiden İstanbul’da çok kadro açılırdı, şimdi bilerek Doğuda açıyorlar. Ben KPSS’de derece yapmıştım, İstanbul’da ilk tercihime atanmıştım. İnşallah sizin de öyle olur.
Bebek için sevinmeniz lazım. Ben 37 ay sonunda tüp bebekle hamile kalabildim
Çok teşekkür ediyorum çok tatlısınız inşallah ben de istanbula atanırım❤️
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın❤️

Bebek mucizelerin en tatlısı ve en güzellerindendir fikrimce. Tebrik ederim sizi. Allah tamamına erdirsin. Bebeği ile üniversite bitiren, zorunlu hizmet yapan tanıdığım bir çok kişi var. Kendi kuzenim oralarda istediğim gibi bilinçli bakıcı bulamam diye buradan bir genç kızı gitmeden 2 ay önce işe aldı. Bebeğe bakmasını iyice öğretti, eğitti ve görev yerine üçü bir arada gittiler. Zaten küçük yerde çok katı bir disiplin olmuyor. Anneye ihtiyaç olunca sınıfı diğer arkadaşına emanet edip koşarak eve gidip sorunu halledip geliyordu. Etraftaki insanlar da yardım ediyorlardı. Eşi de fırsat buldukça gidip geliyordu Yıllar geçti hala gülerek anlatır orada çocuk büyütmek buradan daha kolaydı diye Bebek size engel değil arkadaş olur orada 😊

Kediseverkadın belliydi böyle bir süpriz olacağı diğer konularda rastlıyordum yorumlarına:))
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Adım adım düşün boşver şimdiden atamayı düşünme çalış kpss ne
istanbulda da açılıyor hem kadro şanslısın bakarsın çok yüksek alırsın
Anın keyfini çıkar

18 mezunuyum.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Bebeğiniz için tebrikler 🎊 Bence kpss çalışmayı bırakmayın hayatın ne getireceğiniz hiçbir zaman bilemezsiniz.Bölümünüz ne bilmiyorum ama atanmak gittikçe zorlaşıyor. Bebek olduktan sonra çalışmanız daha zor olabilir o yüzden bu süreci iyi değerlendirin. Atanırsanızda bebeğinizle gidrrsiniz. Herşeyin bir çaresi vardır elbet. Bir kadın herzman kendi ayakları üstünde durmalıdır bunu bilir bunu söylerim. Gerekirsr eşiniz fedakarlık yapıp o sizin atandığınız yere gelir. Her fedakarlığı kadınlardan beklememek gerwktiği kanaatindeyim

18 mezunuyum.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
Evet harika edebyat meznu öğrtmn olmak için kpss hazırlanan kuzenm hamile kaldı eşi öğrt ataması mardin çıktı eşiyle gitti orada doğurdu kendiside kppss hazrlanyodu şuan çock 5 yaşnda hala hazırlanıyor demem o ki eğer çocuğna bakacak biri yoksa hayatında geçmiş olsun

Bebeğiniz için tebrikler 🎊 Bence kpss çalışmayı bırakmayın hayatın ne getireceğiniz hiçbir zaman bilemezsiniz.Bölümünüz ne bilmiyorum ama atanmak gittikçe zorlaşıyor. Bebek olduktan sonra çalışmanız daha zor olabilir o yüzden bu süreci iyi değerlendirin. Atanırsanızda bebeğinizle gidrrsiniz. Herşeyin bir çaresi vardır elbet. Bir kadın herzman kendi ayakları üstünde durmalıdır bunu bilir bunu söylerim. Gerekirsr eşiniz fedakarlık yapıp o sizin atandığınız yere gelir. Her fedakarlığı kadınlardan beklememek gerwktiği kanaatindeyim
Teşekkür ederim.
Ben normalde de çalışıyorum. Ücretli öğretmenlik ve özel dersle iyi de kazanıyorum. Maalesef atanırsam bebeğimle tek gitmek gibi bir durum olamaz. Eşimin işi çok güzel olduğu için her yerde aynı imkanlarda sağlanamaz.
Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Sanırsam az çok karar verdik

Evet harika edebyat meznu öğrtmn olmak için kpss hazırlanan kuzenm hamile kaldı eşi öğrt ataması mardin çıktı eşiyle gitti orada doğurdu kendiside kppss hazrlanyodu şuan çock 5 yaşnda hala hazırlanıyor demem o ki eğer çocuğna bakacak biri yoksa hayatında geçmiş olsun
Ben şuan ücretli öğretmenlik ve özel derslerle 6000 civarı kazanıyorum.
Evde boş oturan biri değilim. Yanı sıra makale ve köşe yazıları da yazıyorum. Onun da geliri var. Elime geçerse çeviri yapıyorum arada.
Çocuğuma ben bakacağım.
Biz az çok karar verdik.
Eşimin de maaşı yüksek.
Şuan öncelik bebek.
Daha sonra iyi bir özel okula girmeyi düşünüyorum
Negatif yorumlarınız için teşekkürler

Ben şuan ücretli öğretmenlik ve özel derslerle 6000 civarı kazanıyorum.
Evde boş oturan biri değilim. Yanı sıra makale ve köşe yazıları da yazıyorum. Onun da geliri var. Elime geçerse çeviri yapıyorum arada.
Çocuğuma ben bakacağım.
Biz az çok karar verdik.
Eşimin de maaşı yüksek.
Şuan öncelik bebek.
Daha sonra iyi bir özel okula girmeyi düşünüyorum
Negatif yorumlarınız için teşekkürler
Bu mesajı okuyunca sevindim çok tatlı bir çözüm olmuş. Hayırlı evlat olsun dertsiz tasasız büyütün inşallah🥰😍❤️

18 mezunuyum.
Kafamda onlarca soru...
Kpss ne olacak?
NOT: SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU TEŞEKKÜRLER
Merhaba aynı durumdayız yanlız değilsiniz , geçen sene kpss çalıştım çocuk yapmadım yeni evli sayılırım, şuan atama takvimini bekliyorum atanmazsam büyük sıkıntı, bebeğin hayırlı olsun sıkma canını nasibi varmış gelmek istemiş 🙃 bu arada branş nedir , benim Arapça öğretmenliği 😇 umarım kendi memleketimize ataniriz da bu stres biter..

Back
X