• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapılan yorumlardan etkileniyorum:(

hayat_bu_835

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
50
10
48
mrb arkadaşlar.. benim bir aydır cıktığım bir çocuk var ssorun şu ki kime gösterdiysem bütün arkadaşlarım sen daha iyisini bulursun, hiç yakışıklı degil gibi sözler söylüyorlar oysa benim için dış görünüş o kadar önemli degil ve gerçekten benim gözümde hiç öyle abartılacak bi şekilde yakışıklı değilmiş gibi gelmiyor davranışları gayet iyi bana değer veriyor ve benim için önemli olan da bu. onun yanında gayet mutluyum. fakat çevreden cook etkilenen bir insan olduğum için arkdaşlarımın sözleri beni etkiliyor ve bazen bende keşke teklifini kabul etmeseydim mi diye düşünüyorum! ya da bir arkdaşımla tanıştıracağım sırada bir çekinme söz konusu oluyor. bilemiyorum neden insanlar böyle dış görünüş bu kadar takılırlar sorsan hepsine öncelik karakter kişilik derler ama bir yakışıklı ya da güzel kız gördüler mi kişilik zeka hicbiri umrunda olmaz cok sıkıldım bu durumdan insanların yorumunlarından takmamalımıyım bu kadar bilemiyorumm..

Yapılan her yorumdan etkileneceksen tek yakışıklı sevgili bulmakla çözülmez ki
Yarın onu da beğenmeyen çıkacak
Nişanına, düğününe eleştiri gelecek
Hatta belki gelinliğine
Sonracıma çocuk yok mu çocuk lafları dönecek
İnsanların ne dediğini bu kadar önemseme, sen daha önemlisin

kimin ne dediği umurunda olmasın.
Sen iyi anlaşıyorsan seviyorsan ardında dur. Milletin lafınada bakma.

mrb arkadaşlar.. Benim bir aydır cıktığım bir çocuk var ssorun şu ki kime gösterdiysem bütün arkadaşlarım sen daha iyisini bulursun, hiç yakışıklı degil gibi sözler söylüyorlar oysa benim için dış görünüş o kadar önemli degil ve gerçekten benim gözümde hiç öyle abartılacak bi şekilde yakışıklı değilmiş gibi gelmiyor davranışları gayet iyi bana değer veriyor ve benim için önemli olan da bu. Onun yanında gayet mutluyum. Fakat çevreden cook etkilenen bir insan olduğum için arkdaşlarımın sözleri beni etkiliyor ve bazen bende keşke teklifini kabul etmeseydim mi diye düşünüyorum! Ya da bir arkdaşımla tanıştıracağım sırada bir çekinme söz konusu oluyor. Bilemiyorum neden insanlar böyle dış görünüş bu kadar takılırlar sorsan hepsine öncelik karakter kişilik derler ama bir yakışıklı ya da güzel kız gördüler mi kişilik zeka hicbiri umrunda olmaz cok sıkıldım bu durumdan insanların yorumunlarından takmamalımıyım bu kadar bilemiyorumm..

çevrenize kulak asıp ayrılsanız mutlu olacak mısınız
kalbi güzel olsun sizi mutlu etsin gerisi önemli değil sizin dediğiniz gibi
ananem hep derdi bana; kızım evleneceğin adam
kendi güzel olmasın ekmeği güzel olsun
güzellik ekmeğe konup yenmez

zaten 35 40 yaşına gelince şişko göbekli biri olacak yakışıklılık falan kalmaz böyle düşün :23:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.. benim bir aydır cıktığım bir çocuk var ssorun şu ki kime gösterdiysem bütün arkadaşlarım sen daha iyisini bulursun, hiç yakışıklı degil gibi sözler söylüyorlar oysa benim için dış görünüş o kadar önemli degil ve gerçekten benim gözümde hiç öyle abartılacak bi şekilde yakışıklı değilmiş gibi gelmiyor davranışları gayet iyi bana değer veriyor ve benim için önemli olan da bu. onun yanında gayet mutluyum. fakat çevreden cook etkilenen bir insan olduğum için arkdaşlarımın sözleri beni etkiliyor ve bazen bende keşke teklifini kabul etmeseydim mi diye düşünüyorum! ya da bir arkdaşımla tanıştıracağım sırada bir çekinme söz konusu oluyor. bilemiyorum neden insanlar böyle dış görünüş bu kadar takılırlar sorsan hepsine öncelik karakter kişilik derler ama bir yakışıklı ya da güzel kız gördüler mi kişilik zeka hicbiri umrunda olmaz cok sıkıldım bu durumdan insanların yorumunlarından takmamalımıyım bu kadar bilemiyorumm..

İnsanları hiç bir zaman memnun edemezsin zaten çok yakışıklı adamdan da hayır gelmez sürekli beğenildikleri için ilgi gördükleri için sen huzursuz mutsuz ve kıskançlık yaşarsın hayat çekilmez bir hal alır şahsen ben istemezdim çok yakışıklı birini sürekli onunla ilgilenen kadınları görmek duymak :19: ne güzel yazmışsın benim için öncelikle kişilik karakter önceliklidir diye önceliklerin her zaman bu yönde olsun bunu sakın unutma sen mutluysan onun yanında kendini güvende hissediyorsan seni seviyor sana değer kıymet veriyor ise hiç arkana bakma canım benim, bir de işi gücü var ise aileside düzgün insanlarza kaçırma derim :32: :126:

Onlar ne tür bir arkadaş da sevgiline çirkin diyorlar. Şahsen benim hiçbir arkadaşım sevgilime çirkin diyemez, dedirtmem

haklısınız kızlarr..bu arada buraya yazımı yazdıktan sonra bir arkadaşım geldi onunda sevgilisi var ve dış görünüş olarak gayet iyidi sonra arkadasım geldi biraz konustuk ve ağlamaya başladı sevgilsnden dolayı yasadığı sıkıntyı anlattı ardından sizinde yorumlarınızı okudum gerçekten şimdi dahada eminim ki dış görünüş o kadar önemli değil kimin ne dediği de artık o kadar umranda olmayacak ve gerçekten ben seviyorum bundan da eminim ya en önemlisi o

Back
X